مهاجرت به چین

امروز با بررسی راههای مهاجرت به چین همراه شما هستیم.

اندیشه مهاجرت به چین باعث نگارش این مقاله شده است.

  • آیا با کاریابی در چین امکان مهاجرت به چین با خانواده امکان‌پذیر است؟
  • مهاجرت به چین از طریق خرید ملک چه شرایطی دارد؟
  • وکیل مهاجرت به چین در ایران قابل دسترسی است؟
  • برای مهاجرت به چین از کجا باید شروع کرد؟

سوالاتی از این دست همکاران مشاورین مهاجرتی مهر را بر ان داشت تا نسبت به تحقیق درباره مهاجرت به چین اقدام نموده وحاصل ان را در اینجا به اشتراک بگذارند.

درباره کشور چین

اهمیت امپراطوری وتمدن چین باستان و افسانه های موجود درباره کشور چین، با وسعتی در رده سوم دنیا وجمعیتی در رده اول دنیا، بر کسی پوشیده نیست.

زبان مردم چین به واسطه تکلم بیش از یک ونیم میلیارد از مردم جهان به این زبان، پر مخاطب  ترین زبان دنیاست.

تکلم بیشتر مردم چین به زبان چینی، مهاجرت به چین  را تاحدی دشوار نموده است.

چین در شرق قاره آسیا قرار گرفته ویکی از 5 دارنده حق وتو در سازمان ملل متحد می‌باشد.

قدرت اتمی و اقتصادی چین، جمهوری خلق چین را که دارای نظام کمونیستی می باشد به یکی از ابر قدرت های جهان تبدیل کرده است.

سیاست های دولت چین در کنترل جمعیت وسخت گیری  در باب مهاجرت به چین، تا حدی رغبت افراد را برای مهاجرت به چین، تحت تاثیر قرارداده است.

نمی توان چین را در زمره کشورهای مهاجر پذیر قرار داد.

اما چینی ها تقریبا درهمه دنیا نفوذ جمعیتی واقتصادی دارند و در شمار کاری ترین مردم دنیا قرار می گیرند.

راههای مهاجرت به چین

مهاجرت به چین از طریق تحصیل

وجود مراکز آموزشی معتبر ومورد تایید وزارت علوم و وزارت  بهداشت ایران، چین را به مقصدی ویژه جهت ادامه تحصیل، تبدیل کرده است.

در مهر پارسیان بخوانید :  مهاجرت به اتریش

متقاضیان مهاجرت به چین، می‌توانند از طریق اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای معتبر در چین، اقدام به مهاجرت نمایند.

تحصیل درمقطع لیسانس در چین، فقط به زبان چینی است و متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس چین، لازم است زبان چینی بداند.

اما تحصیل در چین در مقطع کارشناسی ارشد ودکترای تخصصی به زبان انگلیسی امکان‌پذیر است.

مهاجرت به چین از طریق تحصیل، هزینه‌های بسیار پایینی دارد.

معمولا به متقاضی وهمراهان وی که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می‌شود، ویزا واقامت موقت چین داده می‌شود.

مهاجرت به چین از طریق ویزای کار

به دلیل جمعیت بالای کشور چین، کاریابی در چین کار آسانی نیست.

برای اخذ ویزای کار چین و مهاجرت به چین از طریق ویزای کار، مانند همه کشورها، متقاضی باید از کارفرمای مشخصی در چین پیشنهاد کاری و دعوتنامه کاری داشته باشد. دعوتنامه کاری از چین به همراه مدارک دیگری از قبیل گواهی نداشتن پیشینه موثر کیفری و همچنین گواهی سلامت و تمکن مالی به اندازه ای که توان متقاضی در پرداخت هزینه‌های اولیه کشور چین را اثبات نماید.

از اسباب و لوازم مهاجرت به چین از طریق ویزای کار می‌باشد. اخذ تابعیت چین از طریق کار درچین با داشتن درآمد سالانه بالای صد و بیست هزار یوان، به شرط عدم ارتکاب جرم و نداشتن سوشهرت، امکان‌پذیر است.

در این حالت گرین کارت چین برای شخص صادر می‌شود.

متخصصینی که دولت چین و یا یکی از مراکز تولیدی و اقتصادی چین، برای استفاده از خدمات وی اعلام نیاز نمایند، امکان مهاجرت کاری به چین را دارند.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت دائم چین از طریق سرمایه گذاری در چین برای سرمایه گذار واعضا خانواده وی شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال امکان‌پذیر است.

در مهر پارسیان بخوانید :  ثبت شرکت و کارآفرینی در کانادا

برای سرمایه گذاری در چین یکی از شرایطی زیر، لازم است وجود داشته باشد که به اختصار به آن‌ها می‌پردازیم.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری در چین پانصد هزار دلار آمریکا یا معادل ان می باشد که باید در صنایع معرفی شده توسط دولت چین از سوی سرمایه گذار خارجی، سرمایه گذاری شود.

سرمایه گذاری معادل پانصد هزار دلار آمریکا یا بیشتر در نواحی غربی چین.

سرمایه گذاری به میزان حداقل مبلغ یک میلیون دلار آمریکا در بخش مرکزی چین.

با سرمایه گذاری مستقیم در هریک از نواحی چین به مبلغ دو میلیون دلار آمریکا.

مهاجرت از طریق خرید ملک و تمکن مالی

امکان اقامت و مهاجرت دراز مدت به کشور چین از طریق خرید ملک و یا تمکن مالی وجود ندارد و ویزای مهاجرتی چین برای اینگونه موارد صادر نمی‌شود.

مهاجرت از طریق ازدواج

ازدواج فرد خارجی با تبعه چین، امکان اخذ اقامت زوج غیر چینی را به او می‌دهد.

در  صورتی که زوجین، بخواهند در چین زندگی کنند و زندگی مشترک آن‌ها، براساس شواهد و مدارک اریه شده، تا دو سال ادامه یافته باشد، به طرف مقابل خارجی، اقامت دائم چین داده می‌شود و در صورت یادگیری زبان چینی و توفیق درآزمون تابعیت چین، امکان اعطا تابعیت چینی به فرد هم وجود دارد.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت

سرمایه گذاری در چین برای شرکت خارجی که ثبت می‌شود، باعث اخذ اقامت دائم چین  خواهد شد.

قوانین مهاجرتی چین، اجازه ثبت شرکت در چین برای اتباع کشورهای خارجی را می‌دهد.

اما فقط ثبت شرکت به تنهایی، نه تنها در چین که در هیچ کشور دیگری موجب اخذ اقامت و یا تابعیت کشور مقصد نمی‌شود.

در مهر پارسیان بخوانید :  تحصیل در کشور چین

تبلیغات دروغین در ماهواره ها و فضای مجازی، با توجه به عدم امکان کنترل همه این مدعیان دروغین وکیل مهاجرتی، برای پلیس فتا و یا دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای، باعث اتلاف هزینه ها و بروز مشکلات قضایی برای متقاضیان مهاجرت می‌باشد.

مهاجرت غیر قانونی به چین

ورود غیر قانونی به کشور چین، جهت اعلام پناهندگی به چین، موجب محکومیت فرد به جزای نقدی وتحمل حبس و همچنین امکان اخراج از کشور چین را در پی خواهد شد.

کشور چین از جمله کشورهای پناهنده پذیر نیست وامکان اقامت غیر قانونی پناهندگان در چین وجود ندارد.

قوانین سختگیرانه مهاجرتی چین، باعث عدم امکان ورود به این کشور می‌باشد.

وکیل متخصص مهاجرت به چین

گام اول در اجرای تصمیم مهاجرتی و هر امر حقوقی دیگری، اطلاع کافی از قوانین ومقررات مخصوص موضوع مورد نظر می‌باشد.

جهت آشنایی با قوانین ومقررات مهاجرتی و قوانین اخذ اقامت دائم و تابعیت سایر کشورها، مشاوره با وکلای دادگستری، اولین گزینه موجود می‌باش

مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری، مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، توسط وکلای متخصص امکان پذیر است.

موسسه حقوقی مهر پارسیان هیچ شعبه دیگری در تهران ندارد.

جهت هماهنگی از روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با دفتر وکالت محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی تماس بگیرید.

شماره همراه وکیل آنلاین مهاجرتی چین

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

شماره تلفن دفتر وکیل مهاجرتی چین

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با دفتر حقوقی محمدرضا مهری از طریق شماره موبایل های اعلامی امکان پذیر است.

گروه وکلای رسمی مهر پارسیان

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *