بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق

بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق

بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق


امروز با موضوع بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق با شما هستیم.

یکی از مشاغل پر طرفدار مهندسی برق است و بسیاری از فارغ‌التحصیلان رشته برق و به عبارتی مهندسان برق با توجه به کمبود مشاغل در این حوزه در ایران به فکر مهاجرت افتاده و برخی از کشورهای قوی در این حوزه را انتخاب می‌نمایند.

این روزها شاهد پدیده مهاجرت مهندس برق به کشورهایی نظیر آلمان، اتریش، کانادا، نیوزیلند، استرالیا و دیگر کشورها نظیر دانمارک هستیم. با هم به بررسی روش‌های مهاجرت مهندس برق  و بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق می‌پردازیم.

نکات مهم بهترین کشور برای مهاجرت مهندس برق

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

مهاجرت به کدام کشورها برای یک مهندس برق امکان‌پذیر است؟

شرایط مهاجرت کاری یک مهندس برق به آلمان به چه صورت است؟

چگونه مهاجرت مهندس برق به کانادا صورت می‌گیرد؟

آیا امکان مهاجرت مهندس برق به استرالیا وجود دارد؟

[/stextbox]

 

مهاجرت مهندس برق به آلمان

اگر یک مهندس برق بخواهد به آلمان مهاجرت کرده و اقامت آلمان را به دست آورد، یا از طریق ادامه تحصیل و یا از طریق سیستم کاری وارد آلمان می‌شود.

البته گزینه ثبت شرکت و سرمایه‌گذاری در آلمان نیز وجود دارد.

برای ادامه تحصیل در آلمان در رشته و زیرشاخه‌های مهندسی برق، باید توجه داشت که تحصیل در هر مقطعی مستلزم داشتن مدارک مورد نظر است.

مقطع کارشناسی

برای مثال پذیرش در مقطع کارشناسی در آلمان با توجه به اینکه زبان تدریس زبان آلمانی است، مستلزم ارایه مدرک زبان آلمانی نیز هست، البته در کنار ارایه دیپلم، ریزنمرات و گواهی پیش دانشگاهی. پذیرش تحصیلی آلمان در مقطع کارشناسی ارشد ضمن لزوم ارایه مدرک لیسانس و ریز نمرات، اگر دوره به زبان آلمانی باشد نیازمند مدرک زبان آلمانی و عموما در سطح B2 و اگر به زبان انگلیسی باشد، ارایه مدرک آیلتس 6.5 لازم است.

مقطع دکتری

مقطع دکتری یکی از پرطرفدارترین مقاطع با توجه به بورسیه‌ها و فلوشیپ‌های تحصیلی عالی که آلمان ارایه می‌دهد، می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بورسیه‌های تحصیلی آلمان (لینک به https://mehrilaw.com/%d8%a8%d9%88%d8%b1%d8%b3-%d8%a2%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86/(، به سایت رسمی موسسه مهر پارسیان (لینک به https://mehrilaw.com) مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در دپارتمان مهاجرت و حقوق بین‌الملل مهر پارسیان تماس حاصل نموده و جهت تعیین وقت مشاوره حضوری و یا آنلاین اقدام نمایید.

مهاجرت کاری

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت مهندس برق به آلمان از طریق مهاجرت کاری آلمان است.

بدین منظور متقاضی یا ویزای جستجوی کار (Job Seeker visa) و یا ویزای کار دریافت می‌نماید. تفاوت این دو ویزا در این است که ویزای جستجوی کار صرفا با اعتبار 6 ماهه و به منظور اقامت در آلمان و جستجو برای کار صادر می‌گردد، این در حالی است که ویزای کار زمانی صادر می‌شود که یک مهندس برق یا صاحب هر شغل و حرفه‌ای کار را پیدا کرده و قرارداد کاری با کارفرما در آلمان دارد. بدین منظور کارفرما باید 6 ماه آگهی استخدام (3 ماه در آلمان و 3 ماه در اتحادیه اروپا) زده و پس از عدم استخدام نیرو در آلمان اقدام به استخدام نیروی ایرانی نمایند.

متقاضی بعد از دریافت ویزا با طول اعتبار متناسب با مدت قرارداد با کارفرما (که به طور معمول باید یکساله باشد) به آلمان سفر نموده و بعد از 21 ماه با ارایه مدرک زبان آلمانی در سطح حداقل B1 درخواست کارت آبی یا کارت اقامت اروپا را می‌دهد.

متقاضی برای همراهی خانواده بعد از 5 ماه و با ارایه 5 فیش حقوقی (درآمد خالص با کسر مالیات باید سالی حداقل 30 هزار یورو شود) درخواست پیوست خانواده خود شامل همسر و فرزندان با حق تحصیل و کار در آلمان را می‌دهد.

مهاجرت مهندس برق به کانادا

در حال حاضر مهاجرت مهندس برق به کانادا از طریق سیستم نیروهای متخصص با ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری و سپس برنامه‌ها فدرال مهاجراتی و یا برنامه‌های ایالتی مهاجرت نیروهای متخصص صورت می‌گیرد. این سیستم نوعی سیستم امتیازبندی است که بر اساس سن، سطح تحصیلات، دانش زبان و سوابق شغلی در کنار موارد دیگر همچون داشتن اقوام درجه یک در کانادا، سطح تحصیلات همسر و غیره به متقاضی امتیاز تعلق می‌گیرد.

حداقل امتیاز قابل کسب در سیستم اکسپرس اینتری 400 و در برنامه‌های فدرال و ایالتی 65 است.

هر یک از ایالت‌ها خود هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز را منتشر می‌کنند. برای محاسبه امتیاز مهاجرت به کانادا (لینک به https://mehrilaw.com/%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7/) از کارشناسان ما کمک بگیرید.

البته که تحصیل در کانادا نیز می‌تواند یکی از گزینه‌های مهاجرتی برای مهندسان برق باشد، با در نظر گرفتن هزینه‌های تحصیل که از حدود 10 هزار دلار در سال شروع می‌شود. هزینه‌های زندگی درکانادا نیز در حدود 20 هزار دلار در سال می‌باشد.

مهاجرت مهندس برق به استرالیا

یکی دیگر از مقصدهای مهاجرتی برای مهندسین برق کشور استرالیا است. کشور استرالیا هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز خود را منتشر می‌کند که از این میان رشته و زیرشاخه‌های مهندسی برق مانند متخصص برق خودرو در این لیست جای دارد. برای مشاهده لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا به مطلب مربوطه در سایت مراجعه نمایید.

وکیل مشاوره مهاجرت مهندس برق در ایران

موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان با مدیریت محمدرضا مهری، با حضور کارشناسان ارشد حقوق بین‌الملل و مهاجرت آماده ارایه خدمات مشاوره حقوقی و تخصصی در زمینه مهاجرت به کانادا، آلمان، استرالیا و دیگر کشورها هستند. برای اخذ وقت مشاوره حقوقی به صورت حضوری و یا آنلاین با کارشناسان ما در دپارتمان مهاجرت و حقوق بین‌الملل تماس حاصل نمایید.

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

تلفن های مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا در تهران برای ساعات 6 الی 18 روزهای شنبه تا چهارشنبه و 9 الی 14 برای روزهای پنج شنبه به شرح زیر است.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

دپارتمان حقوق مهاجرت موسسه حقوقی مهر پارسیان

[/stextbox]

 

امتیاز دهی به مقاله

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *