وکیل مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت قراردادی است که بین مالک یک ملک و سازنده منعقد می‌شود و به موجب آن مالک، ملک خود را در اختیار سازنده می‌گذارد و سازنده اقدام به تخریب و ساختن ملک می‌نماید و سپس واحدهای ساخته شده بین مالک و سازنده براساس توافق صورت گرفته تقسیم می‌گردند.

بنابراین حضور وکیل مشارکت در ساخت هنگام تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت و همچنین حین انجام کار و پس از اتمام کار در صورت بروز اختلاف ضروری است.

مشارکت در ساخت یکی از قراردادهای مهم است که طبق ماده 10 قانون مدنی تنظیم می‌شود باید در همین ابتدا این موضوع مهم مورد توجه قرار بگیرد که تنها راه پیشگیری در بروز مشکلات قرارداد مشارکت در ساخت، مراجعه به وکیل مشارکت در ساخت است.

چنانچه قرارداد به درستی تنظیم نگردد خطرات جبران‌ناپذیری مانند از دست دادن ملک را در پی خواهید داشت؛ همچنین ممکن است متضرر جرم کلاهبرداری ملکی گردید؛ به طور مثال مالک به سازنده ضمن تنظیم قرارداد، وکالت در انتقال مالکیت 20 درصد از سازه را داده است اما سازنده 50 درست از ساخته‌ها را با استفاده از همان وکالتنامه انتقال می‌دهد.

بنابراین تنظیم قرارداد صحیح مهم‌ترین رکن برای پیشگیری از بروز اختلافات ملکی است؛ جهت برقراری ارتباط با وکیل مشارکت در ساخت با موسسه حقوقی مهرپارسیان تماس بگیرید.

هزینه وکیل مشارکت در ساخت

حیطه کاری وکیل مشارکت در ساخت به دو قسمت تقسیم می‌شود، در مواردی که مالک به وکیل مشارکت در ساخت مراجعه می‌کند و مواردی که سازنده به وکیل مشارکت در ساخت مراجعه می‌نماید.

در هر صورت هزینه وکیل مشارکت در ساخت درصدی از ملک مورد اختلاف خواهد بود اما فاکتورهای دیگری در تعیین هزینه وکیل مشارکت در ساخت موثرند که عبارتند از نوع اختلاف به وجود آمده، روند پیشرفت ساخت و ساز، مدارک و ادله موجود، قرارداد تنظیمی و…

جهت اطلاع دقیق از هزینه وکیل مشارکت در ساخت با موسسه حقوقی مهرپارسیان تماس حاصل نمایید.

مشاوره رایگان با کارشناس حقوقی مهر پارسیان

قرارداد مشارکت در ساخت

افراد می‌توانند در تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت به وکیل مشارکت در ساخت مراجعه نمایند یا خود این قرارداد را به صورتی توافقی تنظیم نمایند یا برخی به دفاتر مشاوره املاک مراجعه می‌نمایند؛ که در هر صورت رعایت برخی نکات ضروری‌اند.

وجه التزام مشارکت در ساخت

وجه التزام مبلغی است که سازنده متعهد می‌شود در صورت عدم انجام تعهد یا تأخیر در انجام تعهد آن را پرداخت نماید؛ به طور مثال سازنده متعهد می‌شود ظرف مدت سه سال ملک را ساخته و تحویل دهد و اگر بعد از سه سال تحویل ندهد به ازای هر ماه تأخیر مبلغ 20 میلیون تومان به عنوان وجه التزام پرداخت نماید؛ وقتی این امر در قرارداد مکتوب گردد راه مطالبه خسارت هموارتر خواهد شد.

وکالت بلاعزل مشارکت در ساخت

وکالت قراردادی است که به موجب آن وکالت دهنده، به وکیل این اختیار را می‌دهد که نماینده او در انجام برخی امور باشد؛ برای تنظیم این بند از قرارداد حتما از وکیل ساخت و ساز مشورت بگیرید؛ زیرا نوشتن هر کلمه بار حقوقی متفاوتی در پی خواهد داشت.

بنابراین هنگام وکالتنامه دادن به سازنده باید وظایف و اختیاراتی که به او برای ساخت خانه می‌دهد به صورت دقیق و بدون ابهام قید گردد و از اعطای اختیارات زیادی خودداری نمایید.

مشاوره با وکیل مشارکت در ساخت

همواره به نقش وکیل در قراردادهای مشارکت در ساخت اشاره شده است و توصیه می‌شود پیش از تنظیم قرارداد با پرداخت 500 هزارتومان هزینه مشاوره با وکیل مشارکت در ساخت مشورت نمایید.

اما بسیاری از دعاوی مربوط به مشارکت در ساخت بعد از اتمام پروژه است مانند دعوای الزام به اخذ گواهی پایان کار، تنظیم صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم سند، الزام به پرداخت وجه التزام و… طرح دعوا در خصوص هر یک از این امور نیازمند مهارت و تخصص وکیل مشارکت در ساخت می‌باشد.

چنانچه توانایی مالی جهت سپردن پرونده به وکیل را ندارید می‌توانید با دریافت مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت پرونده خود را پیش ببرید.

جهت دریافت مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت از بهترین وکیل مشارکت در ساخت با موسسه حقوقی مهرپارسیان تماس برقرار نمایید.

انتخاب

وکیل مشارکت در ساخت

محمدرضا مهری متانکلائی
محمدرضا مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل، دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی، قاضی دادگستری استان تهران، مشاور قضایی شورای حل اختلاف استان تهران، داور در داوری‌های نفت و گاز، داور قراردادهای بین‌المللی و داخلی، کارشناس حقوقی شرکت سرمایه‌گذاری شاهد، سرپرست اداره حقوقی شرکت پخش سراسری ایران و...
محمدعلی مهری متانکلائی
محمدعلی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
مشاور حقوقی، دانش آموخته رشته حقوق ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبائی، مشاور حقوقی دفتر حمایت حقوقی و قضایی ایثارگران سپاه پاسداران کرج، عضو رسمی هسته پژوهشی حقوق بانکی دانشگاه امام صادق (ع)، عضو باشگاه حقوق اساسی پژوهشکده شورای نگهبان و...
علی مهری متانکلائی
علی مهری متانکلائیوکیل پایه یک دادگستری
Read More
لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، عضو بنیاد حقوقی نخبگان نیروهای مسلح سنوات 1392 الی 1393
سیداحسان علوی
سیداحسان علویوکیل پایه یک دادگستری
Read More
کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری دانشگاه علامه طباطبایی، وکیل و مشاوره حقوقی استارتاپ‌های آزمایش آنلاین، بلیط‌کده، مرکز نوآوری بادکوبه، آژانس تبلیغاتی بادکوبه، استارتاپ راحت‌دارو، استارتاپ سَسِند، هاسپیتل، استارتاپ appetan و wugme

رضایت موکلین

مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.
مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.
مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.
مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.
مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.
مهلا اسدی
مهلا اسدیمشاهده رزومه
Read More
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان مگـاتم است.

شرط داوری در قرارداد مشارکت در ساخت

منظور از شرط داوری این است که دو طرف قرارداد فردی را به عنوان داور انتخاب می‌نمایند که در صورت بروز اختلاف در قرارداد مشارکت در ساخت اقدام به رفع مشکل و صدور رأی و مصالحه بین طرفین بنماید.

این شرط در اغلب قراردادهای مشارکت در ساخت وجود دارد و در قراردادهای مشارکت در ساختی که در بنگاه مشاور املاک تنظیم می‌شوند؛ مشاور املاک را به عنوان داور تعیین می‌نمایند؛ اما این شرط الزامی نیست و می‌توان هر فرد دیگری را به عنوان داور انتخاب نمایند.

چنانچه شرط داوری در قراردادی شده باشد اما افراد ابتدا اختلاف خود را به دادگاه ببرند دادگاه با صدور قرار عدم استماع پرونده را جهت صدور رأی به داور ارجاع می‌دهد.

مطالبی که ذکر شد تنها گوشه‌ای از موارد موجود در قرارداد مشارکت در ساخت است سایر امور مانند نوع مصالحه به کار برده شده در ساختمان و… مواردی هستند که مشکل آفرین هستند بنابراین توصیه موکد وکیل قرارداد مشارکت در ساخت این است که هنگام تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت از وکیل مشارکت در ساخت هم برای حضور در جلسه دعوت شود و یا حداقل با مشاوره ایشان اقدام به تنظیم قرارداد نمایید.

جهت برقراری ارتباط با بهترین وکیل مشارکت در ساخت با موسسه حقوقی مهرپارسیان تماس بگیرید و مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت دریافت نمایید.

خدمات وکیل مشارکت در ساخت

با توجه به هر پرونده و نیاز هر یک از مراجعه کنندگان خدمات حقوقی زیر توسط وکیل مشارکت در ساخت ارائه می‌گردد.

چه زمانی به وکیل مشارکت در ساخت نیاز داریم:

بارها به ضرورت حضور وکیل در هنکام تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت اشاره شد و مجددا تاکید می‌گردد که به اوراق مشارکت در ساخت از پیش آماده شده بسنده ننمایید و هنگام تنظیم قرارداد از وکیل مشارکت در ساخت مشورت بگیرید.

همچنین چنانچه در حین انجام کار و پس از انجام کار و حتی پس از تحویل ملک نیز مشکلی به وجود آمد بدون تعلل موضوع را با یک وکیل ساخت و ساز در میان بگذارید و بدون مشاوره به آن اقدامی انجام ندهید چرا که هرگونه اقدام اشتباه ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری مانند از دست رفتن ملک و سرمایه در پی خواهد داشت.

جهت دریافت مشاوره تخصصی در خصوص قرارداد مشارکت در ساخت با گروه وکلای مهرپارسان تماس برقرار نمایید.

پرونده مشارکت در ساخت چه مدت طول می‌کشد:

به دلیل آمار بالا پرونده‌ها، رسیدگی‌ قضایی معمولا زمانبر هستند و مدت زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهند به همین جهت توصیه می‌شود پیشگیری در هر مرحله از زندگی خود با وکیل مشورت نمایید تا از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری شود.

در هر صورت باید عنوان نمود که دعاوی مربوط به مشارکت در ساخت با توجه به نوع اختلافات پیش آمده مراجع رسیدگی متفاوتی خواهند داشت؛ به طور مثال صدور گواهی پایان کار با شهرداری، صدور صورت مجلسی تفکیکی با دادگاه و صدور رای الزام به تنظیم سند رسمی با دادگاه خواهد بود.

همین امر موجب طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده خواهند شد؛ به همین جهت نمی‌توان یک زمان محدود و مشخصی را جهت رسیدگی به پرونده مشارکت در ساخت تعیین نمود.

اما می‌توان با مشورت گرفتن از یک وکیل مشارکت در ساخت با تجربه از زمان حداقلی آن آگاه شد به همین جهت می‌توان با موسسه حقوقی مهرپارسیان تماس برقرار نمایید.

جمع بندی

دعاوی مربوط به مشارکت در ساخت بخش قابل توجهی از پرونده‌های قضایی را به خود اختصاص داده است همچنین قرارداد مشارکت در ساخت به این لحاظ بسیار حائز اهمیت است که بسیاری از موارد آن به صورت عرفی به قرارداد اضافه می‌شود؛ همچنین بخشی از ملک به نام سازنده انتقال می‌یابد که چنانچه این انتقال به صورت صحیح صورت نگیرد امکان بازگشت آن وجود ندارد؛ لذا توصیه می‌شود قبل از هر اقدامی با وکیل مشارکت در ساخت مشاوره نمایید.

سوالات متداول

سلام به صورت رسمی نمی‌توانید اما با تنظیم قولنامه عادی امکانپذیر است.

سلام این موارد در قرارداد و با توافق طرفین تعین می‌شوند ولی اگر ذکر نشد جزو وظایف مالک خواهد بود.

سلام بله در صورت طرح دعوی و  اثبات ضرر . محکوم نمودن سازنده  این امر امکان‌پذیر است.

تماس رایگان