وکیل دیوان عالی کشور |مشاوره با وکیل پایه یک دیوان عالی کشور

یکی از مهمترین نهادهای قضایی در کشور دیوان عالی کشور است که به عنوان مرجع قضایی برجسته وظایف و اختیاراتی را بر عهده دارد. برخی پرونده ها که مطابق قانون قابل فرجام خواهی شناخته می شوند امکان رسیدگی در دیوان عالی کشور را خواهند داشت. از دیگر وظایف دیوان عالی کشور ایجاد وحدت رویه قضایی و نظارت بر اجرای صحیح قوانین است. با توجه به این که رسیدگی به پرونده ها در دیوان عالی کشور شرایط خاص و ویژه خود را دارد، حضور وکیل دیوان عالی کشور اهمیت داشته و ضرورت مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عالی کشور غیر قابل تردید است.

برای مشاوره با بهترین وکیل دیوان عالی کشور، وکیل آنلاین دیوان عالی کشور وکیل دیوان عالی کشور در تهران و مشاوره حقوقی با وکیل متخصص دیوان عالی کشور می توانید به صورت حضوری به گروه وکلای مهر پارسیان مراجعه نموده و یا جهت مشاوره با شماره تلفن وکیل دیوان عالی کشور تماس حاصل نمایید.

هزینه وکیل دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور به عنوان برترین و برجسته ترین نهاد قضایی کشور و متشکل از قضات عالی رتبه و با تجربه از سراسر کشور می باشد که در حدود وظایف و اختیاراتی که قانون برای آن شناسایی کرده است اقدام می کند.

دیوان عالی کشور وظایف بسیاری دارد، از ایجاد وحدت رویه با صدور آرای وحدت رویه گرفته تا رسیدگی به پرونده های فرجامی که هر کدام شرایط منحصر به فرد و خاصی را دارد.

بنابراین نمی توان حکم کلی صادر کرد و میزان هزینه پرونده در دیوان عالی کشور را اعلام نمود. تنها در صورتی می توان هزینه های پرونده در دیوان عالی کشور و هزینه های وکیل دیوان عالی کشور را مشخص کرد که موضوع و نوع پرونده و خواسته مطرح شود و با توجه به مندرجات پرونده و وضعیتی که آن پرونده دارد، هزینه را مشخص کرد.

بنابراین تعیین هزینه توسط هر شخصی قبل از تسلط نسبی به موضوع پرونده و خواسته، اقدامی بیهوده و گزاف است و هیچگونه مستندی ندارد.

از همین رو می توانید برای معرفی بهترین وکلای متخصص دیوان عالی کشور و مشاوره با وکیل دیوان عالی کشور و مشاوره حقوقی با دیوان عالی کشور به صورت حضوری و آنلاین و تلفنی به صورت 24 ساعته به موسسه وکلای مهر پارسیان مراجعه نمایید. برای مشاوره حضوری و تلفنی و برای تماس و مشاوره با وکیل متخصص دیوان عالی کشور همین حالا کلیک کنید.

وکیل دیوان عالی کشور

مشاوره با وکیل دیوان عالی کشور

بر اساس اصل 161 قانون اساسی «ديوان عالي كشور به منظور نظارت بر اجراي صحيح قوانين در محاكم و ايجاد وحدت رويه قضايي و انجام مسئوليت هايي كه طبق قانون به آن محول مي شود بر اساس ضوابطي كه رييس قوه قضاييه تعيين مي كند تشكيل مي گردد».

 مطابق این اصل دیوان عالی کشور 3 مسئولیت و وظیفه اصلی دارد. اول نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم دوم ایجاد وحدت رویه قضایی و سوم انجام مسئولیت هایی که مطابق سایر قوانین بر عهده آن گذاشته می شود.

رئیس دیوان عالی کشور را رئیس قوه قضاییه پس از مشورت با قضات دیوان عالی کشور برای مدت 5 سال منصوب می کند. از شرایط رئیس دیوان عالی کشور اجتهاد و عدل و آگاهی به امور قضایی است.

لازم به ذکر است وظیفه دیوان عالی کشور تنها نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم قضایی و دادگاه می باشد و نباید آن را با با اصل 174 قانون اساسی که وظیفه سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در تمامی دستگاه های دولتی اشتباه کرد.

هنگامی که در خصوص یک موضوع واحد دادگاه ها آرای متعارض صادر کنند، مثلا در خصوص فسخ بیع به دلیل عدم پرداخت اقساط ثمن و استرداد مبیع انتقال داده شده توسط خریدار به خریداری دیگر یک دادگاه رای به بازگرداندن مبیع داده و بیان می کند مبیع هرچند دست هم منتقل شده باشد باید بازگردد به فروشنده اول. در مقابل دادگاه دیگری مبیع انتقال داده شده توسط خریدار را در صورت فسخ بیع توسط فروشنده اول قابل بازگرداندن به وی نمی داند و آن را تلف حکمی تلقی می نمایند. در این موقع دیوان عالی کشور به دلیل وحدت موضوع پرونده ها ورود می کند و رای وحدت رویه را با رای حداکثری هیات عمومی صادر می کند.

از دیگر وظایف دیوان عالی کشور این است در مواردی که پرونده بررسی شده در مرحله بدوی و تجدید نظر قابل فرجام خواهی باشد و مورد فرجام خواهی قرار گیرد، دیوان عالی کشور پرونده را با ارجاع در یکی از شعب مورد رسیدگی شکلی قرار می دهد.

قابل توجه است که رسیدگی به پرونده در این مرحله تنها به صورت شکلی است نه ماهوی به این معنا که رای صادر شده درخصوص پرونده را با موازین شرعی و مقررات قانونی تطبیق می دهد و نظر نهایی را اعلام می کند.

همچنین در مواردی که رئیس قوه قضاییه بر اساس ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری رای صادر شده از دادگاه حقوقی یا کیفری را خلاف شرع بین تشخیص دهد، پرونده را به شعب خاصی از دیوان ارجاع می دهد که رسیدگی شود. ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری بیان می دارد:

 «در صورتي كه رييس قوه قضاييه راي قطعي صادره از هر يك از مراجع قضايي را خلاف شرع بين تشخيص دهد، با تكميل آيين دادرسي پرونده را به ديوان عالي كشور ارسال تا در شعبي خاص كه توسط رييس قوه قضاييه براي اين امر تخصيص مي يابد رسيدگي و راي قطعي صادر كند؛ شعب خاص مذكور مبني بر خلاف شرع بين اعلام شده، راي قطعي قبلي را نقض و رسيدگي مجدد اعم از شكلي و ماهوي به عمل مي آورند و راي مقتضي صادر مي نمايند».

بنابراین رسیدگی به پرونده ها در دیوان شرایط خاصی دارد که بهتر است برای شروع موضوع حقوقی یا کیفری در این نهاد قضایی با حضور بهترین وکیل دیوان عالی کشور اقدامات لازم انجام گردد.

برای مشاوره با وکیل پایه یک دیوان عالی کشور و وکیل دیوان عالی کشور در تهران، به صورت حضوری به گروه وکلای مهر پارسیان مراجعه نمایید.

 همچنین به جهت سهولت در کسب مشاوره به صورت تلفنی و آنلاین امکان برقراری تماس پیش بینی شده است و می توانید با وکیل آنلاین دیوان عالی کشور تماس برقرار کنید. هزینه مشاوره با وکیل دیوان عالی کشور500 هزار تومان است.

برای مشاوره حقوقی فوری 24 ساعته تلفنی و آنلاین با بهترین وکیل دیوان عالی کشور و وکیل دیوان عالی کشور در تهران و سایر شهرها با شماره 02188663926 تماس حاصل نمایید. برای تماس و مشاوره همین حالا کلیک کنید.

چه زمانی به وکیل دیوان عالی کشور نیاز داریم؟

هرگاه سخن از طرح کردن دعوای حقوقی و شکایت کیفری در میان باشد بی تردید حضور وکیل دادگستری و وکیل متخصص ایجاب می کند زیرا ممکن است شخص بدون حضور و همراهی وکیل در دادگاه محکوم شده و خسارات جبران ناپذیری را تحمل کند. از همین رو طرح دعوا یا دفاع در مقابل دعوای مطرح شده در دیوان عالی کشور با حضور و مشورت وکیل دیوان عالی کشور ضرورت و اهمیت دارد زیرا ممکن است کوچک ترین سهل انگاری در روند دعوا بزرگترین خسارات مادی و معنوی را به وجود بیاورد که هیچ وقت قابل جبران نباشد.

همچنین در برخی موارد که دیگر کار از کار گذشته و رای صادر قطعی شده است می توان از طریق درخواست اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی خواستار بررسی و اعلام خلاف شرع بین بودن رای صادر شده از رئیس قوه قضاییه شد. یعنی از رئیس قوه قضاییه درخواست شود که رای صادر شده را خلاف شرع بین اعلام کند که این اقدام تنها از وکیل متخصص دیوان عالی کشور و بهترین وکیل دیوان عالی کشور امکان پذیر است.

برای مشاوره حقوقی فوری 24 ساعته تلفنی و آنلاین با وکیل آنلاین دیوان عالی کشور و وکیل دیوان عالی کشور در تهران و سایر شهرها با شماره 02188663926 تماس حاصل نمایید. در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عالی کشور پاسخگویی اضطراری ۲۴ ساعته تلفنی با شماره تلفن وکیل دیوان عالی کشور 09120067664 تماس بگیرید.

انتخاب

وکیل دیوان عالی کشور

محمدرضا مهری متانکلائی
محمدرضا مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
ادامه مطلب
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل، دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی، قاضی دادگستری استان تهران، مشاور قضایی شورای حل اختلاف استان تهران، داور در داوری‌های نفت و گاز، داور قراردادهای بین‌المللی و داخلی، کارشناس حقوقی شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، سرپرست اداره حقوقی شرکت پخش سراسری ایران و...
محمدعلی مهری متانکلائی
محمدعلی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
ادامه مطلب
و مشاور حقوقی، دانش آموخته رشته حقوق ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبائی، مشاور حقوقی دفتر حمایت حقوقی و قضایی ایثارگران سپاه پاسداران کرج، عضو رسمی هسته پژوهشی حقوق بانکی دانشگاه امام صادق (ع)، عضو باشگاه حقوق اساسی پژوهشکده شورای نگهبان و...
علی مهری متانکلائی
علی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
ادامه مطلب
، لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، عضو بنیاد حقوقی نخبگان نیروهای مسلح سنوات 1392 الی 1393
سید احسان علوی
سید احسان علویوکیل پایه یک دادگستری
ادامه مطلب
کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، وکیل و مشاوره حقوقی استارتاپ‌های آزمایش آنلاین، بلیط‌کده، مرکز نوآوری بادکوبه، آژانس تبلیغاتی بادکوبه، استارتاپ راحت‌دارو، استارتاپ سَسِند، هاسپیتل، استارتاپ appetan و wugme

رضایت موکلین

صالحی
صالحیمشاهده رزومه
ادامه مطلب
سلام از لایحه تنظیمی که برای دیوان نوشتند و مشاوره ای که در این خصوص انجام دادن و رایی که دیوان صادر کردم بسیار راضی هستم و کمال تشکر را دارم
ایرانمنش
ایرانمنشمشاهده رزومه
ادامه مطلب
بسیار خوب بود واقعا ازشون ممنونم تمام نکات مدنظر در لایحه اشاره شده بود و خداروشکر نتیجه هم دیدم ممنونم
سادات حسینی
سادات حسینیمشاهده رزومه
ادامه مطلب
باسلام و وقت بخیر پرونده رو پیش 5 تا وکیل بردم همشون ناامیدم کردن اما آقای مهری نه تنها ناامید نکرد بلکه خیلی هم خوب از دیوان عالی کشور برام رای گرفتن ممنون از همه زحمات شما

خدمات وکیل دیوان عالی کشور

با توجه به اینکه دیوان عالی کشور عالی ‌ترین نهاد قضایی کشور است و طرح و رسیدگی به هر پرونده تشریفات ویژه خود را دارد در  همین راستا خدمات حقوقی زیر توسط وکیل دیوان عالی کشور ارائه می‌گردد:

وکیل دیوان عالی کشور وکیل اعاده دادرسی وکیل ماده 477

پرونده دیوان عالی کشور چه مدت طول می کشد؟

برای تعیین زمان درخصوص پرونده دیوان عالی کشور عوامل مختلف و متعددی دخیل هستند. نوع دعوا، نوع درخواست و این که پرونده به چه شعبه ای از دیوان عالی کشور ارجاع شود و این که شعبه مذکور چه میزان تراکم پرونده داشته باشد، همه عواملی هستند که در زمان رسیدگی به پرونده در دیوان عالی کشور دخیل هستند با این حال حداقل ترین زمان برای پرونده در دیوان عالی کشور 30 الی 60 روز است و تعیین حداکثر زمان ممکن نیست.

جمع بندی

دیوان عالی کشور به عنوان بالاترین نهاد قضایی کشور مرجع اعتراض به کلیه آرا اعم از حقوقی و کیفری می‌باشد؛ طرح دعوا در این مرجع به طرق مختلف صورت می‌گیرد و نیازمند مهارت و تخصص است؛ لذا توصیه می‌شود در این دعاوی از وکیل متخصصی که تجربه کافی در این امور را دارد کمک بگیرید برای این منظور می‌توانید از وکلای متخصص موسسه حقوقی مهرپارسیان کمک بگیرید.

سوالات متداول

رسیدگی به پرونده ها در دیوان عالی کشور تنها محدود به مواردی است که قانون ذکر کرده است که در متن مقاله ذکر گردید.

بله با توجه به ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری این امکان وجود دارد که در متن مقاله مورد اشاره قرار گرفت.

بله با توجه به وظایف مختلف دیوان و پیچیدگی های رسیدگی تخصصی در دیوان حضور وکیل دادگستری اهمیت و ضرورت دارد.

باتوجه به این که کیفیت وکمیت هر پرونده متفاوت است و باید متناسب با مندرجات پرونده اقدامات لازم را انجام داد، تعیین هزینه پس از مشاوره امکان پذیر است.