امروز با معرفی وکیل مهاجرت و سازمان حقوقی مهاجرتی معتبر با شما هستیم.
نگاهی کوتاه به تاریخچه مهاجرت و وکیل مهاجرت
تاریخچه مهاجرت، به زمان آفرینش و پیدایش آدم، برمیگردد، زمانی که خدای بزرگ، خطاب به حضرت آدم ابوالبشر و همسرشان، امر فرمودند که از میوه ممنوعه بهشت نخورند و اولین نافرمانی بشر، نسبت به خدای بزرگ، شکل گرفت، مهاجرت و کوچ اجباری بشر، جهت تعالی روح و مورد عفو و بخشش قرار گرفتن از سوی خدا، با نام هبوط آدم، آغاز شد.
در تمامی دوره های تاریخی، پیامبران و صالحین از بیم در خطر قرار گرفتن تبلیغات دینی، در حال مهاجرت بوده اند انجام مهاجرت در طول تاریخ، ادامه یافت و در زمان پیامبر گرامی اسلام، مهاجرت تاریخی حضرت، از مکه به مدینه، مبدا تاریخ مسلمانان، گردید.
پسندیده بودن مهاجرت جهت ارتقای سطح زندگی و دانش بشری و خدمت به هم نوع، همیشه مورد تایید و تاکید بوده و می باشد تا جایی که خدای بزرگ در قران کریم می فرماید:
در روز قیامت، عده ای به دلیل مورد ظلم قرار گرفتن، جهنمی میشوند.خطاب به این افراد، پرسیده میشود:
چرا وقتی مورد ظلم قرار گرفتید، مهاجرت نکردید؟
مگر زمین خدا وسیع نبود؟
سزای اینان، طبق وعده ی خدای قهار، دوزخ است.
اما سیر تحولات حقوق مهاجرت و آشنایی با قوانین مهاجرت به کشورها، با توجه به گسترش جمعیت کشورها و تنوع مباحث حقوقی درباره مهاجرت، انجام امور مربوطه به مهاجرت را در زمره ی امور تخصصی حقوق بینالملل خصوصی، قرار داده و مشتاقان تحصیل در رشته های حقوق، که در موضوعات حقوق بینالملل، مطالعه و تحقیق می کنند، امکان ارائه مشاوره حقوقی و مهاجرتی به سایر افرادی که متقاضی مهاجرت هستند را دارند.
وظایف وکیل مهاجرت
وکیل مهاجرت، وظیفه ارائه مشاوره حقوقی و مهاجرتی، به متقاضیان راههای قانونی مهاجرت را دارد و نقش حمایتی وکیل مهاجرت، در پروندههای سرمایه گذاری خارجی، تحصیل در خاج از کشور، کاریابی بینالمللی، ازدواج با اتباع خارجی، پناهندگی به کشورهای دیگر و سایر موضوعات مهاجرتی و حقوقی، بر کسی پوشیده نیست.
اما در بعضی از کشورها، وکیل مهاجرت، به معنی خاص، وجود ندارد و این حقوقدانان ان کشور هستند که با غور در قوانین و انجام مطالعات حقوقی و پژوهشهای حقوقی بینالمللی، با استخراج و ترجمه قوانین بینالمللی، راه را برای اطلاع عموم از قوانین مهاجرتی، هموار مینمایند.
نکات مهم در معرفی وکیل مهاجرت
آیا تا کنون به داشتن وکیل مهاجرت متخصص در امور حقوق بینالملل خصوصی، مایل بوده اید؟
آیا در کشور عزیزمان ایران، وکیل مهاجرت به صورت رسمی، وجود دارد؟
وکیل مهاجرت، تا چه حدی امکان راهنمایی و انجام امور مهاجرتی شما را دارد؟
ویژگی های وکیل مهاجرت و متخصص در امور حقوق بینالملل خصوصی چیست؟
سوالات حقوق مهاجرت توسط وکیل مهاجرت پاسخ داده میشود و یا پاسخگویی به سوالات حقوقی مهاجرتی در تخصص وکلای دادگستری است؟
موسسه حقوقی و داوری معتبر جهت پذیرش پروندههای مهاجرتی در ایران چه ویژگی هایی دارد؟
آیا اصولا مهاجرت به ایران و انتخاب وکیل مهاجرت در ایران، امکانپذیر است؟
سوالات ذکر شده در بالا، توسط تیم تحقیقاتی و پژوهشی، گروه وکلای مهر، که تحت نظارت و مدیریت یکی از برترین حقوقدانان دهه اخیر ایران، محمدرضا مهری، به انجام پژوهش و تحقیق در شاخه های مختلف حقوق مهاجرت، مشغول میباشند، استخراج شده و توسط همین تیم پژوهشی، در ادامه پاسخ داده خواهد شد.
معرفی دفاتر معتبر مهاجرتی در ایران، چگونگی اعتماد به موسسه های حقوقی و مهاجرتی و اخذ استعلام از مراجع ذیصلاح و سایر مسائل مربوط به وکیل مهاجرت، برای اطلاع شما عزیزان به صورت رایگان، به اشتراک گذارده خواهد شد.
حقوق مهاجرت
یکی از تقسیم بندی های علم حقوق، تقسیم این علم گسترده به حقوق داخلی و حقوق بینالملل، میباشد.در حقوق بینالملل، روابط بین کشورها با یکدیگر و روابط اتباع دو کشور با یکدیگر مورد بررسی و دقت قرار می گیرد.
حقوق مهاجرت، به صورت انفرادی، وجود خارجی ندارد بلکه زیر مجموعه حقوق بینالملل خصوصی است که درباره ی بحث های اقامت، تابعیت، وضعیت حقوقی ازدواج با اتباع سایر کشورها، چگونگی سرمایه گذاری در سایر کشورها، که زیر مجموعه حقوق تجارت بینالملل، قرار می گیرد، ثبت شرکت و کارآفرینی در سایر کشورها، به منظور گسترش صنعت و تجارتی که در آن مهارت داریم، امکان تحصیل در سایر کشورها و تبعات و آثار حقوقی تحصیل در سایر کشورها، کاریابی بینالمللی و تامین نیروی کار خارجی متخصص، تبعات و آثار حقوقی کار در سایر کشورها، مشاوره درباره قوانین مالیاتی و گمرکی سایر کشورها، نحوه ی خرید ملک و تملک اموال غیر منقول در سایر کشورها، امکان اقامت موقت سایر کشورها، از طریق اثبات تمکن مالی و دارایی در کشور مبدا یا کشور ثالث، همه و همه در حقوق مهاجرت، قابل بحث و بررسی میباشد.
مشاوره حقوقی قوانین مهاجرت و تابعیت
هر چند که نفس اخذ ویزا و یا اقامت، عمل حقوقی نیست، اما وضعیت اتباع سایر کشورها در صورت پناهندگی، ازدواج، تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ثبت شرکت، خرید املاک و مستغلات و اثبات تمکن مالی، و تبعات انجام این اعمال حقوقی در داخل یا خارج از کشور، اموری کاملا حقوقی و در تخصص وکلای دادگستری قرار دارد.
همانگونه که در بخش حقوق مهاجرت و مقاله تخصصی حقوق مهاجرت، به عرض شما عزیزان رسید، وظیفه ذاتی وکیل مهاجرت و وکیل دادگستری، مشاوره حقوقی در زمینه های تخصصی می باشد که در بعضی از کشورها، با توجه به تقسیم وظایف و حیطه کاری، وکیل مهاجرت، وکیل مالیاتی، وکیل دادگستری، وکیل مدنی، وکیل خرید و فروش املاک و …. در تخصص وکیل مهاجرت، قرار می گیرد.
وکیل خانواده
در بسیاری از کشورها که امور وکالت به صورت تخصصی انجام میشود، همه خانواده ها، وکیل ثابت و دائم به نام وکیل خانواده را در استخدام خود دارند.
به این صورت که با پرداخت حق مشاوره سالیانه، یکی از وکلای دادگستری را به عنوان وکیل دائمی و خانوادگی خود، بر می گزینند، تا همواره و در همه مسائل مبتلا به از مشاوره حقوقی وکیل خانواده، برخوردار شوند.
وکیل خانواده، به همه اسرار و اطلاعات خانواده ای که وکالت آنها را قبول نموده، آگاهی دارد و در مواقع لزوم، نسبت به ارائه مشاوره حقوقی مورد نیاز، اقدام خواهد نمود.
وکیل مهاجرت خارج از ایران
اما وکیل مالیاتی و وکیل مهاجرت، جدای از وکیل دادگستری هستند که با اخذ مجوز لازم از اداره ی مهاجرت کشور متبوع، اقدام به انجام امور وکالتی متقاضیان مهاجرت، مینمایند و امکان قبول پرونده مهاجرتی، افراد مقیم خارج از کشور خود را دارند.
چرا که متقاضیان استخدام وکیل مهاجرت، عموما در کشور مورد درخواست مهاجرت، حضور ندارند و خواهان عزیمت و مهاجرت به کشور مورد نظر هستند.
وکیل مهاجرت، معمولا نیاز به آموختن دانش حقوق ندارد و با شرکت در کلاس های حقوق مهاجرت که از شش ماه تا یکسال، برگزار میشود و پس از قبولی در آزمون مخصوص، اجازه تاسیس دفتر مهاجرتی و قبول وکالت مهاجرت، به او داده میشود.
وکیل مهاجرت در ایران
بعضی از دادگاهها و دادسراها در ایران، به صورت تخصصی دایر و اداره میشوند، از قبیل دادگاه خانواده، دادگاه اطفال، دادگاه ویژه روحانیت، دادگاه نظامی، دادسرای جرایم رایانهای، دادسرای جرایم پزشکی، جرایم پولی و بانکی، دادسرای ویژه ی کارکنان دولت، دادسرای انتظامی قضات، دادگاه ویژه اصل 49 قانون اساسی و سایر مراجع تخصصی حقوقی، اما در کانون وکلای دادگستری ایران، سالها، بحث از تخصصی شدن وکالت، مطرح شد، که تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.
عدم تفکیک فعالیت های وکلای دادگستری و عدم وجود رشته ای به نام حقوق مهاجرت و به تبع آن، وکیل مهاجرت، باعث شده تا تمامی وکلای دادگستری، طبق قانون وکالت، صلاحیت ورود به کلیه پروندهها و مشاوره حقوقی در همه پروندهها را داشته باشند.
آیا وکیل مهاجرت در ایران امکان فعالیت دارد؟
وکیل مهاجرت در ایران، به صورت رسمی و ثبت شده، وجود ندارد اما امکان مطالعه و استخراج قوانین مربوط به مهاجرت به ایران، برای خارجی ها و مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور، توسط وکیل پایه یک دادگستری، وجود دارد.فارغ التحصیلان رشته حقوق بینالملل، حقوق تجارت بینالملل، با گذراندن دوره های تخصصی حقوق مهاجرت، در موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، امکان ارائه همه گونه مشاوره حقوقی مهاجرتی به هم وطنان عزیز و متقاضیان مهاجرت به ایران و قبول پروندههای سرمایه گذاری خارجی در ایران و پذیرش مهاجر به ایران را دارند.
مؤسسه حقوقی معتبر و نحوه اطمینان از اعتبار آن
ناآشنایی متقاضیان مهاجرت به ایران، و یا متقاضیان مهاجرت از ایران، به قوانین و مقررات حقوقی از یکسو و نقص قوانین جهت ثبت موسسه حقوقی مجاز و معتبر در اداره ثبت شرکتها، از سوی دیگر، حاکمیت روابط بین افراد به جای ضوابط، سودجو یان و متقلبان را به بازارپرطمطراق وکیل مهاجرت، کشانده و با ادعای داشتن مجوز وکالت مهاجرت و سایر عناوین و القاب مجعول، اقدام به کلاهبرداری از متقاضیان مهاجرت، مینمایند.
جهت صدور پروانه وکالت دادگستری، از وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، درباره صلاحیت متقاضی ورود به حرفه وکالت دادگستری استعلام گرفته میشود، و پس از طی مراحل گزینش و معاینات عدم اعتیاد و ارائه گواهی نداشتن پیشینه موثر کیفری و همچنین گذراندن کارآموزی وکالت، برای شخص، پروانه وکالت پایه یک دادگستری، صادر میشود.
شرایط ثبت موسسه حقوقی مهاجرتی در ایران
حال آنکه جهت ثبت موسسه حقوقی، حتی تحصیل در رشته حقوق هم، لازم نیست و متاسفانه به نحوه ثبت موسسه های حقوقی، شرایط و مدارک لازم جهت ثبت مؤسسه حقوقی، احراز توانایی و صلاحیت علمی موسسین موسسه حقوقی و مهاجرتی، هیچ گونه نظارتی وجود ندارد.
اما در مراجعه به موسسه های حقوقی مدعی تخصص در مهاجرت و مسائل حقوقی، می توانید درخواست ارائه پروانه وکالت موسسین، سهامداران و مدیران موسسه حقوقی را مطرح بفرمایند.
دقت داشته باشید برای هر وکیل دادگستری، از سوی کانون وکلای دادگستری، شماره پروانه، صادر می کند که به راحتی از سایت کانون وکلای دادگستری، اصالت پروانه وکالت، قابل استعلام است.
نحوه پاسخگویی و مشاوره حقوقی مهاجرتی صادقانه مشاورین مؤسسه حقوقی، محک دیگری، جهت اطمینان به موسسه مورد مراجعه میباشد.
مهاجرت از راه پناهندگی
تنها راه مهاجرت، که به هیچ عنوان توسط گروه وکلای مهر، به متقاضیان مهاجرت از ایران، پیشنهاد نمیشود، مهاجرت از طریق پناهندگی می باشد که علاوه بر زیر پا گذاشتن عزت نفس متقاضی، باعث وهن کشور عزیزمان ایران میشود.
وضعیت بد پناهندگی در سایر کشورها، زندگی در شرایط سخت و غیر قابل تحمل و توهین آمیز کمپ های پناهندگان داغ و ننگ ابدی پناهندگی بر پیشانی هم وطنان عزیز، ما را بران داشته تا کلیه راههای قانونی را برای شما عزیزان استخراج کرده و در دسترس شما عزیزان قرار دهیم.
دفتر وکیل معتبر مهاجرت در ایران
دفتر حقوقی و مهاجرتی محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری، با بیش از پانزده سال سابقه فعالیت در حقوق مهاجرت و حقوق داخلی، با عقد قرارداد رسمی با وکیل مهاجرت یا وکیل دادگستری، با مدیریت وکیل پایه یک دادگستری و دارای پروانه وکالت رسمی، از کانون وکلای دادگستری مرکز، برترین موسسه حقوقی مهاجرتی در ایران، بنا به نظرسنجی انجام شده، از بین کاربران، میباشد.
مشاوره های حقوقی مهاجرتی این موسسه، شامل مقررات تحصیل در خارج از کشور، مقررات سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کارآفرینی در خارج از کشور، مقررات کاریابی در خارج از کشور، مقررات ازدواج در خارج از کشور، خرید املاک و مستغلات در خارج از کشور، وضعیت حقوقی پناهندگان در خارج از کشور و آثار و تبعات حقوقی مهاجرت غیر قانونی به خارج از کشور، معرفی وکیل مهاجرت در کشور مقصد، ارائه روش مهاجرتی مناسب از نظر حقوقی، بسته به بودجه، سلیقه و امکانات موکل، مشاوره در خصوص انجام و یا عدم انجام مهاجرت و ارائه راههای قانونی مهاجرت به شما عزیزان میباشد.
021-88795408
021-88796143
09120067665
در خارج از ساعات اداری اعلام شده و جهت مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت نیز میتوانید از طریق تکمیل فرم از طریق سایت گروه وکلای مهر اقدام فرمایید.
دفتر حقوقی و مهاجرتی محمرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری تهران
با ما به روز باشید.
اطلاعات سایتتون خیلی عالیه ممنونم ازاین همه زحمتتون