12 کاری که در اتریش باید انجام دهید!

12 کاری که در اتریش باید انجام دهید!

12 کاری که در اتریش باید انجام دهید!


امروز با موضوع 12 کاری که در اتریش باید انجام دهید! با شما خواهیم بود.

اتریش به عنوان یکی از مقاصد مهاجرتی در اروپا است که سالانه متقاضیان بسیاری را به صورت توریستی، اقامتی و پناهجو می‌پذیرد.

در مجموع با هر روشی که به اتریش مهاجرت کنید، اطلاع از 12 کاری که در اتریش باید انجام دهید!، به شما کمک می‌کند تا از سفر و مهاجرت خود نهایت لذت را ببرید.

موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با هدف آگاه‌سازی مردم جامعه قصد دارد تا عمده‌ترین کارهایی که باید در اتریش انجام دهید، را در 12 مورد خلاصه کرده و در اختیار شما قرار می‌دهد.

نکات مهم و توضیحات کامل در خصوص 12 کاری که در اتریش باید انجام دهید!

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

12 کاری که در اتریش باید انجام شود، چه کارهایی هستند؟

چه روش‌هایی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد؟

مکان‌های گردشگری اتریش کدامند؟

علی‌رغم نزدیکی و شباهت‌های اتریش و آلمان، مهاجرت به کدام یک توصیه می‌شود؟

[/stextbox]

 

موقعیت جغرافیایی اتریش

کشور اتریش از کشورهای اروپای مرکزی به شمار می‌آید که هم‌مرز با آلمان و چک در شمال، اسلواکی و مجارستان از سمت شرق، ایتالیا و اسلوونی از جنوب و لیختنشتاین و سوئیس از غرب است.

این شهر که به صورت ایالتی اداره می‌شود، متشکل از 9 ایالت یعنی وین، تیرول، اشتایرمارک، فورآرلبرگ، کرنتن، سالزبورگ، نیدراسترایش، اوبراسترایش و بورگن لاند می‌باشد.

بیش از 35 کوه مرتفع در اتریش وجود دارند که نشان دهنده آب و هوای کوهستانی کشور اتریش است.

مکان‌های گردشگری اتریش

موزه‌های هنری در اتریشآثار فاخر و بی‌نظیر هنری به ویژه هنر موسیقی در موزه‌ها و گالری‌های هنری به ویژه در شهر وین، بی شک یکی از جاذبه‌های گردشگری اتریش به شمار می‌آید. اغلب گردشگران، بازدید از موزه‌ها و گالری‌های هنری در اتریش را در لیست اولویت‌های خود قرار می‌دهند.

نکته: اخذ ویزای توریستی اتریش (شنگن)، مستلزم اقدامات و ارایه مدارکی است که شامل مدارک شناسایی، مدارک شغلی (نامه اشتغال به کار، جواز کسب/ پروانه پزشکی/ پروانه وکالت)، مدارک (نامه اشتغال به تحصیل)، دعوتنامه، انگیزه‌نامه سفر، گردش حساب و تمکن مالی و سند ملکی می‌باشد.

سایر جاذبه‌های گردشگری اتریشتماشاخانه‌ها، کلیساها همچون کلیسای کارلسرکشه یا کلیسای گوتیک، کلیسای ووتیف از دیگر جذابیت‌های اتریش هستند که به طور عمده در خیابان‌های اتریش به چشم می‌خورند.

چرا تقاضاها برای سفر به اتریش افزایش یافته است؟

یکی از علل عمده افرادی که به هنگام خروج از ایران، کشور اتریش را مقصد خود قرار می‌دهند، درخواست پناهندگی چه در خود اتریش و چه در آلمان است.

درخواست پناهندگی در اتریش علاوه بر سختی‌ها و دشواری‌هایی نظیر حضور و زندگی در کمپ با مردمی از فرهنگ و کشورهای متعدد، این تردید را همواره در پناهجویان ایجاد می‌کند که آیا درخواست پناهندگی و سپس اقامت آنها در اتریش پذیرفته خواهد شد یا مجبور به ترک اتریش می‌شوند.

از طرفی، عده‌ای هستند که به دلیل سختی سفر مستقیم به آلمان، برنامه‌ریزی سفر به کشور اتریش و سپس به آلمان را در نظر می‌گیرند، غافل از اینکه قوانینی در عرصه بین‌الملل و در حوزه شنگن وجود دارد که به راحتی می‌تواند مانع از امکان درخواست پناهندگی در آلمان شود. این قانون را قانون دوبلین می‌‌نامند.

بدین معنی که افرادی که ویزای کشوری از حوزه شنگن را دریافت کنند، صرفا در همان کشور می‌توانند درخواست پناهندگی دهند.

البته استثنائات نسبت به قانون دوبلین وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اخذ ویزای شنگن، قوانین دوبلین و پیش‌نیازهای حقوقی که پیش از هر سفری باید از آن آگاه باشید، کارشناسان ما پاسخگوی متقاضیان خواهند بود.

عمده‌ترین روش‌های اخذ اقامت اتریش

از روش‌های اخذ اقامت اتریش، روش سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت، روش مهاجرت تحصیلی، روش کاری و دریافت کارت قرمز سفید قرمز، روش تمکن مالی و پیوست به خانواده قابل نام ذکر است.

پرمتقاضی‌ترین این روش‌ها روش ثبت شرکت و تحصیلی است. تا اواخر سال 2018، امکان اخذ ویزای تحصیلی اتریش بدون نیاز به ارایه مدرک زبان آلمانی وجود داشته است؛ اما با اعلام سفارت اتریش در تهران، از سال 2019، ارایه حداقل مدرک A1 آلمانی الزامی است.

سختی‌ و زمان‌بر بودن یادگیری زبان آلمانی از معضلات و دغدغه بسیاری از متقاضیان مهاجرت است. برای این موضوع راه حل اساسی وجود دارد و آن هم کنار گذاشتن تصمیم خود بر تحصیل در اتریش است.

تحصیل در کشور انگلیسی زبان همچون کانادا قطعا گزینه معقول‌تری برای شما خواهد بود. به ویژه که با تحصیل به مدت تنها 2 سال در کانادا، شامل برنامه PEQ خواهید شد و در نتیجه اقامت دایم کانادا را دریافت می‌کنید.

پس از دریافت اقامت دایم کانادا، در صورت یافتن شغل و دریافت حقوق و به دنبال آن پرداخت مالیات، می‌توانید در برنامه اسپانسرشیپ کانادا شرکت کرده و جهت اخذ اقامت دایم والدین خود در کانادا اقدام نمایید.

وکیل مهاجرت به اتریش

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

جهت برقراری ارتباط با دفتر وکیل امور مهاجرت به اتریش، مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت، معرفی بهترین وکیل مهاجرت به اتریش، سوئد، پرتغال، آلمان، سایر کشورهای اروپا، کانادا و استرالیا از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

021-88799562

021-88795408

021-88796143

گروه وکلای مهر- دپارتمان حقوق مهاجرت و بین‌الملل

[/stextbox]

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز دهی به مقاله

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *