قوانین جدید پناهندگی در آلمان
آلمان در قاره اروپا واقع شده است و با 10 کشور مرز مشترک دارد، مهاجرت به آلمان از طریق تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، سرمایه گذاری در آلمان، ثبت شرکت در آلمان، ویزای کاریابی آلمان و پناهندگی امکانپذیر است. عملکرد پناهندگی در کشورهای اتحادیه اروپا یکسان نیست. در سال های اخیر فقط 9 کشور از اتحادیه اروپا تمام پناهندگان را میپذیرد و حقوق آنها را به طور کامل رعایت می کنند. از جمله آلمان که بیشترین پناهجو یان را در سرتاسر جهان، پذیرفته است. اما مطابق قوانین جدید پناهندگی در آلمان، شرایط پذیرش پناهندگی برای متقاضیان بینالمللی بسیار دشوار شده است و بیشتر مواقع با درخواست پناهندگی پناهجو یان موافقت نمی کنند. پناهجو یانی که از طریق را ه های غیر قانونی وارد آلمان میشوند. با توجه به قوانین جدید پناهندگی در آلمان، به هیچ عنوان با درخواست پناهندگی ان ها، دولت آلمان موافقت نمی کند. در حال حاضر اخذ ویزای توریستی آلمان برای متقاضیان بینالمللی بسیار سخت میباشد. قوانین جدید پناهندگی در آلمان اکنون به معضلی برای متقاضی پناهندگی تبدیل شده و قاچاقچیان انسان با سو استفاده از متقاضیان مهاجرت، اقدام به کلاهبرداری از آنها مینمایند، به همین دلیل موسسه حقوقی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با همکاری بهترین گروه وکلای مهاجرتی، اقدام به انتشار قوانین جدید پناهندگی در آلمان و سایر نموده است و به شرح آثار و عواقب حقوقی پناهندگی در آلمان و سایر کشور های اتحادیه اروپا خواهد پرداخت. نکته قابل ذکر اینکه گروه وکلای مهر هیچ گونه خدماتی درباره پناهندگی به اروپا و سایر کشورها ارائه نمی کند.
سوالات متداول در باره قوانین جدید پناهندگی در آلمان
- آیا از قوانین جدید پناهندگی در آلمان اطلاعی دارید؟
- معایب پناهندگی در آلمان چیست؟
- شرایط زندگی برای پناهجو یان آلمان به چه صورت می باشد؟
- آیا از قوانین پناهندگی اتحادیه اروپا اطلاعی دارید؟
- مهاجرت به آلمان از چه طریقی امکانپذیراست؟
- بهترین وکیل مهاجرتی به آلمان کیست؟
- آیا بهترین موسسه مهاجرتی به آلمان و سایر کشورهای اروپایی در ایران می شناسید؟
قوانین جدید پناهندگی در آلمان
درخواست پناهندگی در آلمان از دو طریق امکانپذیر است:
- اولین طریق به این صورت است که فرد پناهجو وارد آلمان میشود، پس از ورود، درخواست پناهندگی را در اداره کنترل مرکزی یا اداره پلیس ثبت می کند، پس از ثبت، به کمپ های پناهندگی منتقل خواهند شد. پس از انتقال، از پناهجو توسط پلیس عکس و اثر انگشت گرفته میشود. پلیس آلمان تصمیم می گیرد که پناهجو یان را به کدام ایالت آلمان انتقال دهد و متقاضی پناهندگی حق تصمیم گیری ندارد. تا زمان بررسی در خواست پناهنده ها، به آنها اجازه اقامت می دهند و از هیچ حقوقی برخوردار نیستند، اجازه کار هم ندارند. تا زمانی که با در خواست آنها، دولت آلمان موافقت کند.
- پناهندگی آلمان از طریق نهادهای حقوق بشری، دفتر اداری این نهاد حقوق بشری در شهر نورنبرگ واقع شده است و می توان درخواست را به این ادارات ارائه نمود.
انواع درخواست پناهندگی در آلمان:
- پناهندگی اجتماعی: پناهجو باید اثبات کند که شرایط اقتصادی کشور خود نامناسب است و امنیت ندارد، اگر متقاضی پناهندگی ایرانی باشد و در خواست پناهندگی اجتماعی در آلمان بکند، با در خواست وی موافقت نمیشود.
- پناهندگی مذهبی: فرد متقاضی پناهنده میبایست اثبات کند که دین خود را تغییر داده است و نمیتواند به کشور خود بازگردد، به دلیل اینکه اگر به کشور خود برگردد، مورد آزار و اذیت قرار خواهد و جان وی در خطر است. پناهجویی که در خواست پناهندگی مذهبی در آلمان کرده است، به هیچ عنوان حق بازگشت به کشور خود را ندارد.
- پناهندگی سیاسی: پناهجو باید بتواند اثبات کند در کشور خود مورد آزار و اذیت در کشور خود میباشد. صدور حکم نهایی در مورد پناهندگی سیاسی در آلمان حداقل 6 ماه طول می کشد.
زمانی که پناهجو در خواست پناهندگی و اقامت موقت اخذ کرد، 3 نوع محل اقامت وجود دارد، مراکز پذیرش اولیه،
مراکز اقامت جمعی و محل اقامت غیر متمرکز. پناهجو یان تا 6 ماه اولیه در مراکز پذیرش اولیه اقامت دارند.. بعد از ان در مراکز اقامت جمعی اسکان داشته خواهند داشت.
اقامت غیر متمرکز؛ در این اقامتگاه پناهجو حدودا 7 ماه حضور دارد تا با در خواست پناهندگی وی موافقت بشود یا نشود.
با توجه به قوانین جدید پناهندگی در آلمان، بررسی های پزشکی پناهجو یان افزایش یافته و مصاحبه ها با تمرکز بیشتر بر سنجش میزان درستی ادعای پناهندگان صورت میگیرد. زمانی که با در خواست پناهندگی متقاضی بینالمللی در آلمان موافقت شود، وی اجازه کار و از تمام حقوق شهروندی آلمان برخوردار است؛ اما بعد از 3 سال از اقامت پناهنده در آلمان بار دیگر پرونده پناهجو مورد بررسی قرار می گیرد، تا مشخص شود هنوز هم دلایل پناهندگی متقاضی پناهندگی در آلمان وجود دارد. متقاضی پناهنده در آلمان زمانی که با درخواست پناهندگی وی موافقت شود، به هیچ عنوان حق بازگشت به کشور خود را ندارد. اگر به کشور خود بازگردد، تا 10 سال اجازه ورود به اروپا را نخواهد داشت.
زمانی که با درخواست پناهندگی موافقت نشود، اقامت موقت پناهنده لغو و میبایست آلمان را ترک کند. مطابق با قوانین جدید پناهندگی در آلمان اخراج پناهنده سریع تر و جدی تر پیگیری میشود.
معایب پناهندگی در آلمان
- پناهنده ها تا زمانی که با درخواست آنها موافقت نشود، از هیچ نوع حق و حقوقی برخوردار نمیباشند.
- زمانی که در خواست پناهندگی، پناهجو رد شود، فورا باید آلمان ترک کند.
- با توجه به قوانین جدید پناهندگی در آلمان بیشتر مواقع درخواست پناهندگی رد می گردد و موافقت نمیشود.
- پناهنده در آلمان حق بازگشت به کشور خود را ندارد.
وکیل مهاجرت به آلمان در تهران
مهاجرت غیر قانونی به آلمان، با توجه قوانین جدید پناهندگی در آلمان مجازات و عواقب قانونی بسیار سختی دارد. جهت اطلاع از قوانین مهاجرت به همه کشورها با گروه وکلای مهر، تخصصی ترین گروه وکلای ایران تماس بگیرید. مهاجرت از طریق پناهندگی در آلمان به هیچ عنوان قابل توصیه نمیباشد. مهاجرت به آلمان از راه سرمایه گذاری، تحصیلی، و ویزای کار و مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت، بسیار بهتر از مهاجرت از طریق پناهندگی است. مهاجرت قانونی به اروپا و سایرکشورهای پیشرفته در سراسر دنیا از طریق سرمایه گذاری خارجی، تحصیل و کاری قابل توصیه است. موسسه حقوقی بینالمللی و داوری طلیعه عدالت و مهر پارسیان، برترین موسسه حقوقی مهاجرتی در ایران و با همراهی بهترین وکیل مهاجرت به آلمان در تهران، آماده پاسخگویی به سوالات درباره راههای مهاجرت قانونی به کشور آلمانی توسط کارشناسانان ارشد حقوق بینالملل به شما کاربران عزیز میباشد.
دپارتمان حقوق مهاجرت و بینالملل گروه وکلای مهر
بدون دیدگاه