امروز در مقاله شرایط اخذ نمایندگی شرکت های خارجی با بررسی شرایط کسب، ثبت و حدود نمایندگی شرکت های خارجی همراه شما هستیم.
با گسترش ابعاد بازار تجارت و صادرات و واردات، برای تجار کسب نمایندگی شرکتهای خارجی از اهمیت بخصوصی برخوردار شده است. کسب نمایندگی شرکت های خارجی مزیتهای فراوانی چون بدست آوردن اعتبار و سودآوری بیشتر برای اشخاص دارد. نماينده شركت خارجي، در قالب شخص (حقيقي يا حقوقي) است كه براساس قرارداد نمايندگي، انجام بخشي از موضوع و وظايف شركت خارجی را طرف نمايندگي در محل برعهده گرفته است و همچنین نمایندگی شرکت خارجی، خود مسئول تمامی عملکردهای خود میباشد و شرکت اصلی هیچ مسئولیتی در قبال پاسخگویی به نحوه اجرای امور نمایندگی برعهده ندارد.
جهت کسب نمایندگی از شرکت های خارجی باید این موضوع را در نظر داشت که شرکت در کشور مبدا به ثبت رسیده باشد و اقدامات ثبت شرکت انجام شده باشد تا بتوان بی دغدغه و براساس اصول کشور مقصد آن را به ثبت رساند، آگاهی از برخی نکتههای تخصصی در زمینه کسب نمایندگی ضروری است و برای کسب نمایندگی شرکت های خارجی در ایران، شخص ایرانی (حقیقی یا حقوقی) ابتدا باید با شرکت خارجی وارد مکاتبه شود، جدا از شرکت خارجی، وزارت امورخارجه کشور مبدا هم باید موافقت خود را با این موضوع اعلام نماید تا مدارک شرکت ازجمله آگهی تاسیس، اساسنامه و آگهی تغییرات به فارسی ترجمه و تحویل سفارت ایران داده شود از طرفی بعد از اینکه مدارک به ایران رسید باید از طرف وزارت امور خارجه ایران هم باید مورد تایید واقع شود. البته شاید یکی از مهمترین شرایط کسب این نمایندگی ها توجیه مالی برای دو طرف است. همچنین این موضوع هم مورد توجه است که آیا شخص متقاضی نمایندگی در زمینه مرتبط سابقه ای دارد یا نه؟ درصورت تکمیل همه این مدارک مرحله بعد اقدام از طریق اداره ثبت شرکتها است.
نمایندگی شرکت خارجی
در کسب نمایندگی شخص حقیقی یا حقوقی مستقل مقیم ایران، براساس قرارداد نمایندگی انجام بخشی از موضوع و وظایف شرکت خارجی را برعهده میگیرد، پس شخصیتی مستقل دارد و مسئولیت حقوقی نماینده برعهده خودش میباشد.
شعبه شرکت خارجی
شعبه یکی از واحدهای یک شرکت است که میتواند فروشها و خدمات خود را در منطقهای که ممکن است فاصله زیادی با مرکز اصلی شرکت داشته باشد، گسترش دهد. حدود و اختیارها و میزان استقلال یک شبعه با موافقت شرکت مادر تعیین میشود و مسئولیت حقوقی شعبه برعهده شرکت اصلی (مادر) خواهد بود.
تفاوت شعبه با نمایندگی شرکت خارجی
بسیاری از مردم تصور میکنند که نمایندگی و شعبه به یک معنی میباشند که البته یک تصور اشتباه است و علیرغم این که عبارتهای شعبه شرکت خارجی و نمایندگی شرکت خارجی بجای یکدیگر بکار میروند، ولی میان این دو تفاوتهایی به شرح ذیل وجود دارد که عبارتنداز؛
- شعبه یکی از واحدهای شرکت اصلی محسوب میشود، درحالیکه نمایندگی یک شخصیت حقوقی مستقل از شرکت اصلی دارد.
- تعیین حدود و اختیارها و میزان استقلال یک شبعه با موافقت شرکت اصلی است، ولی در نمایندگی شرکت اصلی نقشی در تعیین حدود اختیارها و میزان استقلال عمل نمایندگی ندارد.
- مسئولیت حقوقی شعبه برعهده شرکت اصلی است، ولی مسئولیت حقوقی نمایندگی برعهده خودش میباشد.
موارد استقبال شرکت های خارجی در اعطای نمایندگی
شرکت های خارجی میتوانند برای توسعه و گسترش فعالیت و بهبود نحوه فعالیت های تجاری خود، جهت تأسیس و کسب نمایندگی در کشورهای دیگر اقدام کنند که این امر از طریق اشخاص حقیقی و حقوقی انجام میگردد و با در نظر گرفتن شرایط کسب نمایندگی شرکت های خارجی توسط شرکتها و اشخاص ایرانی، اعطای نمایندگی از جنبههای مختلفی مورد استقبال شرکت های خارجی قرار گرفته است که میتوان به موارد ذیل اشاره نمود که عبارتنداز؛
- دست یافتن به بازار تقاضای فراوان ایران،
- کاربرد نیروی کار مناسب و ارزان،
- قدرت معرفی و عرضه کالا و خدمات در منطقه وسیع،
- امکان بازدید آسان و برگزاری جلسههای معرفی خدمتها و محصولها،
- نزدیکی ایران به کشورهای اروپایی و کشورهای عضو اتحادیه اروپا.
شرایط لازم برای کسب نمایندگی شرکت های خارجی در ایران
- شرکت خارجی بایستی در کشور اصلی ثبت شده باشد،
- شرکت خارجی بایستی به صورت قانونی شناخته شود،
- هم شرکت خارجی و هم شرکت ایرانی دارای مجوز فعالیت در زمینه مورد نظر باشند،
- اداره، انجام و پیگیری امور مربوط به نمایندگی، بایستی توسط یک یا چند شخص حقیقی مقیم در ایران صورت پذیرد،
- شرکت های ایران اجازه انجام فعالیت هایی که منجر به صدور هرگونه مجوز مربوط به منابع، معادن، امورکشاورزی، صنعتی، تجاری و خدمات به شرکت های خارجی میگردد، را ندارند.
مراحل ابتدایی برای کسب نمایندگی شرکت های خارجی
مرحله اول-مکاتبه
در مرحله اول شرکت یا شخص ایرانی بایستی با شرکت خارجی مورد نظر مکاتبه نماید.
مرحله دوم-بررسی زمینه فعالیت
امکان اعطای نمایندگی برای شرکت هایی که در زمینه مرتبط شرکت خارجی فعالیت داشتهاند بلااثر میباشد.
مرحله سوم-بررسی توجیه مالی هر دو شرکت
مشخص شدن شرایط مالی هر دو شرکت و بررسی تعهدات مالی مورد نظر شرکت خارجی و شرکت خواستار نمایندگی.
اسناد و مدارک مورد لزوم برای ثبت نمایندگی شركت خارجی
اسناد و مدارک شخص حقیقی متقاضی ثبت نمایندگی شرکت خارجی
درصورتیكه شخص حقیقی متقاضی ثبت نماینده شركت خارجی باشد، ارائه اصل و ترجمه فارسی اسناد مدارك و اطلاعات به شرح ذیل الزامی است که عبارتنداز؛
- تصویر مصدق قرارداد نمایندگی با شركت خارجی،
- مدارک شناسایی شخص حقیقی متقاضی نمایندگی (تصویر مصدق شناسنامه و کارت ملی)،
- آدرس محل اقامتگاه قانونی و سكونت نماینده و محل نمایندگی،
- ارائه سابقه فعالیت شخص حقیقی متقاضی ثبت نمایندگی در زمینه امور پیشبینی شده در قرارداد نمایندگی،
- ارائه تصویر مصدق اساسنامه شركت خارجی طرف نمایندگی، آگهی تأسیس و آخرین تغییرات ثبت شده در مراجع ذیربط،
- گزارش فعالیتهای شركت خارجی طرف نمایندگی و تبیین دلایل و ضرورت کسب نمایندگی،
- آخرین گزارش مالی شده شركت خارجی طرف نمایندگی،
- ارائه معرفینامه وزارتخانه ذیربط (در صورتی كه قرارداد با دستگاه مربوطه منعقد شده باشد)،
- اظهارنامه ثبت نمایندگی شركت خارجی،
- اختیارنامه نماینده یا نمایندگان عمده شركت خارجی،
- پرداخت مبلغ …. ریال به شماره حساب سیبا ……… بانک ….. به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهت تعیین نام.
نکته: چنانچه كلیه اسناد شركت كه در كشور خارجی تهیه میگردد، این اسناد پس از تأیید مرجع ذیربط (نظیر مرجع ثبت شركتها) و تأیید وزارت خارجه آن كشور بایستی به تأیید سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در آن كشور برسد و پس از ترجمه رسمی به فارسی و تأیید اداره فنی دادگستری اصل و ترجمه آن به اداره ثبت شركتها ارائه بشود.
اسناد و مدارک شخص حقوقی متقاضی ثبت نمایندگی شرکت خارجی
درصورتیكه شخص حقوقی متقاضی ثبت نماینده شركت خارجی باشد، ارائه اصل و ترجمه فارسی اسناد مدارك و اطلاعات به شرح ذیل الزامی است که عبارتنداز؛
- تصوير مصدق قرارداد نمایندگی با شركت خارجی،
- معرفینامه و مدارک شناسائی مصدق شخص حقوقی از طرف شرکت متقاضی نمایندگی،
- تصوير مصدق اساسنامه شركت متقاضی ثبت نمایندگی،
- روزنامه رسمی حاوی آگهی تأسیس شركت،
- روزنامه رسمی حاوی آگهی آخرين تغييرات ثبت شده به خصوص در مورد مديران،
- ارائه سابقه فعاليت شخص حقوقی متقاضی ثبت نمايندگی در زمينه امور پیشبینی شده در قرارداد نمايندگی،
- اساسنامه شركت خارجی طرف نمايندگی، آگهی تأسيس و آخرين تغييرات ثبت شده در مراجع ذيربط،
- گزارش فعاليتهای شركت خارجی طرف نمايندگی و تبيين دلايل و ضرورت کسب نمايندگی،
- آخرين گزارش مالی تأييد شده شركت خارجی طرف نمايندگی،
- ارائه معرفینامه وزارتخانه ذیربط (درصورتیكه قرارداد با دستگاه مربوطه منعقد شده باشد)،
- اظهارنامه ثبت (نمايندگی) شركت خارجی،
- تصديق ثبت شركت خارجی،
- پرداخت مبلغ …. ریال به شماره حساب سیبا ……… بانک ….. به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهت تعیین نام.
نکته: چنانچه كليه اسناد شركت كه در كشور خارجی تهیه میگردد، پس از تأييد مرجع ذيربط (نظير مرجع ثبت شركتها) و تأييد وزارت خارجه آن كشور بايستی به تأييد سفارت يا نمايندگی جمهوری اسلامی ایران در آن كشور برسد و پس از ترجمه رسمی به فارسی و تأييد اداره فنی دادگستری اصل و ترجمه آن به اداره ثبت شركتها ارائه گردد.
کدام نمایندگی شرکت های خارجی اجازه ثبت در ایران دارند
ثبت نمایندگی شرکت خارجی در ایران مشروط به عمل متقابل کشور متبوع شرکت خارجی میباشد، یعنی اگر در کشور متبوع شرکت خارجی ثبت نمایندگی های شرکت های ایرانی مجاز باشد، شرکت های آن کشور نیز میتوانند نسبت به ثبت نمایندگی خود در ایران اقدام بنمایند.
زمینه های لازم برای ثبت شرکت های خارجی
بستر و زمینه ثبت شرکت های خارجی به شرح ذیل عبارتنداز؛
- ارائه خدمات بعداز فروش کالاها یا خدمات شرکت خارجی درصورتیکه شرکت های خارجی اقدام به فروش کالا یا خدمات به اشخاص ایرانی (حقیقی یا حقوقی) بنمایند.
- انجام عملیات اجرائی قراردادهایی که بین اشخاص ایرانی (حقیقی یا حقوقی) و شرکت خارجی منعقد میشود.
- بررسی و زمینه سازی مقدمه برای سرمایهگذاری شرکت خارجی در ایران.
- همکاری با شرکت های فنی و مهندسی ایرانی برای انجام کار در کشورهای ثالث در مواردی که شرکت های فنی و مهندسی ایرانی برای انجام امور صنعتی فنی عمرانی و غیره در کشورهای ثالث انتخاب شده و جهت انجام مور مربوطه با یک یا چند شرکت خارجی قرارداد مشارکت منعقد نموده باشند.
- چنانچه شرکت های فنی و مهندسی خارجی که برای انجام پروژههایی در کشور ثالث انتخاب شدهاند و جهت انجام اینگونه پروژهها با شرکت های فنی و مهندسی ایرانی طی قرارداد مشارکت داشته باشند.
- افزایش صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران و انتقال دانش فنی و فنآوری شرکت های خارجی که در پیشبرد صادرات محصولهای غیرنفتی ازقبیل تولیدات صنعتی و کشاورزی و صنایع دستی و غیره فعالیت داشته باشند.
- شرکت های خارجی که دانش فنی ساخت محصولها را به اشخاص ایرانی منتقل مینمایند و شرکت های خارجی که فنآوری محصولهای صنعتی را در اختیار داشته و در ارتباط با ایجاد تأسیسات و کارخانهها و کارگاههای مختلف جهت تولید انواع محصولها اقدام به انتقال فنآوری به اشخاص ایرانی مینمایند.
- انجام فعالیت هایی که مجوز آن توسط دستگاههای دولتی که بطور قانونی مجاز به صدور مجوز هستند صادر میگردد، ازقبیل؛ ارائه خدمات در زمینه های حمل و نقل بیمه و بازرسی کالا بانکی بازاریابی و غیره.
- شرکت های خارجی که در ارتباط با ارائه خدمات در زمینه های مختلف بایکی از دستگاههای دولتی ایران دارای قرارداد باشند و یا برای ارائه خدمات در زمینه های مذکور محتاج به کسب مجوز از دستگاههای دولتی خاصی باشد، که بطور قانونی مجاز به صدور مجوز فعالیت باشند.
- ارائه خدمات در زمینه های حمل و نقل اعم از دریایی هوایی زمین با کسب مجوز از سازمان های ذیربط مثل سازمان حمل و نقل پایانههای کشور میسر است.
- فعالیت در زمینه های بانکی با کسب مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجاز میباشد و همینطور سایر دستگاههای مسئول میتوانند در زمینه های یادشده مجوز فعالیت صادر بنمایند.
مراحل ثبت نمایندگی شرکت خارجی
مرحله اول– لزوم مراجعه به اداره ثبت شرکت ها،
مرحله دوم– امکان انجام و پیگیری کلیه مراحل ثبت توسط خود شخص (حقیقی یا حقوقی) متقاضی نمایندگی،
مرحله سوم- اهمیت تعیین نام که باید بطور کامل مطابق با نام واحد اصلی باشد و هیچگونه تغییر، ویرایش یا ترجمهای صورت نگیرد و ذکر عبارت نمایندگی قید شود،
مرحله چهارم– تحویل مدارک تکمیلی به واحد پذیرش تأسیس اداره ثبت شرکت ها، جهت به ورود اطلاعات در سیستم مکانیزه، زیرا ورود اطلاعات لازم برای ثبت نمایندگی شرکت های خارجی به صورت مکانیزه انجام میشود،
مرحله پنجم– دریافت رسید پس از تحویل کلیه مدارک به واحد پذیرش تأسیس که این رسید شامل تاریخ تعیین شده برای مراجعه بعدی است که در این تاریخ نتیجه و موافقت با کسب نمایندگی مشخص میشود،
مرحله ششم- در تاريخ تعيين شده با ارائه اصل رسید به قسمت اعلام نتيجه جهت مطابقت و تائید صحت اطلاعات درج شده در سیستم و تعیین کارشناس تأسیس مراجعه میکند، در این مرحله اگر نیاز به کارشناسی تشخیص داده شده و اگر لازم باشد نامه استعلام و کسب آن صادر میشود و در غیر این صورت صحت اطلاعات تأیید شده و پیشنویس آگهی تأسیس نمایندگی شرکت های خارجی صادر میشود،
مرحله هفتم- در مرحله کارشناسی، پس از ممیزی شکلی و ماهیتی درصورت عدم نیاز به کسب مجوز از مراجع ذیربط درخصوص موضوع فعالیت و نداشتن ایرادهای دیگر نسبت به تهیه پیشنویس آگهی تأسیس اقدام میگردد،
مرحله هشتم- اگر ثبت موضوع فعالیت نیازمند کسب مجوز باشد، نامۀ استعلام آن صادر میگردد،
مرحله نهم- پرداخت تمامی وجوه لازم و هزینههای ثبت،
مرحله دهم- اقدام متقاضی پس از پرداخت هزینهها نسبت به اخذ امضاء رئیس اداره یا معاون وی،
یازدهم- و در آخر پیشنویس جهت امضای نهایی و گواهی«ثبت با سند برابر است» در اداره کل ثبت شرکت ها تکمیل میگردد و شماره ثبت و شناسه ملی اعطا میشود. یک نسخه از آگهی تأسیس نمایندگی شرکت های خارجی به واحد روابط عمومی این اداره باید تحویل داده شود تا در روزنامههای کثیرالانتشار درج بشود.
حدود فعالیت نمایندگی شرکت خارجی پس از ثبت نمایندگی در ایران
نمایندگیهای شرکت های خارجی، پس از فراهم کردن شرایط لازم، باتوجه به قوانین در صورت ثبت در مرجه ذیربط، فقط میتوانند در یکی از موضوعهای ذیل فعالیت داشته باشند که عبارتنداز؛
- ارائه خدمات بعد از فروش کالاها یا خدمات شرکت خارجی،
- انجام عملیات اجرایی قراردادهایی که بین اشخاص ایرانی و شرکت خارجی منعقد میشود،
- بررسی و زمینه سازی برای سرمایهگذاری شرکت خارجی در ایران،
- همکاری با شرکت های فنی و مهندسی ایرانی برای انجام کار در کشورهای ثالث،
- افزایش صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران،
- ارائه خدمات فنی و مهندسی و انتقال دانش فنی و فناوری،
- انجام فعالیت هایی که مجوز آن بطور قانونی، توسط دستگاههای دولتی که مجاز به صدور مجوز هستند، صادر میگردد که شامل موضوعاتی ازقبیل؛ ارائه خدمات در زمینه های حمل و نقل، بیمه و بازرسی کالا، بانکی و بازاریابی میشود.
شرایط کسب نمایندگی شرکت خارجی در ایران
- شرکت خارجی یا نماینده آن مکلف است طی دو سال اول حداقل معادل20 % ارزش واردات را در داخل تولید و حداقل معادل50% ارزش تولید داخلی را صادر کند،
- مدت اعتبار گواهی فعالیت نمایندگی حداکثر 2 سال مشروط بر اعتبار مدت قرارداد یا مجوز است،
- متقاضیان دریافت گواهی فعالیت باید پس از ثبتنام و تکمیل فرمهای مربوط از طریق سامانه مرکز، نسبت به ارسال پستی مدارک مورد نیاز به نشانی مرکز اصناف و بازرگانان ایران اقدام بنمایند تا بعد از بررسی مدارک مطابق این دستورالعمل، حداکثر ظرف مدت10روز نسبت به صدور گواهی و ارسال آن به نشانی متقاضی اقدام شود،
- کلیه اسناد صادره توسط شرکت خارجی علاوهبر مهر و امضای صادرکننده، باید به تأیید اتاق بازرگانی (یا وزارت امور خارجه یا مراجع قضایی) و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران (اعم از سفارت، کنسولگری یا دفتر حفاظت منافع) در کشور مبدا رسیده باشد،
- دارندگان گواهی فعالیت مکلف به دریافت پروانه کسب طبق مقررات قانون نظام صنفی میباشند و با عرضهکنندگان کالای قاچاق برابر قانون برخورد خواهد شد،
- اظهارنامه گمرکی واردات کالا باید به نام دارنده گواهی فعالیت و ارزش اظهاری آن برمبنای فهرست قیمت رسمی شرکت اصلی باشد و توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران مبنای محاسبه حقوق گمرکی تلقی بشود،
- همچنین در مدارک ارائه شده به گمرک مشخصات کالاهای وارداتی و نشان تجاری کالا نیز باید قید گردد،
- اشخاصی که گواهی فعالیت دارند، ملزم به الصاق شناسه کالا (کدGTIN) به صورت دوختی روی کلیه اقلام وارداتی و درج کشور محل تولید به صورت تایپی در کنار شناسه کالا هستند،
- رعایت مقررات شناسه کالا و کدرهگیری براساس آییننامه مرتبط هنگام ثبت سفارش و ورود کالا به گمرکهای کشور الزامی است،
- مسئولیت استفاده از امتیاز، علامت و نام نشان تجاری و همچنین حقوق مادی و معنوی شرکت خارجی برعهده دارنده گواهی فعالیت است،
- در صورت فسخ یا ابطال قانونی قرارداد از سوی هر یک از طرفین، دارنده گواهی فعالیت موظف است ضمن اطلاع رسانی این موضوع به صورت عمومی هم زمان مرکز اصناف و بازرگانان ایران را جهت ابطال گواهی مطلع نماید، درصورت اطلاع از فسخ یا ابطال قانونی قرارداد و یا احراز عدم صحت مدارک متقاضی توسط مراجع قانونی یا اداری مرکز موظف است پس از تخصیص مهلتی 1ماهه به دارنده گواهی فعالیت و بررسی لازم نسبت به ابطال گواهی صادره اقدام کند،
- رعایت کلیه سیاست ها و دستورالعمل های وزارت صنعت، معدن و تجارت درخصوص سیاست های تولید، تجارت، سرمایهگذاری مشترک، استفاده از ظرفیت های تولید، صادرات از ایران و … برای متقاضیان نمایندگی و دارندگان گواهی فعالیت نمایندگی الزامی است و در غیر این صورت مجوز نمایندگی لغو خواهد شد.
- نمایندگان شرکت های خارجی درخصوص تبلیغ کالای خود موظف به رعایت «قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان و آییننامه اجرایی آن» است.
- درصورت اختلاف نظر در برداشت از مفاد این دستورالعمل، نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیینکننده خواهد بود،
- دارندگان گواهی فعالیت از تاریخ تصویب این دستورالعمل 3 ماهه فرصت دارند، نسبت به تطبیق شرایط و مدارک خود با مفاد این دستورالعمل اقدام و گواهی فعالیت جدید دریافت کنند. بدیهی است پس از تاریخ مقرر کلیه گواهیهای صادر شده قبلی از درجه اعتبار ساقط میشوند،
- هرگونه واردات بهکشور به صورت تجاری فقط از طریق دریافت گواهی فعالیت مطابق شرایط دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز میباشد. در غیر این صورت قاچاق تلقی شده و برابر مقررات با آن برخورد خواهد شد،
نکته: واردات کالا برای مصارف غیرتجاری مثل شرکت در نمایشگاه، با تأیید شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران، از شمول این دستورالعمل خارج خواهد بود.
ضوابط و مقررات اعطای نمایندگی شرکت های خارجی
- نماینده یک شرکت موظف خواهد بود که در چارچوب وظایفی که شرکت اصلی برای او تعیین میکند، فعالیت های خود را ادامه دهد و این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد، زیرا شرکت اصلی برای انجام کارهای شرکت نمایندگی (یا شخص نماینده) مسئول خواهد بود، پس طبیعی ست که چارچوب وظایف را به مشخص کند.
- در رابطه با نمایندگی باید به آن توجه داشت که شرکت یا شخص نماینده باید خارج از مرزهای شرکت اصلی باشد.
- برای ثبت یک نمایندگی برای شرکت های خارجی باید شرایط ویژهای داشت و این شرایط اهمیت بالایی در قبول درخواست از شرکت اصلی دارد،
- یک نماینده (حقیقی یا حقوقی) شخصیتی مستقل به حساب میآید، یعنی میتواند فعالیت های دیگری هم داشته باشد و محدودیتی در این رابطه برای او وجود نخواهد داشت. مگر آن که در قراردادی که بین شرکت اصلی و نماینده امضاء میشود، این نکته ذکر شده باشد که نماینده فقط باید این فعالیت را داشته باشد.
نشانی دفتر وکالت وکیل شرایط اخذ نمایندگی شرکت های خارجی در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
1 دیدگاه