امروز با بررسی شرایط مهاجرت به نروژ با شما خواهیم بود.
از دیگر کشورهای حوزه اسکاندیناوی واقع در حوزه شنگن، نروژ با جاذبههای گردشگری و توریستی بسیار زیبا میباشد.
در کنار دیگر کشورها همچون سوئد و فنلاند، نروژ نیز در میان لیست کشورهای مقصد مهاجرتی ایرانی ها وبسیاری از اباع کشورهای خاورمیانه قرار دارد.
بنابراین لازم دانستیم با مشاوره بهترین وکیل مهاجرت به نروژ در تهران به بررسی شرایط مهاجرت به نروژ بپردازیم.
دپارتمان مهاجرت و حقوق بینالملل طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با همکاری سایر موسسات حقوقی و مهاجرتی، ارایه دهنده مشاورههای حقوقی در زمینه شرایط مهاجرت به نروژ میباشد.
نکات مهم شرایط مهاجرت به نروژ
[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]
شرایط مهاجرت به نروژ چگونه است؟
از چه طریقی میتوان به نروژ مهاجرت نمود؟
آیا امکان تحصیل رایگان در نروژ فراهم است؟
بهترین مشاور حقوقی شرایط مهاجرت به نروژ در ایران کیست؟
[/stextbox]
معرفی کشور نروژ
کشور نروژ همواره میزبان مهاجران بسیاری از تمامی نقاط جهان بوده است؛ به گونهای که جمعیت مهاجران ساکن در نروژ در سال 2017 به 883.751 نفر رسید و این یعنی 16.8 درصد جمعیت کل کشور نروژ.
در این میان 724.987 نفر افراد خارجی مهاجر و 158.764 نفر تابعان نروژی متولد از پدر و مادر خارجی میباشند.
جالب است بدانیم که با توجه به حضور نروژ در حوزه شنگن و حوزه اقتصادی اتحادیه اروپا، حدود 41 درصد از مهاجران از کشورهای حوزه اتحادیه اروپا و حوزه اقتصادی اتحادیه اروپا بودهاند و همچنین از میان این جمعیت 32 درصد از آسیا و 13 درصد از کشورهای آفریقا هستند.
از میان کشورها، 10 کشور به شرح زیر بیشترین مهاجران را در نروژ دارا هستند:
لهستان: 97.196 نفر
لیتوانی: 37.638 نفر
سوئد: 36.315 نفر
سومالی: 28.696 نفر
آلمان: 24.601 نفر
عراق و کردستان عراق: 22.493 نفر
سوریه: 20.823 نفر
ایران: 21.346 نفر
پاکستان: 19.973 نفر
راه های مهاجرت به نروژ
به طور کلی روش هایی که برای مهاجرت به نروژ وجود دارد: مهاجرت کاری به نروژ، مهاجرت تحصیلی به نروژ، ویزای پیوست به خانواده نروژ و پناهندگی در نروژ، ثبت شرکت و سرمایه گذاری در نروژ، از راههای مهاجرت به نروژ محسوب میشوند.
طبق آمارها در سال 2016 (بر اساس آمار کلی مهاجران از سال 1990 تا 2016)، تعداد مهاجران کاری به نروژ 262.669 نفر، تحصیلی 80.956 نفر، پیوست به خانواده 283.478 نفر و پناهندگی 156.590 نفر بوده است.
البته با توجه غیر رایگان شدن تحصیل در نروژ تعداد آمار مهاجران که قصد تحصیل در نروژ را داشته باشند، بسیار کاهش یافته و از سویی بر تعداد مهاجران تحصیلی در آلمان و اتریش با توجه به رایگان بودن تحصیل در این دو کشور علیرغم سختیهای مهاجرت تحصیلی مانند زمانبندی طولانی سفارت آلمان و لزوم ارایه مدرک زبان آلمانی، افزوده شده است.
اخذ اقامت دایم نروژ
اخذ اقامت دایم نروژ به طریق زیر است:
-
برای شهروندان اتحادیه اروپا (EU) و حوزه اقتصادی اروپا (EEA)
شهروندان (چه تابعان و چه غیرتابع یعنی کسانی که صرفا کارت شهروندی دارند) از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو حوزه اقتصادی اتحادیه اروپا، پس از 5 سال اقامت در نروژ میتوانند اقامت دایم نروژ را اخذ نمایند.
-
شهروندان غیراروپایی
شهروندان غیر اروپایی بعد از حداقل 3 سال اقامت با اتکا به موارد ذیل اقامت دایم نروژ را کسب نمایند:
الف) اقامت موقت قانونی داشته و به هنگام اقدام برای اقامت دایم نیز این اقامت پابرجا باشد
ب) اقامت به مدت سه سال به صورت متوالی در نروژ
ج) ارایه مدارک دال بر عدم دریافت کمک های مالی اجتماعی در طول 12 ماه گذشته و ارایه مدارک شغلی و فیش حقوقی مربوط به 12 ماه گذشته
د) ارایه گواهی عدم سو پیشینه برای افراد بالای 15 سال
و) شرکت در کلاسهای زبان نروژی و موفقیت در آزمونهای شهرداری
نکته: خانواده افرادی که از حوزه اتحادیه اروپا باشند، در صورتی که خود نیز شهروند اتحادیه اروپا نباشند، کارت اقامت نروژ با اعتبار 10 ساله دریافت نموده و هر 10 سال تمدید مینمایند.
نکته: شهروندان غیر اروپایی کارت اقامت نروژ با اعتبار دو ساله دریافت مینمایند که هر دو سال آن را تمدید میکنند.
مهاجرت کاری به نروژ
افراد به منظور کار در نروژ میبایست مجوز اقامت این کشور را داشته باشند. در غیر این صورت میبایست برا مجوز اقامت به منظور کار یا همان مجوز کار (Work Permit visa) اقدام نمایند.
این مجوز برای مشاغل متعدد مانند نیروهای متخصص، آشپز اقلیتها، کارگران فصلی، خویشفرمایان و کارمندان متقاضی فعالیت در سازمانهای حقوق بشری، غیرانتفاعی و مذهبی میباشد.
تحصیل در نروژ
تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی با ارایه مدرک زبان آیلتس 6 با طول دوره 3 سال و با امکان کار به مدت 10 ساعت در هفته امکان پذیر است.
به علاوه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز با طول دوره 2 سال و اجازه کار 20 ساعت در هفته با ارایه مدرک کارشناسی و ریزنمرات به علاوه آیلتس 6.5 ممکن گردیده است.
از شرایط تحصیل در مقطع دکتری در نروژ، داشتن نمرات و رزومه قوی در کنار آیلتس 7 میباشد. امکان دریافت فاند در مقطع دکتری در نروز به میزان ماهیانه در حدود 20 هزار کرون نروژ فراهم است.
سالهای تحصیل در مقطع دکتری جزو سالهای لازم برای اخذ اقامت دایم نروژ محسوب میگردد.
مشاور حقوقی مهاجرت به نروژ
موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با مدیریت محمدرضا مهری و حضور گروه وکلای مهر، با همکاری وکلا و موسسات مهاجرتی بینالمللی در سراسر دنیا، با حضور مشاور حقوقی مهاجرت به نروژ آماده ارایه مشاوره تخصصی و حقوقی در زمینه مهاجرت به نروژ، تحصیل در نروژ، مهاجرت کاری به نروژ، اخذ اقامت دایم نروژ و دیگر امور مهاجرتی به هموطنان عزیز در سراسر ایران و سایر کشورها میباشد.
برای اخذ مشاوره تخصصی با کارشناسان ارشد در دپارتمان مهاجرت در تماس باشید.
دپارتمان مهاجرت و حقوق بینالملل طلیعه عدالت و مهر پارسیان
بدون دیدگاه