وکیل تجدید نظر | همراهی و حضور وکیل در دادگاه تجدید نظر

به جهت این که مبادا در آرای صادر شده از محاکم حقی ضایع شود، امکان اعتراض به رای به طرق مختلفی ازجمله تجدید نظر خواهی امکان پذیر است. در این صورت می توان برای اقدام به تجدید نظر خواهی با وکیل تجدید نظر مشورت نمود و از مشاوره حقوقی با وکیل تجدیدنظر، ایده و راه بهتری برای طرح دعوا انتخاب کرد.

رسیدگی به دعاوی و اتهامات وارده، ابتدا در مرجع پایین تر یا به عبارتی دادگاه بدوی انجام می گیرد و در صورتی که شخص در مرحله بدوی محکوم شود، طبق قانون می تواند ظرف مدت معین شده، با حضور وکیل در دادگاه تجدیدنظر برای تجدید نظر خواهی اقدام کند. در این باره شخص می تواند برای تجدید نظر خواهی از رأی دادگاه بدوی و یا در پاسخ به تجدید نظر خواهی طرف مقابل از وکیل تجدیدنظر بهره مند شود.

در مرحله تجدیدنظر هنر و تخصص یک وکیل حرفه ای این است که در موارد ضروری دادگاه را قانع نماید که جلسه تشکیل دهد. در مقابل کسی که در مرحله اول یعنی دادگاه بدوی حکم به نفع او صادر می شود، در مرحله تجدید نظر خواهی، تجدید نظر خوانده نامیده می شود که وکیل او نیز برای دفاع در برابر وکیل تجدید نظر خواه اقدامات لازم را انجام می دهد.

تجدید نظر خواهی به این معنا است که رای صادر شده در دادگاه بدوی اعم از آن که حقوقی باشد یا کیفری، با درخواست تجدید نظر خواه قابلیت بررسی و رسیدگی مجدد را داشته باشد. درخواست رسیدگی مجدد پرونده و رای صادر شده؛ در دادگاه عالی تر یعنی دادگاه تجدید نظر را تجدید نظر خواهی می گویند. دادگاه های تجدید نظر تنها در مراکز استان ها قرار دارند که دعاوی تجدید نظر خواهی شده را  بررسی و رسیدگی می کنند.

مطابق ماده 348 قانون آِین دادرسی مدنی و ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری در موارد ادعای عدم اعتبار مستندات و ادله ارائه شده به دادگاه، ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ابراز شده، ادعای عدم صلاحیت قاضی و یا دادگاه صادر کننده رای و یا این که ادعای مخالفت رای با موازین شرعی و مقررات قانونی مطرح باشد، رای صادر شده از دادگاه حقوقی و یا دادگاه کیفری قابل تجدید نظر خواهی است.

کلیه احکام صادره در دعاوی غیرمالی قابلیت تجدید نظر خواهی را دارد، اما احکام صادره در دعاوی مالی در صورتی قابل تجدید نظر خواهی هستند که میزان خواسته آن ها بیش از 3 میلیون ریال باشد. در غیر این صورت دعوای مالی قابل تجدید نظر خواهی نیست و رای دادگاه بدوی قطعی خواهد بود.

آرای دادگاه کیفری اصولاً قابل تجدید نظر خواهی هستند. مستند به ماده 427 قانون آِین دارسی کیفری برخی از احکام صادره در دادگاه کیفری قابل تجدید نظر خواهی نیستند و به عبارتی قطعی محسوب می شوند از جمله جرایم تعزیری درجه هشت یا جرائم مستلزم پرداخت دیه یا ارش، در صورتی که میزان یا جمع آنها کمتر از یک دهم دیه کامل باشد.

نکته قابل توجه و مهم این است که تجدید نظر خواهی از رای دادگاه بدوی به عنوان آخرین شانس و راه برای احقاق حق و گرفتن حکم است. بنابراین حضور وکیل تجدید نظر با تجربه و حرفه ای بیش از پیش ضرورت و اهمیت دارد زیرا اگر رای در این مرحله به ضرر شما صادر شود، دیگر امکان اعتراض به رای وجود نخواهد داشت.

در خدمات وکالت موسسه حقوقی مهر پارسیان می‌توانید از ظرفیت مجرب و بهترین وکیل برای تجدید نظر خواهی برای اموری مانند دادخواست تجدید نظر، لایحه برای تجدید نظر خواهی، حضور وکیل در دادگاه تجدید نظر، درخواست، شکواییه، اظهارنامه و هر مورد حقوقی و یا کیفری دیگری مربوط به این حوزه، بهره مند شده و از مشاوره و خدمات وکیل تجدید نظر برای تجدید نظر خواهی و و نحوه طرح دعوا و لایحه مناسب مشورت بگیرید.

برای مشاوره با بهترین وکیل تجدید نظر خواهی و وکیل تجدید نظر در تهران، می‌توانید به صورت حضوری به گروه وکلای مهر پارسیان مراجعه نمایید. همچنین به جهت سهولت در کسب مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین امکان برقراری تماس پیش بینی شده است و می توانید با وکیل تجدیدنظر تماس حاصل نمایید.

برای ارتباط با وکیل تجدید نظر با تجربه و حرفه ای در حوزه دعاوی حقوقی و کیفری در تهران و سایر شهرها با شماره 02188663926 تماس حصال نموده و جهت مشاوره با وکیل تجدید نظر وارد سایت شوید.

هزینه وکیل تجدیدنظر

هزینه وکیل تجدیدنظر و رسیدگی به پرونده جهت تجدید نظر خواهی با توجه به شرایط پرونده و دادنامه دادگاه بدوی و نوع دعوا می تواند متغییر باشد. وکالت در مرجله تجدید نظر در دعاوی بسته به این که دعوا کیفری، حقوقی، مالی و یاغیرمالی است، هزینه های متفاوتی خواهد داشت، بنابراین امکان تعیین قیمت پس از مشورت با وکیل تجدیدنظر ممکن خواهد بود.

در برخی موارد تجدید نظر خواهی نیاز به بررسی های بسیاری دارد که بتوان با استناد به ادله معتبر و مواد قانونی مختلف، رای صادر شده از دادگاه نخست را نقض نمود و دادگاه تجدید نظر را در موقعیت رسیدگی مجدد پرونده قرار داد تا رای شایسته و مطابق قانون صادر کند. در مرحله تجدید نظر ممکن است جلب ثالث یا اعتراض ثالث رخ دهد که می تواند در روند پرونده و هزینه ها تأثیر گذار باشد.

برای بهترین دفاع و نقض رای دادگاه بدوی نباید از مشاوره با وکیل تجدیدنظر غافل شد و همراهی و حضور وکیل در دادگاه تجدید نظر را مورد توجه قرار نداد چرا که تاثیر و حضور وکیل در دادگاه تجدید نظر بر هیچکس پوشیده نیست. به همین جهت همکاران متخصص و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی مهر پارسیان می توانند شما را در تجدیدنظرخواهی همراهی کنند. برای مشاوره و گرفتن وکیل متخصص همین حالا وارد شوید.

مشاوره با وکیل تجدیدنظر

کسب مشاوره و شنیدن راه کار های وکیل تجدید نظر با تجربه و حرفه ای در مرحله تجدید نظر، با توجه به مهلت اندک برای تجدید نظر خواهی، غیر قابل چشم پوشی است. در این مهلت باید تمامی مستندات و مدارک را جهت بررسی به وکیل تجدیدنظر ارائه کرد تا نسبت به تجدید نظر خواهی بهترین راه و ایده را مشخص نماید.

این نکته نیز قابل اهمیت است که دادگاه بدوی با توجه به دفاعیات در جلسات رسیدگی و لوایح تقدیم شده اقدام به صدور رای کرده است. به همین دلیل در مرحله تجدید نظر خواهی لازم است که دفاعیات متفاوت و مستدل تری نسبت به آن چه که در مرحله بدوی بیان شده است، ارائه گردد تا دادگاه تجدید نظر نسبت به نقض رای دادگاه نخست و صدور رای جدید قانع شود. هزینه مشاوره برای تجدید نظر خواهی 500 هزار تومان می باشد.

برای مشاوره با بهترین وکیل تجدید نظر خواهی و وکیل تجدید نظر در تهران، می‌توانید به صورت حضوری به گروه وکلای مهر پارسیان مراجعه نمایید. همچنین به جهت سهولت در کسب مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین امکان برقراری تماس پیش بینی شده است و می توانید با وکیل تجدیدنظر تماس حاصل نمایید.

برای ارتباط با وکیل تجدید نظر با تجربه و حرفه ای در حوزه دعاوی حقوقی و کیفری در تهران و سایر شهرها با شماره 02188663926 تماس حصال نموده و جهت مشاوره با وکیل تجدید نظر وارد سایت شوید.

وکیل تجدیدنظر تجدیدنظر حقوقی تجدید نظر کیفری

معرفی وکیل تجدیدنظر

مرحله تجدیدنظر به لحاظ قطعی بودن آرا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

لذا هرگونه اقدام نادرست در تنظیم دادخواست یا شکوائیه موجب صدور قرار رد دادخواست و منع تعقیب می‌شود که برای طرح مجدد پرونده و شکوائیه هزینه مالی و زمانی زیادی مجددا متحمل خواهید شد.

انتخاب

وکیل تجدیدنظر

دکتر محمدرضا مهری متانکلائی
دکتر محمدرضا مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
وکیل پایه یک دادگستری، کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل، دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی، قاضی دادگستری استان تهران، مشاور قضایی شورای حل اختلاف استان تهران، داور در داوری‌های نفت و گاز، داور قراردادهای بین‌المللی و داخلی، کارشناس حقوقی شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، سرپرست اداره حقوقی شرکت پخش سراسری ایران و...
محمدعلی مهری متانکلائی
محمدعلی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی، دانش آموخته رشته حقوق ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبائی، مشاور حقوقی دفتر حمایت حقوقی و قضایی ایثارگران سپاه پاسداران کرج، عضو رسمی هسته پژوهشی حقوق بانکی دانشگاه امام صادق (ع)، عضو باشگاه حقوق اساسی پژوهشکده شورای نگهبان و...
علی مهری متانکلائی
علی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
وکیل پایه یک دادگستری، لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، عضو بنیاد حقوقی نخبگان نیروهای مسلح سنوات 1392 الی 1393
سید احسان علوی
سید احسان علویوکیل پایه یک دادگستری
Read More
کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، وکیل و مشاوره حقوقی استارتاپ‌های آزمایش آنلاین، بلیط‌کده، مرکز نوآوری بادکوبه، آژانس تبلیغاتی بادکوبه، استارتاپ راحت‌دارو، استارتاپ سَسِند، هاسپیتل، استارتاپ appetan و wugme

رضایت موکلین

نیکخواه
نیکخواهمشاهده رزومه
Read More
سلام من در خصوص یک لایحه تجدیدنظر از این موسسه کمک گرفتم هم قیمتی که گفتن منصفانه بود و هم لایحه خوبی تنظیم کردن ممنونم و رضایت کامل دارم
حیدری نیا
حیدری نیامشاهده رزومه
Read More
سلام واقعا خیلی دلسوزانه و با دقت پرونده رو پیش میبرن و در لایحه تجدیدنظر همچیو میارن و نگران این موضوع نباشید ممنونم از تمامی اعضا مجموعه
سعادتی
سعادتیمشاهده رزومه
Read More
سلام آقای مهری هم کامل توضیح میدن که چه روندیو در پیش داریم هم لوایح کاملی تنظیم میکنن به نحوی که جای هیچ سوالی باقی نمیمونه تشکر میکنم

چه زمانی به وکیل تجدیدنظر نیاز داریم

هر زمان که دادگاه بدوی رای را صادر کند، باید نسبت به مشاوره و استفاده از وکیل تجدید نظر اقدام نمود. به عبارتی چه رای صادر شده به نفع شخص باشد و چه به ضرر او باشد، باید از وکیل تجدید نظر استفاده کند که یا در مقام وکیل تجدید نظر خواه، تجدید نظر خواهی کند و یا در مقام وکیل تجدید نظر خوانده، نسبت به دفاع از رای صادر شده از دادگاه بدوی و حمایت از موکل خود اقدام نماید.

وکیل تجدیدنظر کیفری وکیل تجدیدنظر حقوقی

پرونده تجدید نظر چه مدت طول می کشد؟

با توجه به این که میزان حجم پرونده ها در شعب تجدیدنظر متفاوت است، تشخیص این که پرونده تجدید نظر چه میزان زمان می برد چندان امکان پذیر نیست. با این حال و با توجه به درگیری شعب مختلف تجدید نظر، پرونده تجدید نظر حداقل 30 روز تا 60 روز زمان خواهد برد اما حداکثر زمان قابل تعیین نیست.

جمع بندی

فرایند تجدیدنظر بسیار حائز اهمیت است به همین جهت توصیه می‌شود بدون مشورت وکیل تجدیدنظر هیچ اقدامی انجام ندهید.

سوالات متداول

درخواست رسیدگی رای داده بدوی در دادگاه عالی تر یعنی دادگاه تجدید نظر را تجدید نظر خواهی می گویند.

در صورتی که دعوا مال باشد، اگر خواسته بیش از 3 میلیون ریال باشد قابل تجدید نظر است. احکام صادره در دعاوی غیرمالی تماماً قابل تجدید نظر خواهی هستند.

شخصی که خواهان تجدید نظر رای در دادگاه تجدید نظر است را وکیل تجدید نظر می گویند و اقداماتی چون تنظیم دادخواست ، تنظیم لایحه و… را انجام می دهد.

با توجه به ماده 427 قانون آیین دادرسی کیفری برخی از آرا صادره قابلیت تجدید نظر خواهی ندارد که در متن مقاله مورد اشاره قرار گرفته است.

 

تماس رایگان