مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی


امروز با بررسی موضوع مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی با شما هستیم. سفر کردن و کوچ از سرای خود، از زمان خلقت انسان و در سرشت آدمی، به ودیعه گذاشته شده است.

پناه بردن از وضعیت بد و ناگوار زندگی و از محلی که مورد آزار و اذیت قرار می گیریم، امری بدیهی و فطری قلمداد می‌شود، هیچ انسان عاقلی، با وجود شرایط بد زندگی، آزار و اذیت جسمی، روحی و عاطفی، حاضر یه ادامه حیات، در قلمرو حکومتی که موجب آزار وی می‌شود، نمی‌باشد.

اما یکی از راههای مهاجرت به سایر کشورها، با وضع قوانین و کنوانسیون های بین‌المللی، توسط سازمان ملل متحد، که به تصویب مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد، رسیده است و با عضویت کشورهای عضو، در این گونه کنوانسیون ها، مفاد ان برای کشور پذیرنده، لازم الاجراست، پناهندگی، می‌باشد. بر اساس منشور ملل متحد و اعلامیه جهانی حقوق بشر، کلیه افراد و مردم، حق برخورداری از آزادی های اساسی را دارند.

نکات مهم مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

  • مفاد کنوانسیون پناهندگی، معروف به کنوانسیون ژنو، چیست؟
  • شرایطی که باعث قبول درخواست پناهندگی در انگلستان می‌شود، چیست؟
  • آیا پناهجو، حق ازدواج، کار و تحصیل در انگلستان را دارد؟
  • رد درخواست پناهندگی، قابل اعتراض است؟
  • مرجع رسیدگی به اعتراض رد درخواست پناهندگی در انگلستان، کجاست؟
  • متقاضی مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی، از چه حقوقی برخوردار می‌شود؟
  • وضعیت زندگی پناهجویان، در کمپ های انگلستان، به چه نحو است؟
  • ورود و اقامت غیر مجاز در خاک انگلستان، چه مجازاتی را در پی دارد؟
  • اخذ مشاوره حقوقی، درباره شرایط، پناهندگی به انگلستان، چگونه است؟

بعضی از سؤالات و همچنین ابهامات حقوقی موکلین، توسط صاحب این قلم، برای شما تشریح و تدوین خواهد شد، برای روشن شدن پاسخ این سؤالات، ادامه مطلب را بخوانید.

کنوانسیون حقوق و شرایط پناهندگان

تعریف پناهنده

شخصی که در اثر ترس قابل توجیه و مستدل، از تاریخ یکم ژانویه سال 1951 میلادی به خاطر عواملی، چون، نژاد، مذهب، جنسیت، عقاید خاص سیاسی یا مذهبی و عضویت در گروههای مخالف هر حکومتی، در معرض خطر دستگیری، شکنجه غیر قابل تحمل، زندان طولانی مدت و یا اعدام قرار می گیرد، می‌تواند تا زمان رفع حالت خطرناک در کشور خودش، از کشور دیگری، درخواست پناهندگی، نماید.

اما اشخاصی که خودشان مرتکب جنایت علیه بشریت شده باشند و یا مرتکب اعمال و جرایمی‌ شوند که مغایر با اهداف سازمان ملل متحد باشد و این موضوع، قابل اثبات باشد، نمی‌توانند درخواست پناهندگی نمایند.

پناهنده یا پناهجو، مکلف به رعایت قوانین و نظامات کشور پذیرنده می باشد و هرگونه تخلف و جرمی که مرتکب گردد، باعث محاکمه و محکومیت وی و در بعضی از موارد، اخراج وی از کشور پذیرنده می‌شود.

کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد، سندی غیر الزام آور است که هر کشوری، با امضاء و پیوستن به این کنوانسیون، مکلف به اعلام خدماتی است، که می‌تواند به پناهجو یان، ارائه نماید.

جمهموری اسلامی ایران، کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد راپذیرفته وسالانه تعداد زیادی از پناهجویان افغان، سوری و عراقی، درخواست پناهندگی، به جمهوری اسلامی ایران، تقدیم می‌نماید

حقوق اولیه پناهنده

به محض تکمیل و تقدیم فرم درخواست پناهندگی، پناهجو از حقوق اولیه ای برخوردار خواهد شد.

پناهنده و خانواده وی حق دارند تا مسکن مناسب، غذای کافی و مناسب، مقرری نقدی ماهیانه، حق برخورداری از خدمات پزشکی و بیمه و سند تردد در کشور پذیرنده، برای آن‌ها فراهم شود.

سند تردد صادر شده، هیچ تأثیری در اخذ تابعیت پناهجو ندارد و فقط مجوزی برای تردد محسوب می‌شود.

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

پناهندگی به انگلستان

با افزایش درگیری های تروریستی در خاورمیانه و کشورهای عربی، درخواست پناهندگی از کشورهایی مانند انگلستان، رو به افزایش نهاده است. تمامی قوانین مربوط به پذیرش درخواست پناهندگی در انگلستان در وب سایت رسمی اداره مهاجرت انگلستان به نشانی اینترنتی www.ukba.homeoffice.gov.uk/asylum موجود است.

اما وکلای مهاجرت و متخصص در امر حقوق بی الملل و همچنین وکلای متعهد سوگند خورده دادگستری، هیچ گاه مهاجرت از طریق پناهندگی را به شما توصیه نخواهند کرد، چرا که ورود و اقامت غیر مجاز به هر کشوری، مثل بالا رفتن از دیوار منزل اشخاص می باشد و هم از نظر قانونی، جرم است و از نظر اخلاقی نیز امری نکوهیده، می‌باشد.

درخواست پناه کردن از کشور دیگری، به دلیل داشتن شرایط بد واقعی در کشور مبدأ، می‌تواند امری پذیرفته شده باشد، اما امروز مشاهده می کنیم که از کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد، استفاده های نادرست و متقلبانه می‌شود، تقریبا نود درصد از کسانی که درخواست پناهندگی به دولت انگلستان، ارائه می‌نمایند، به هیچ وجه، شرایط سختی در کشور خودشان ندارد که غیر قابل تحمل باشد.

افرادی از کشور جمهوری اسلامی ایران، به دولت انگلستان درخواست پناهندگی می دهند که هیچ گونه مشکل خاص اجتماعی، رفاهی و یا مذهبی ندارند و با توجه به وجود آزادی های مشروع در کشور جمهوری اسلامی ایران و امکان مهاجرت قانونی به انگلستان، سفر کردن با قاچاقچی و به طریق غیرقانونی به انگلستان، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

مدارک لازم جهت درخواست پناهندگی

1)تکمیل و تقدیم فرم درخواست پناهندگی

2)دلایل و مستنداتی که نشان دهنده وجود خطر جدی در کشور مبدأ می باشد

3)مدارک شناسایی و هویتی

مرجع تقدیم درخواست پناهندگی

1)کلانتری ها و پاسگاههای مرزی، اعم از فرودگاه، بنادر و هریک از مرزهای ورودی به انگلستان

2)هر کدام از ادارات مرزبانی انگلستان

3)ارسال درخواست پناهندگی به انگلستان، از طریق پست

زندانی شدن پناهنده

هنگام ورود پناهنده به کشور انگلستان، که بیشتر از طریق قاچاق و غیر قانونی انجام می‌شود، با توجه به ورود غیر قانونی به خاک انگلستان، پلیس، اقدام به بازداشت افراد و انتقال آن‌ها به کمپ های پناهندگان، می‌نماید.

در این مرحله، فرم ها، توسط پناهنده تکمیل می‌شود و وقت مصاحبه برای وی تنظیم می‌شود که با توجه به جریانات تروریستی اخیر در کشورهای عربی و خاورمیانه و افزایش چشمگیر درخواست پناهندگی به انگلستان، مراحل مصاحبه با پناهجو یان و جلسات رسیدگی دادگاه درخواست پناهندگی، طولانی شده است.

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

مصاحبه و تحویل مدارک جهت درخواست پناهندگی انگلستان

پس از تکمیل فرم درخواست پناهندگی، در مصاحبه ای که از طریق بخش مرزبانی وزارت کشور انگلستان، انجام می‌شود، متقاضی مکلف است به صورت دقیق به سؤالات زیر پاسخ دهد :

1)تاریخ و مرزی که از ان طریق وارد انگلستان شده است.

2)مدارک و مستندات و جهتی که باعث درخواست پناهندگی شده است.

3)به چه دلیل، پناهنده نمی‌تواند به کشور خود بازگردد یا به دیگر سخن، در صورت بازگشت به کشورش، چه خطری وی را تهدید می کند

توضیح دقیق و منطبق با فرم اولیه، توسط پناهجو، و پاسخگویی صادقانه به سؤالات، امکان‌پذیرش درخواست را افزایش می‌دهد، اما اگر تناقضی در گفتار متقاضی با فرم قبلی باشد شانس پذیرش از بین می رود.

بدیهی است برای اثبات هر کدام از ادعاهای خود، لازم است دلیل محکم و قابل استنادی داشته باشید.

در مصاحبه، تمامی حرفها صورتجلسه شده و نسخه ای از صورتجلسه مصاحبه پناهندگی، به متقاضی، تحویل داده می‌شود و سپس افسر پرونده، به متقاضی معرفی می‌شود که تا پایان پروسه، طرح پرونده در دادگاه، جهت بررسی درخواست پناهندگی، متقاضی یا وکیل وی، می‌توانند با افسر و مسئول پرونده، در ارتباط باشند.

صدور کارت هویت و تردد برای پناهنده

پس از انجام مصاحبه اولیه و اخذ عکس و اثر انگشت پناهنده، کارت درخواست پناهندگی،

برای وی صادر می‌شود و نامه ای نیز به پناهجو داده می‌شود که نشانگر، ثبت درخواست

پناهندگی وی می‌باشد.پس از دریافت اجازه اقامت و تردد در انگلستان، لازم است در

فواصلی معین، خود را به اداره پلیس و یا اداره ی مهاجرت، معرفی نمایند.

مقامات اداره مهاجرت انگلستان، تمامی امکانات و خدماتی که در اختیار پناهجو، قرار خواهد

گرفت را به وی ابلاغ و اعلام می‌نماید.

اعتراض به رد درخواست پناهندگی

با توجه به اعلام غیر واقعی، در بسیاری از پرونده‌های درخواست پناهندگی، عمده درخواست

پناهندگی مورد قبول دادگاه‌های انگلستان، قرار نمی گیرد.

متقاضی، می‌تواند به این تصمیم دادگاه در مرجع بالاتر، اعتراض نماید ولی باز هم شانس نقض حکم رد درخواست پناهندگی و قبول ان، بسیار پایین است.

در صورت تمایل، امکان استخدام وکیل، جهت اعتراض به حکم رد درخواست پناهندگی، وجود دارد.پس از قطعی شدن حکم رد درخواست پناهندگی، به پناهجو، اعلام می‌شود که به صورت داوطلبانه، کشور انگلستان را ترک نماید.

تاکنون کشور انگلستان، جهت خروج پناهجویان، متوسل به زور نشده است ولی پناهجویان،

در صورت رد درخواست، از هیچ حمایت قانونی و مساعدت های احتمالی برخوردار نمی‌شوند

و شرایط سختی پیش رو خواهند داشت.

اخذ تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی

در صورت قبول درخواست پناهندگی از سوی کشور انگلستان، متقاضی، مانند سایر شهروندان

انگلستان، از حق کار، تحصیل، ازدواج و کمک های دولتی برخوردار می شمود و پس از گذراندن

پنج سال اقامت در خاک انگلستان و یادگیری کامل زبان انگلیسی و همچنین شرکت در امتحان

مخصوص، امکان اخذ تابعیت انگلستان را دارد.

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

وکیل و مشاور حقوقی مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

اگر نیاز به خدمات مشاوره حقوقی و داوری در مباحث مطالبه سفته یا سایر موارد دارید

جهت مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری در خصوص موضوعات کیفری،

حقوقی، ملکی، خانواده، مطالبه مهریه، نفقه، و …مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک

دادگستری، مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری، از روزهای شنبه تا

چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه

حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

021-88663925

021-88663926

021-88795408

021-88796143

موبایل وکیل چک و سفته

09120067661

09120067662

09120067663

تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با مدیر دفتر محمدرضا مهری با شماره همراه زیر امکان پذیر است.

09120067669

گروه وکلای رسمی مهر پارسیان

4.6/5 - (11 امتیاز)

40 دیدگاه

  • باسلاملطفاً منو در خصوص مهاجرت قانونی به کشور انگلستان بهمراه خانواده که شامل دو فرزند پسر به سنین ۴ و ۱۱ ساله می‌باشند و همسرم راهنمایی بفرمایید.در ضمن من دارای مدرک کارشناسی اقتصاد بازرگانی و همسرم کاردانی مامایی می‌باشیم .بنده ۱۷ سال سابقه کار در یک شرکت معتبر صنعتی با پرداخت حق بیمه و همسرم خانه دار هستند.با تشکر از راهنمایی شما . وحیدzavvarv@gmail.com

  • سلام ما یک خانواده ۴ نفری ( یک پسر ۱۰ ساله و یک دختر ۲ ساله) هستیم. با نقدینگی حدود ۲۰۰ میلیون تومان و یک منزل به ارزش حدودی ۵۰۰ میلیون تومان لطفا برای زندگی و اقامت در انگلیس چه راهی را پیشنهاد می کنید. مهاجرت یا پناهندگی یا …. پیشاپیش از توجه و راهنمایی های مجموعه بزرگ و محترم مهری سپاسگزاریم 

  • سلام بنده سال 2000بمدت هشت ماه درنیوکاستل انگلستان ساکن بودم وورودمن بصورت غیرقانونی وپناهندگی بودقبل ازمراحل دادگاه داوطلبانه تقاضای برگشت دادم آیاالان بعدازگذشت حدودا هفده سال قادربه مسافرت به انگلستان میباشم .تشکر

  • سلام من چند قهرمانی جهان اسیا تورنمتنهای جهانی و اسیایی و مربیگری تیم ملی و سر مربی تیم ملی و مسئول تربیت بدنی ۳سازمان و کارشناس تغذیه و ۳ دیپلم کشاورزی پرورش گیاهان دارویی و گلخانه و میوه ووووولطفا جهت پناهندگی کمکم کنید

  • سلام وقت به خير. اگر كسي براي گرفتن ويزاي كانادا اثر انگشت در سفارت كانادا يا دفاتر وك داده باشه ، آيا اين اثر در بريتانيا قابل روييت هست يا نه 

  • سلام من در سال ۱۳۹۴ المان درخواست پناهندگی دادم ولی داوطلبانه برگشتم ایران، میخواستم بدونم الان میتونم برم انگلیس درخواست پناهندگی بدم یا دیپورتم میکنن آلمان؟

  • با سلام من یه افغانی هستم از افغانستان پیام میدم.شما که وضیعیت کشور مارو میفهمین. من خیلی مشکلات دارم مشکلاتم جوری هست که اصلا نمیشه اینجا نوشت در کل میشه بگی که اصلا من هیچ امنیت جانی مالی روحی روانی و… در این کشور ندارم.شما منو راهنمایی کنید که چطور میتونم درخواست پناهندگی به انگلستان بدم؟

  • درود. من سال 1395 پناهندگی آلمان بشم ولی خودمو دیپورت کردم و برگشتم ایران و الان باز میتونم برگردم انگلستان!؟؟

  • سلام خسته نباشید من ی افغانم مقیم ایران پناهندگی من از نوع اجتماعی هس میخوام درخواست پناهندگی بدم ب انگلستان لطفاا راهنماییم کنید ممنون میشم

  • سلام من دانشجوی مقطع لیسانس رشته ی مهندسی تکنولوژی نرم افزار یک دانشگاه غیر انتفاعی در تهران با معدل ۱۹ هستم با سن ۲۱ سال و بدون سابقه ی کار،آیا شانسی برای اخذ اقامت انگلستان دارم یا خیر؟ از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟

  • سلام وقت شما بخیر، ما یک خانواده 4نفره هستیم ، دوتا بچه 12 و 7 ساله دارم ، برای اقامت دایم انگلیس البته کاملا قانونی باید چیکار کنم ، البته همسرم کارت مربیگری بین المللی کشتی هم دارن ، میشه توضیح بفرمائید؟

    • سلام
      برای دریافت مشاوره و بررسی شرایطتون جهت تنظیم وقت با کارشناس مربوط لطفا با موسسه تماس بگیرید و یا از طریق فرم رزرو وقت اقدام کنید.
      با تشکر

  • جناب دکتر برای مهاجرت به انگلستان شرایط به چه صورت استسلام من چند قهرمانی جهان اسیا تورنمتنهای جهانی و اسیایی و مربیگری تیم ملی و سر مربی تیم ملی و مسئول تربیت بدنی ۳سازمان و کارشناس تغذیه و ۳ دیپلم کشاورزی پرورش گیاهان دارویی و گلخانه و میوه ووووولطفا

  • سلام من ۱۷سالمه و الان نزدیک یه ۱ماهی میشه ک اومدم انگلیس و الان تصمیم گرفتم برگردم ب کشورم ایران و من وقتی برگشتم ایران تو فرودگاه منو دستگیرمیکنن و زندانیم میکنن؟؟؟ لطفا جواب بدین خیلی مهمه؟؟؟ فقط با پاسپورت از ایران رفتم ترکیه و از ترکیه ب بعد قاچاقی اومدم اینجا مرسی؟؟؟

    • سلام و احترام
      در صورتی که مرتکب جرمی نشده باشین بازگشت به ایران برای شما خطری در پی نخواهد داشت.

  • با سلام من ۱۷سالمه و الان ۱ماه هس که اومدم انگلیس و الان منصرف شدم و میخوام برگردم ایران و من برگردم ایران چه اتفاقی برام میوفته یعنی رفتم اونجا منو زندانی میکنن؟؟؟ لطفا جواب بدین مهمه مرسی

    • سلام خیر بازگشت به ایران در صورتی که مرتکب جرمی نشده باشین برای شما هیچ خطری در پی نخواهد داشت.

  • سلام خوبین نه من مرتکب هیچ جرمی نشدم و الان تصمیم گرفتم انصراف از پناهندگی بدم و برگردم ایران یعنی وقتی برگردم ایران زندانیم نمیکنن،؟؟. باتشکر

  • با سلامی دوباره خب یعنی هرکی از راه قاچاق بیاد انگلیس و از پناهندگی منصرف بشه میتونه برگرده به کشورش؟ میشه به این سوالم یکم دقیق تر جواب بدین خب یعنی تو ایران هیچ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟ مرتکب هیچ جرمی هم نشدم و الان زیر سرپرست خانواده هستم مرسی از گفتارتون

  • سلام لطفا خب میشه بهم توضیح بدین منظورتون از این که میگین اگه مرتکب جرمی نشده باشین منظورتون چیه مرسی از راهنماییتون.

    • سلام
      اگر برای اعلام پناهندگی به دین مسیحیت ایمان آورده باشید و این موضوع خروج از اسلام و ارتداد خواهد بود.
      یا اینکه به عنوان مثال مدرکی جعل و استفاده کرده باشید و سایر مواردی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران جرم محسوب می شود

  • با سلام و عرض احترام خب یعنی وقتی برگردم اونا میفهمن ک من تو انگلیس چه کیسی دادم؟ اونا یعنی چجوری میفهمن مرسی اگه ی راهنمایی کنید.

    • سلام به جای طرح سوالاتی که ربطی به موضوع نداره وقت مشاوره با وکیل هماهنگ کنید و سوالاتتون رو تو جلسه مشاوره بپرسین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *