یکی از راههای اداره یک کشور و تامین هزینههای یک کشور دریافت مالیات از شهروندان است در واقع دولتها با دریافت مالیات هزینههای کشور را که برای تامین نیازهای شهروندان و اداره امور کشور لازم است را تامین میکنند.
کشور ما هم از این قاعده مستثنا نیست و به شیوههای مختلفی مانند دریافت مالیات از کالاهای مصرفی، مالیات برارث، مالیات کثر از حقوق و… به صورت مستقیم و غیرمستقیم اقدام به دریافت مالیات میکند.
تعیین مالیاتهای سنگین و شیوههای خاص اعتراض به آنها و همچنین مرجع رسیدگی انحصاری به آنها موجب شده که وکیل مالیاتی به صورت تخصصی و حرفهای در زمینه جرایم مالیاتی، نحوه تعیین دقیق مالیات، تنظیم اظهارنامه مالیاتی، نحوه اعتراض به مالیات تعیین شده و… فعالیت نماید.
چنانچه خانه یا ماشین شما مشمول مالیات شده یا شغل شما واردات و صادرات کالاست و مالیات بسیار سنگینی برای شما تعیین شده یا درگیر مسائل مرتبط با مالیات بر ارث هستید یا با جریمه سنگین جرایم مالیاتی روبرو شدهاید؛ بدون تعلل با شماره تماس وکیل مالیاتی تماس بگیرید تا بتوانید با استفاده از تجربه ایشان مالیات خود را به حداقل کاهش دهید.
در واقع وجود یک وکیل حرفه ای مالیاتی در کنار شما می تواند خاطر شما را از جهت مسائل مالیاتی در اداره و کمیسیونهای راحت نماید.
وکیل مالیاتی، وکیل پایه یک دادگستری است که پس از طی مراحل دورههای تخصصی مالیاتی به قوانین مرتبط به مالیات تسلط و آگاهی لازم را کسب نموده و با پذیرش پروندههای متعدد مالیاتی، تجربه کافی در این زمینه را کسب نموده است به نحوی که تسلط کافی به کلیه شیوههای حسابرسی و حسابداری مالیاتی ،اعتراض به احکام مالیاتی و دفاع در پروندههای دیوان عدالت اداری را دارد.
وکیل مالیاتی با تجربه بالا و تسلط به مسائل مالیاتی در حل پرونده شما کمک قابل زیادی خواهد کرد چرا که پروندههای مالیاتی بدون حضور وکیل متخصص مالیاتی نتایج جبرانناپذیری در پی خواهد داشت.
جهت ارتباط با وكيل متخصص امور مالياتي همین حالا کلیک کنید و یا با شماره تماس وکیل مالیاتی تماس برقرار نمایید.
تعیین هزینه وکیل مالیاتی به چند عامل بستگی دارد و نمیتوان یک مبلغ واحد را به عنوان هزینه وکیل مالیاتی در کلیه پروندهها تعیین نمود.
به طور مثال اینکه پرونده مالیاتی مشمول چه مالیاتی شده است و موکل خواهان چه چیزی است در تعیین هزینه وکیل موثر است به همین جهت در اینجا به بررسی انواع مختلف مالیات میپردازیم.
مالیات به طور کلی از شهروندان دریافت میشود؛ شیوه دریافت مالیات به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم است.
مالیاتهای مستقیم به دو صورت مالیات بردرآمد و مالیات بر دارایی دریافت میشود؛ مالیات بر درآمد مشمول مالیاتهای درآمد مشاغل، املاک، درآمد اتفاقی، مالیات اشخاص حقوقی، مالیات بر حقوق است و مالیات بر دارایی مشمول مالیات بر خانههای لوکس، خانههای خالی، مالیات خودروهای لوکس، مالیات حق تمبر و مالیات بر ارث میشوند.
مالیاتهای غیر مستقیم همانگونه که از اسم آنها مشخص است به طور غیر مستقیم و به سه صورت، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر مصرف و مالیات بر واردات دریافت میشود.
هر یک از موارد فوق فوق شیوه بررسی و حسابرسی و اعتراض مخصوص به خود را دارد و همین امر موجب تفاوت هزینه وکیل در هر پرونده مالیاتی میشود.
جرایم مالیاتی محدود به عدم پرداخت مالیات به شیوههای مختلفی میشود به طور مثال پرداخت مالیات پس از موعد مقرر، فرار مالیاتی، عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی، عدم ارائه دفاتر و عدم ارسال ترازنامه و صورتحساب مالیاتی و… از مصادیق جرایم مالیاتی هستند.
در خصوص جرایم و تخلفات مالیاتی در قانون مالیاتهای مستقیم مجازات حبس و جزای نقدی، ابطال سند انتقالی و… در نظر گرفته شده است که اقدام به جا و به موقع وکیل متخصص مالیاتی میتواند از صدور این مجازاتها جلوگیری نماید.
با توجه به اینکه صاحبان برخی از مشاغل ملزم هستند حداکثر تا چهار ماه پس از شروع فعالیت خود اقدام به تشکیل پرونده مالیاتی نمایند و همچنین هر ساله اظهارنامه مالیاتی و تعاملی ارسال نمایند و در صورت عدم پرداخت به موقع مالیات مرتکب جرایم مالیاتی میشوند؛ مشاوره حقوقی با وکیل مالیاتی امری ضروری است.
در جلسه مشاوره حقوقی با وکیل مالیاتی با پرداخت فقط 500 هزارتومان هزینه مشاوره پرونده مالیاتی به صورت دقیق و کامل توسط وکیل متخصص مالیاتی بررسی میشود و با توجه به خواسته و نوع مالیات تعیین شده راهکار لازم ارائه میگردد.
پیش از تشکیل پرونده مالیاتی بهترین زمان مشاوره از وکیل مالیاتی است چرا که تشکیل پرونده مالیاتی مبنای مالیاتی هر فرد برای سالهای آتی در نظر گرفته میشود؛ همچنین هرساله قبل از ارسال اظهارنامه مالیاتی نیز مشاوره گرفتن از وکیل مالیاتی از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری میکند.
در هر صورت پس از تعیین مالیات و پیش از انقضا مهلت اعتراض به مالیات تعیینی بهتر است پرونده مالیاتی خود را به وکیل متخصص مالیاتی بسپارید در همین راستا میتوانید برای برقراری ارتباط با بهترین وکیل مالیاتی با ما تماس بگیرید.
پروندههای مالیاتی مانند سایر پروندهها دارای سازوکار و روند رسیدگی مخصوص به خود هستند که موسسه حقوقی مهرپارسیان با توجه به هر پرونده به صورت تخصصی خدمات زیر را ارائه میدهد:
پرونده مالیاتی در مسائل مختلفی تشکیل میشود به طور مثال ممکن است از فردی مالیات اضافه دریافت شود یا پرونده به صورتی باشد که مرجع رسیدگی آن هیئت حل اختلاف مالیاتی و یا دادگاه باشد.
بنابراین به صورت کلی نمیتوان زمان مشخصی را جهت رسیدگی به پروندههای مالیاتی تعیین نمود.
امور مربوط به مالیات اگر به درستی انجام نگیرید مالیات سنگین و در پی آن جرایم مالیاتی با مجازات سنگین در پی خواهند داشت لذا توصیه میشود پیش از هر اقدام مالیاتی با وکیل مالیاتی مشورت نمایید و سپس دست به هر اقدامات مالیاتی بزنید.
باسلام به طور کلی نمیتوان عنوان نمود و باید مالیاتی که به شما تعلق گرفته مورد بررسی قرار بگیره تا بتوان راهنمایی نمود.
سلام بنا به درخواست مودی و بررسی ادله ابرازی و در نظر گرفتن سوابق مالیاتی با تشخیص و موافقت سازمان امور مالیاتی امکانپذیر است.
سلام از تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه محاسبه میشود.