وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران

وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران

وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران


 با معرفی وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.

مشارکت در ساخت همانطور که از نامش مشخص است نوعی همکاری و توافق بین دو یا چند نفر است که در آن هر یک از آن‌ها آنچه که دارند به میان می‌آوردند و در جهت یک هدف معین با یکدیگر شریک می‌شوند.

برای درک بهتر، این‌گونه تصور کنید که شما مالک یک ملک قدیمی هستید و در جهت تخریب و بازسازی آن و یا تنها تغییراتی در جهت نوسازی در بنا می‌خواهید اقداماتی انجام دهید، تنها مشکل وجود هزینه‌ها و از طرف دیگر یک نفر با داشتن سرمایه خواهان سرمایه گذاری در یک پروژه است بنابراین با شراکت و همکاری در این پروژه ساخت ساختمان شراکتی و سود حاصل از آن نیز به صورت شراکتی برای طرفین تقسیم خواهد شد.

این تعریف ساده‌ای از مشارکت در ساختمان برای تصور بهتر این عمل خواهد بود.
اما این اقدامات مشمول قوانین و شرایطی است و لازم است درباره همه جوانب آن اطلاعاتی در دست داشته باشیم.

نکته‌ای که درباره قرارداد مشارکت در ساخت اهمیت پیدا می‌کند این مسئله است که طرفین پیش از انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت درباره تقسیم سهم و واحدهای خود تصمیم گیری انجام دهند. این تقسیم بندی می‌تواند به شیوه‌های مختلفی انجام گیرد و بین مالک و سرمایه گذار و سازنده به صورت درصدی محاسبه گردد.

این درصد ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند متراژ واحدها و نوع ساختمان و مواردی که ممکن است در ارزش سهام هریک از طرفین تاثیر گذار باشد که این موارد می‌بایست به صورت قانونی و با کمک وکلا هریک از طرفین به پیش برود تا تقسیم نامه صحیح و بدون ایراد باشد.

چه کلاهبرداری‌های رایجی در قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان وجود دارد؟

در هر نوعی از قرارداد اگر به تمامی جوانب نگاه نشود و قرارداد به صورت قانونی و توسط افراد مجرب تنظیم نشود ممکن است که حقوق طرفین پایمال شده و کلاهبرداری و مشکلاتی بوجود بیاید. بر همین اساس در قرارداد مشارکت در ساخت مسئله‌ای که وجود دارد این است که در بیشتر موارد به دلیل اقداماتی که ممکن است سازنده در طی پروژه و عملیات انجام دهد مسائلی بوجود بیاید و یا کلاهبرداری‌هایی انجام شود.

وکیل محمدرضا مهری که از دو دهه پیش تا کنون در زمینه ارایه مشاوره حقوقی برای تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت فعالیت می‌کند نسبت به این مسایل آشنایی کامل دارد و افراد در این مسیر راهنمایی می نماید.

مسایلی از قبیل عدم ارائه پروژه در موعد مشخص و مورد توافق طرفین و یا فروش سهام هر یک از افراد در طی پروژه و نیمه تمام باقی گذاشتن پروژه در حال اجرا می‌تواند در صورتی که تعمیرات لازم در آن انجام نشده باشد ضررهایی به مالک ساختمان وارد کند.

موارد بسیاری از کلاهبرداری در حین ساخت پروژه وجود دارد که پرونده‌های قضایی از آنها تشکیل می‌شود و افراد را درگیر می‌نماید. استفاده از راهنمایی‌های وکلا حاذق در این زمینه می‌تواند بسیاری از این مشکلات را به حداقل رسانده و در مواردی که این اتفاقات رخ بدهد پیگیری‌های لازم نیز انجام شود.
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران

آیا طرفین قرارداد مشارکت در ساخت حق سلب پیش فروش دارند؟

از آنجایی که مالک ساختمان بر اساس قرارداد مشارکت در ساخت با سازنده و سرمایه گذار واحدها و سهم‌هایی را تقسیم می‌کنند و پروژه بر اساس آن قرارداد و در جهت هدفی که طرفین بر اساس آن توافق کرده‌اند به پیش می‌رود؛ هر کس به عنوان مالک به دلیل این که بتواند سرمایه گذار و سازنده را تا پایان پروژه بر تعهدات خود پابند نماید لازم است که حق فروش و یا حتی پیش فروش واحدهای سهم خودش را از سازنده سلب نماید.

البته ممکن است که مالک تصمیم بگیرد اجازه فروش بخشی از سهام سازنده را به وی بدهد.
یعنی درصد مشخصی از سهام خود سازده در قالب قرارداد فروش به اشخاص دیگری واگذار کند.
اما این که سازنده اجازه تام دراین مسئله داشته باشد ممکن است نتایج زیان باری برای مالک ساختمان به دنبال داشته باشد.

این مورد و حق هر یک از طرفین در فروش سهام خود تنها بر اساس اجازه نامه‌ای تعیین می‌گردد که باید توسط مالک تعیین شود. اجازه حق فروش و پیش فروش به سازنده نکته بسیار مهمی است و لازم است که مالکین به آن توجه کافی داشته باشند چرا که بسیاری از کلاهبرداری‌ها بر اساس همین ریزه کاری‌ها اتفاق می‌افتد.

مشارکت در ساخت ساختمان چه معایب و مزایایی دارد؟

وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران توضیح داد:
در هر نوعی از قراردادهای مشارکتی ممکن است که مزایایی وجود داشته باشد و در مقابل معایبی نیز وجود داشته باشد.

بر همین اساس شناخت فرصت‌ها و مزایا در هر نوعی از تصمیم برای مشارکت در ساخت ساختمان می‌تواند به مالکین دیدگاه بهتری درباره آینده پروژه بدهد. اما وجود برخی از معایب نیز قابل انکار نخواهد بود. نکته‌ای که وجود دارد این است که مالک در هنگام انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان با بررسی همه جانبه لازم است تصمیم بگیرد که آیا قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان مزایا آن صرفه کلی برای این قرارداد را دارد و می‌توان معایب آن را انکار نمود یا خیر.

نکته‌ای که در معایب قرارداد مشارکت در ساخت وجود دارد این است که:
اکثر افراد تصور می‌کنند که قرارداد مشارکت در ساخت از یک تیپ مشخص برای همه قراردادها برخوردار است.

این درحالی است که افراد قرارداد خودشان را به مشاورین املاک می‌سپارند و آن‌ها تنها از یک تیپ خاص در تنظیم قرارداد استفاده می‌نمایند همین تنظیم قرارداد به صورت ناآگاهانه موجب اختلافات زیادی خواهد شد و ممکن است بسیاری از افراد نسبت به قرارداد دلسرد و ناامید شوند و مزایا آن را نادیده بگیرند. از مزایا این قرارداد می‌توان به لازم بودن قرارداد اشاره کرد که حق فسخ و بر هم زدن قرارداد توسط طرفین بدون دلیل و رضایت طرف دیگر قرارداد امکان پذیر نخواهد بود.

دفتر وکالت وکیل آنلاین مشارکت در ساخت شمال تهران

_

نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

5/5 - (115 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *