ویزای توریستی چین

امروز به بررسی شرایط صدور ویزای توریستی چین می پردازیم.

شرایط گذرنامه برای صدور ویزا

گذرنامه واقعی، به همراه یک فتوکپی از صفحات ان  مورد نیاز است.

ویزای توریستی چین در گذرنامه صادر می‌شود. پاسپورت  باید حداقل 12 ماه اعتبار داشته باشد.

در غیر این صورت، ابتدا باید گذرنامه خود را تمدید کنند. پاسپورت   باید حداقل 2 صفحه خالی روادید داشته باشد.

اگر یک ویزا معتبر چین در گذرنامه دیگری دارند، باید درخواست گذرنامه جدید همراه با گذرنامه قدیم را برای درخواست ویزای توریستی چین ارائه دهد.

دارندگان گذرنامه غیر آمریکایی باید فتوکپی کارت سبز ایالات متحده یا یک ویزای اقامت طولانی مدت معتبر ایالات متحده را برای ویزای توریستی چین تهیه کنند.

فرم درخواست ویزا

  •  فرم درخواست ویزای برای هر نفر، به صورت جداگانه باید تهیه شود.
  • فرم درخواست  را در رایانه خود باید پر کنند، یک نسخه کپی تهیه کنند و ان را امضا کنند.
  • فرم دست نوشته ای قابل قبول نیست.
  • تمام موارد در درخواست ویزا الزامی هستند. اگر یک بخش اعمال نشود، از”هیچکدام” یا “N / A” تایپ کنند. فرم ناقص چین رد خواهد شد.
  • تغییر یا اصلاح در فرم چاپ شده مجاز نیست.

عکس برای ویزا

  • یک قطعه عکس گذرنامه اخیر  مورد نیاز است.
  • عکس ، باید صورت کامل، جلویی با پس زمینه سفید باشد.
  • عکس چاپ شده بر روی کاغذ معمولی یا عکس با کیفیت پایین قابل قبول نیست.
  • عکس باید ظرف 6 ماه گذشته گرفته شود.

رزرو بلیط پرو از و تایید هتل یا دعوت نامه

اگر متقاضی از کسی در چین بازدید می کند و رزرو هتل ندارد، باید یک نامه دعوتنامه ارسال کند.

در مهر پارسیان بخوانید :  مهاجرت به چین

نامه دعوت نامه برای ویزای توریستی در چین باید شامل موارد زیر باشد:

اطلاعات شخصی درخواست:

نام، جنسیت، تاریخ تولد، شماره گذرنامه و غیره

اطلاعات مربوط به سفر متقاضی به چین:

هدف سفر، تاریخ ورود و خروج، مکان دیدار، ارتباط بین متقاضی و دعوت کننده و هزینه اقامت متقاضی در چین.

اطلاعات تماس گیرنده در چین:

نام فرد، شماره تلفن، آدرس و امضای دعوت کننده.

اگر یک نامه دعوتنامه برای ویزای توریستی چین ارائه شده است، فتوکپی از کارت هویت چینی دعوت کننده و هر دو طرف مورد نیاز است. اگر دعوت کننده یک شهروند چینی نیست، یک کپی از پاسپورت دعوت کننده، همراه با فتوکپی مجوز اقامت چین دعوت کننده لازم است.

الزامات اضافی بر اساس صلاحیت برای ویزای چین

اگرچه شرایط ویزای توریستی چین در بسیاری از کنسول های مختلف چینی باقی می ماند، برخی از قوانین خاص مربوط به هر کنسولگری متفاوت وجود دارد.

متقاضیان 18 ساله و تحت نیاز باید یک فتوکپی از گواهی تولد خود و صفحات پاسپورت هر دو والدین ارائه دهند.

یکی از والدین باید فرم درخواست ویزای توریستی چین را با استفاده از نام پدر و مادر در هر دو بخش امضا کند.

متقاضی کوچک ممکن است مجاز باشد که یک نامه تایید شده از رضایت والدین ارائه دهد، اگر والدین در همان زمان درخواست ویزا توریستی چین را ارائه ننمایند.

هزینه ویزای توریستی چین

هزینه‌های ویزای توریستی چین بسته به ملیت و تعداد نوشته های متقاضی متفاوت است. با این حال، طبق توافقنامه لغو ویزای توریستی چین، اتباع هفت کشور زیر، از پرداخت هزینه‌های ویزای توریستی چین معاف هستند.

در مهر پارسیان بخوانید :  تحصیل در کشور چین

اما برای خدمات ویزای توریستی چین، سرویس پست الکترونیکی پرداخت می‌شود برای کشورهایی چون پاکستان، مالدیو، بلغارستان، بوسنی و هرزگوین، اسلواکی و میکرونزی.

درخواست توسط پست توسط بسیاری از سفارتخانه ها یا کنسولگری های چینی پذیرفته نمی‌شود.

اما در کشورهای با مرکز درخواست خدمات درخواستی مجاز چین، متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق پست ارسال کنند یا درخواست های خود را بر اساس انتصاب آنلاین از طریق وب سایت برای ویزای توریستی چین ارسال کنند.

مشاوره ویزای توریستی چین

در صورتی که برای تکمیل فرم های درخواست ویزای توریستی چین، نیاز به مشاوره و راهنمایی وکیل پایه یک دادگستری دارید.

و یا سوالاتی درباره نحوه تبدیل ویزای توریستی چین به ویزای اقامت و یا خواهان دریافت اطلاعاتی درباره راههای مهاجرت به چین و سرمایه گذاری در چین هستید، موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با در اختیار داشتن همکار وکیل در کشور چین و موسسه حقوقی معتبر در چین، امکان ارائه مشاوره حقوقی کامل جهت اطلاع از شرایط دریافت ویزای تورسیتی چین، ویزای تحصیلی چین، کاریابی در چین، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در چین را فراهم نموده است.

جهت مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری، مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری، از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با دفتر وکالت محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی تماس بگیرید.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

شماره همراه وکیل مهاجرت چین

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با مدیر دفتر محمدرضا مهری با شماره همراه زیر امکان پذیر است.

در مهر پارسیان بخوانید :  ثبت شرکت در چین

09120067669

گروه وکلای رسمی مهر پارسیان

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *