وکیل مالیات تضمینی

وکیل مالیات تضمینی

وکیل مالیات تضمینی


امروز با موضوع وکیل مالیات تضمینی با شما خوانندگان گرامی همراه هستیم.

ضمن اینکه بارها در مقالات مختلف بر این مطلب اشاره داشتیم که عبارت وکیل تضمینی حاوی این منظور است که وکیل تضمینی وکیلی است که با تمام وجود بر سوگند خویش پایبند و با بر امانت داری و حسن رفتار با موکل اهتمام ورزد.

عبارت موصوفه بدین معنا نیست که وکیل نتایج دعوی را از پیش تعیین کنند و به موکل خود در خصوص منافع و عواید حاصل از دعوی تضمینی دهد.

برخی با نتیجه گیری نادرست از نصوص شرعی بر این عقیده هستند که مالیات را بر عهده مردم گذاشتن کار درستی نیست و  اسلام این مسئله را نمی‌پذیرد.

انفاقات واجب در اسلام مشخص و معین است و جایز نیست مردمان را به پرداخت مالیات‌های اضافی وادار کرد.

اشخاص بدون آن که زحمت تحقیق را بر خود روا دارند به تکرار سخنان کلی بسنده کرده‌اند از این قبیل که اسلام به مالکیت شخصی افراد احترام می‌گذارد و مال هر کسی را برای خودش محترم می‌شمارد. در اسلام دلیلی برای اخذ مالیات یافت نمی‌شود و فقها به آن فتوا نداده‌اند.

لب کلام اینکه با مداقه در دلایل و نصوص شرعی با رویکردی منصفانه اینگونه به نظر می‌رسد که گرفتن مالیات حکم مستقیم اسلام نیست.

ولی همانند دیگر مقررات برای برپایی حکومت عدل در جامعه تنظیم و تصویب می‌شود.

زیرا فراهم آوردن بودجه حکومت لازمه جدائی ناپذیر آن است؛ از این روی خردمندانه نیست که وضع مالیات در هنگامی باشد که ترک آن سبب نابودی و سقوط حکومت شود.

بلکه حکم اسلامی باید با جعل و اجرای قانون‌های مورد نیاز و لازم حکومت را در جامعه پایدار کند و هر چه مصلحت امت ایجاب می‌کند به تناسب زمان آن را فراهم آورد.

با ما همراه باشید تا امروز با بهترین و با سابقه ترین وکلای مالیاتی آشنا شوید.

نکات مهم وکیل مالیات تضمینی

شورای‌عالی مالیاتی چیست؟

آیا می‌شود با اداره مالیات به توافق رسید؟

شرایط اعتراض به تشخیص مالیات چیست؟

تحت چه شرایطی امکان اعتراض به مالیات وجود دارد؟

وفق قوانین جاری علی الخصوص ماده 237 قانون مالیات‌های مستقیم، تشخیص مالیات باید براساس ماخذ و منبع صحیح و مستند و متکی به دلایل و اطلاعات کافی باشد.

اما در بعضی موارد مودیان مدعی به عدم رعایت قوانین و مقررات و تشخیص مالیات به صورت نادرست هستند و راهکاری که در قانون جهت رعایت حال مودیان و ایجاد اعتماد آنان امکان اعتراض به تشخیص دستگاه مالیاتی را فراهم نموده است.

امکان اعتراض به عملکرد دستگاه مالیاتی از ابتدایی ترین حقوق مودیان مالیاتی است.

لذا علاوه براینکه به میزان مالیات یا امکان تعدیل و رعایت مقررات قانونی امکان اعتراض به مالیات وجود دارد، تخلفات انتظامی ماموران مالیاتی نیز قابل پیگیری است.

هیئت مقرر در ماده 251 مکرر  چگونه مرجعی است؟

این مرجع رسیدگی به عنوان یکی از طرق شکایت فوق العاده رسیدگی به شکایات از مالیات‌هایی است که رای آن قطعی شده است که به علت انقضای مهلت‌های اعتراض قابل طرح در مرجع دیگری نیست.

دستور رسیدگی در این مرجع که با وزیر امور اقتصادی و دارایی است و متشکل از هیئتی مرکب از سه نفر به انتخاب وزیر است که ارجاع بدان صورت می‌پذیرد.

رای اکثریت هیئت در این خصوص قطعی و لازم الاجرا است.

خاطر نشان می‌گردد که آرای این هیئت قابل شکایت در دیوان عدالت اداری کشور است.

راهکار توافق با اداره امور مالیاتی به چه نحو است؟

به شرط آنکه برگ تشخیص مالیات صادر و به مودی مالیاتی ابلاغ شده باشد و شخص مذکور نسبت به آن معترض گردد،می‌تواند در مهلت زمانی سی روز از تاریخ ابلاغ شخصاً یا به وسیله وکیل تام الاختیار خود به اداره ذی صلاح مراجعه و با ارایه دلایل و اسناد و مدارک کتبا تقاضای رسیدگی مجدد نماید.

در ابتدا جهت کوتاه نمودن مسیر رسیدگی، اعتراض به صورت اداری (و نه قضایی) مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

در مرحله مذکور بر اساس ادله فوق الاشعار، مالیات تعدیل و یا جهت رسیدگی به هیات‌های حل اختلاف ارجاع گردد.

شرایط رسیدگی در هیئت حل اختلاف مالیاتی بدوی به چه شکل است؟

اصل بر این است که رسیدگی‌ها در هیات‌های مالیاتی به نحوه حضوری صورت می‌پذیرد و مودی یا نماینده او و  نماینده اداره امور مالیاتی هم این حق را دارد که در جلسه رسیدگی حضور یابد.

رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی بدین شکل است که با حضور قاضی به صورت تخصصی به همراه نماینده سازمان امور مالیاتی کشور و نماینده تشکل‌ها یا مجامع حرفه‌ای صورت می‌پذیرد.

در حال حاضر وفق ماده 247 از  قانون مالیات‌های مستقیم، آراء هیات‌های حل اختلاف بدوی غیر قطعی و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ رای به مودی قابل اعتراض است.

مرجع تجدیدنظر از آرا هیات‌های حل اختلاف مالیاتی چگونه مرجعی است؟

به موجب ماده واحده قانون الحاق یک ماده به عنوان ماده 247 به قانون مالیات های مستقیم مصوب 1388 در صورتی که آرای هیات‌های حل اختلاف بدوی ظرف بیست روز پس از ابلاغ (مطابق ماده 203) مورد اعتراض کتبی مودی یا ماموران مالیاتی قرار گیرد، قابل طرح رسیدگی در هیئت حل اختلاف تجدید نظر خواهد بود.

نظر به این که رسیدگی های مقرر در شورای عالی مالیاتی یا دیوان عدالت اداری فرسایشی و طولانی است، قانون گذار پیش بینی نموده است که بسیاری از اختلافات مالیاتی در همان مراحل اول حل و فصل گردد.

شورای عالی مالیاتی چه مرجعی است و چه وظایفی دارد؟

چنانچه شخص مودی و یا اداره امور مالیاتی در مهلت مقرر نسبت به رأی قطعی هیأت حل اختلاف مالیاتی شکایت داشته باشد، مرجع رسیدگی به آن شورای عالی مالیاتی است.

این شورا مکلف است به شکایات مطروحه که با دلایل و یا ارائه اسناد و مدارک صراحتا یا تلویحا ادعای نقض قوانین و مقررات موضوعه یا ادعای نقص رسیدگی شده باشد، بدون ورود ماهیتی صرفا از لحاظ رعایت تشریفات و کامل بودن رسیدگی‌های قانونی و مطابقت مورد با قوانین و مقررات موضوعه به موضوع رسیدگی و مستندا به جهات و اسباب و دلایل قانونی رأی مقتضی بر نقض آرای هیأت‌های حل اختلاف مالیاتی و یا رد شکایت مزبور صادر می نماید.

وکیل تضمینی دعاوی مالیاتی

موسسه حقوقی مهرپارسیان به صورت تخصصی با گسترده‌ترین کارگروه مشترک در زمینه دعاوی مالیاتی با حضور مبرزترین وکلا، حسابداران و حسابرسان مالیاتی آماده ارایه خدمات مشاوره حقوقی می باشد.

برای انتخاب وکیل پرونده در زمینه مالیاتی جهت مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری در خصوص موضوعات مالیاتی و مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری، از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

موبایل وکیل آنلاین تضمینی

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

درخواست وقت مشاوره با محمدرضا مهری، مدیر موسسه حقوقی مهر پارسیان، از طریق شماره های اعلامی امکان پذیر است.

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی محمدرضا مهری

امتیاز دهی به مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *