امروز با موضوع معرفی وکیل تمکین با شما همراه خواهیم بود.
در دنیای پر هیاهوی امروز که روزی داد سخن از توقف خشونت علیه زنان سر داده میشود، ولی به مواردی هم بر میخوریم که خشونت علیه مردان هم شکل گرفته و مردان هم خواستار توقف خشونت علیه مردان توسط زنان شده اند.
اما به راستی چه اعمال و رفتاری را میتوانیم به صورت کلی به رفتارهای خشونت آمیز علیه ارکان خانواده بدانیم؟ گروه وکلای مهر با همراهی موسسه حقوقی و داوری بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان با مشاوره محمدرضا مهری بهترین وکیل و مشاور حقوقی خانواده به موارد خواسته شده توسط عزیزانی که با سوالات خود در شبکه های اجتماعی گروه وکلای مهر، پاسخ خواهد داد و نتیجه در سایت موسسه مهر پارسیان منتشر خواهد شد.
نکات مهم در موضوع معرفی وکیل تمکین
[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]
در چه مواقعی حکم تمکین علیه زن صادر نمیشود؟
ضمانت اجرای صدور حکم الزام به تمکین زن و عدم اجرای آن توسط زن چیست؟
نقش وکیل تمکین در به نتیجه رساندن پرونده درخواست الزام تمکین زن چیست؟
آیا میتوان الزام مرد به تمکین از همسر را از دادگاه خانواده درخواست نمود؟
[/stextbox]
جهت یافتن پاسخ سوالات خود درباره تمکین خاص و عام زن، عدم تمکین خاص مرد و همچنین معرفی وکیل تمکین با گروه وکلای مهر همراه باشید.
موارد عدم صدور حکم الزام به تمکین زن
عدم پرداخت نفقه توسط مرد
در صورتی که به هر دلیلی، زوج از پرداخت نفقه زن خودداری نماید و امکان الزام وی به پرداخت نفقه همسر وجود نداشته باشد، و با احراز موضوع در دادگاه صالح و صدور حکم به نفع زوجه، و درخواست صدور حکم به الزام زوجه از سوی زوج، دادگاه خانواده حکم الزام به تمکین زوجه صادر نخواهد کرد.
نداشتن تامین جانی و آزار و اذیت زن
اگر به واسطه ایراد ضرب و جرح عمدی و ایجاد محیطی نا امن برای زن در خانه، و همچنین اثبات موضوع در دادگاه کیفری صالح، حکم به الزام زن به تمکین صادر نمیشود.
در این راستا، رای های متعددی توسط وکیل تمکین همکار گروه وکلای مهر از دادگاه خانواده اخذ شده است.
استفاده از حق حبس توسط زن
در صورتی که زوجه باکره باشد و مهریه وی نیز عندالمطالبه باشد، میتواند تا زمان عدم پرداخت مهریه توسط زوج، از تمکین خاص و برقراری رابطه جنسی، خودداری نماید.
اگر زوج دادخواست الزام به تمکین زوجه تقدیم دادگاه خانواده نماید، با احراز شرایط استفاده از حق حبس زن، دادگاه خانواده به همین استناد، اقدام به صدور حکم به بی حقی وی خواهد نمود.
در مواردی که زوجه از حق حبس خود استفاده مینماید، پرداخت نفقه زوجه نیز از وظایف مرد است و در صورت عدم پرداخت نفقه، با تعقیب و محکومیت کیفری مواجه خواهد شد.
ضمانت عدم اجرای حکم الزام به تمکین زوجه
حکم الزام به تمکین خاص زوجه که از دادگاه خانواده صادر و قطعی شده باشد، از موارد احکام اعلامی تلقی میشود، به این معنی که در صورت عدم اجرای حکم توسط زوجه، مشارالیها، اجبار به اجرای حکم نخواهد شد و زوج فقط میتواند از ضمانت اجرای این حکم به نفع خود استفاده کند.
ضمانت اجراهای عدم اجرای حکم الزام به تمکین شامل، حق مرد در عدم پرداخت نفقه و همچنین درخواست اجازه ازدواج مجدد از دادگاه خانواده مقرر شده است.
عدم تمکین زوج در رابطه جنسی
عدم برقراری رابطه جنسی توسط مرد، نمیتواند موجبی برای الزام وی به تمکین از زن باشد، بلکه در این گونه موارد، با توجه به عسر و حرج ایجاد شده برای زن، وی میتواند با اثبات موضوع در دادگاه خانواده، درخواست صدور حکم طلاق نماید.
بنابراین دادخواست الزام به تمکین مرد موضوعیت نداشته و قابل پذیرش در دادگاه خانواده نیست.
نقش وکیل تمکین در پرونده
همراهان عزیز حتما تایید خواهند نمود که حضور وکیل تمکین در پرونده ها، مسلما میتواند کمک شایان توجه ای به حل پرونده نماید.
با توجه به اینکه تمکین خاص و تمکین عام در مقالات جداگانه ای در سایت گروه وکلای مهر توضیح داده شده است، بنابراین خواهید دید که ظرایف موجود در پرونده ها و تشخیص اینکه آیا امکان تقدیم دادخواست الزام به تمکین یا دفاع در برابر دعوی تمکین در دادگاه خانواده، فقط با مشاوره با وکیل تمکین امکان بیشتری برای اخذ نتیجه مطلوب پیدا خواهد کرد.
چه بسا که بتوان قبل از طرح پرونده در مراجع قضایی با حضور وکلای طرفین موضوع دعوی را با صلح و سازش خاتمه داد.
خدمات موسسه مهر پارسیان در معرفی وکیل تمکین
به کارگیری وکیل تمکین که در شمار وکلای متخصص خانواده در سراسر کشور قرار دارند، موسسه حقوقی مهر پارسیان را در زمره موسسات حقوقی برتر ایران قرار داده است.
کلیه خدمات مشاوره حقوقی خانواده و معرفی وکیل به خانواده های عزیز ایرانی ساکن خارج از کشور نیز با همکاری وکلای بین المللی گروه وکلای مهر قابل انجام است.
جهت انتخاب و معرفی وکیل تمکین، وکیل و مشاور حقوقی خوب در ایران، وکیل طلاق توافقی، وکیل ملکی خوب، مشاوره با وکیل تمکین تلفنی، مشاوره با وکیل آنلاین تمکین، در ساعات اعلامی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88795408
021-88796143
09120067665
دپارتمان حقوق خانواده گروه وکلای مهر
سلام. وقت بخیر. شوهر من به من حق مسکن داده و متعهد شده که محل سکونت رو با رضایت من انتخاب کنه. اما حدودا دو ماه پیش به خاطر محل سکونت دعوامون شد و من به منزل پدرم امدم. همسرم هم بدون اجازه من جهیزیه منو به خونه ای برده که من راضی نبودم. بعدش من تقاضای استرداد جهیزیه کردم و همسرم برای من اظهارنامه ای فرستاده مبنی بر تمکین. سوال من اینه که با پس گرفتن جهیزیه و با توجه به این که همسرم به تعهد خودش عمل نکرده و در منزل جدیدمان وسایل زندگی ندارد، آیا میتوانم درخواست نفقه کنم؟ سپاس از راهنماییتون.
سلام. توصیه موسسه حقوقی مهر پارسیان، همواره به تلاش جهت استحکام بنیان خانواده میباشد و این مطالب جهت آگاهی شما ارائه میگردند. در صورتی که در خصوص محل سکونت با همسر خود توافق نمودهاید و همسر شما متعهد به انتخاب مسکن با جلب رضایت شما میباشد، میتوانید تا زمانی که همسر شما مسکنی را با رضایت شما فراهم نکرده است، از تمکین نیز خودداری نمایید. جهت کسب اطلاعات دقیقتر میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.