امروز با بررسی موضوع چگونه میتوان اقامت آلمان گرفت، با شما هستیم.
برای مهاجرت به آلمان روشهای متعددی وجود دارد؛ به علاوه که متقاضیان مهاجرت به دنبال اخذ اقامت و سپس پاسپورت آلمان هستند. بنابراین لازم است تا بدانیم که چگونه میتوان اقامت آلمان گرفت.
روشهای مهاجرت به آلمان شامل ثبت شرکت، سرمایهگذاری، خرید سهام، تحصیل، مهاجرت توریستی، مهاجرت کاری، ویزای جستجوی کار و….
موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با همکاری وکلای رسمی آلمان در زمینه مشاوره حقوقی اخذ ویزای جستجوی کار آلمان، ثبت شرکت در آلمان و دریافت کارت اروپا اقدام مینماید.
نکات مهم و توضیحات در خصوص اینکه چگونه میتوان اقامت آلمان گرفت
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
هزینه هر یک از روشهای مهاجرت به آلمان، به چه صورت است؟
وقتهای سفارت آلمان به چه شکل است؟
آیا هزینه زندگی در آلمان مانند هزینه زندگی در تهران و ایران است؟
[/stextbox]
معرفی کشور آلمان
کشور آلمان واقع در اروپای غربی، با بیش از 2 قرن تمدن، 82.79 میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است.
وجود بانکهای برتر جهانی به ویژه بانک مرکزی اروپا در شهر فرانکفورت آلمان، نشان دهنده ثبات اقتصادی کشور آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی است.
از جمعیت کل کشور آلمان، در حدود 75 میلیون نفر جمعیت غیرمهاجر و الباقی جمعیت مهاجر هستند. جمعیت ایرانیهای مقیم در آلمان به حدود 120 هزار نفر میرسد.
نکته جالب دیگر در آمار و ارقامها این است که با وجود آنکه 75 میلیون نفر، جزو جمعیت غیرمهاجر آلمانی هستند؛ اما از این میان در حدود 7 میلیون نفر اصالت تابعیتی آلمانی ندارند.
شرایط پناهندگان در آلمان
تغییرات حاصله در قوانین پناهندگی در آلمان باعث گردید تا دولتمندان و قانونگذاران آلمان، از تاریخ 12 می 2017 اقدامات بیشتری نسبت به اخراج و بازگرداندن پناهجویان نموده و لذا وضعیت پناهندگان ایرانی در آلمان 2018 بسیار سخت و پیچیده شده است.
تنوع فرهنگها، فضای فیزیکی نامناسب و غیربهداشتی کمپها، طولانی شدن وقتهای رسیدگی به پروندههای پناهجویان و تردید در پذیرش یا عدم پذیرش درخواستهای پناهندگان، اوضاع پناهجویان در آلمان را نا به سامان کرده است.
حضور مهاجران از کشورهای جنگ زده که گاه دچار بیماریهای واگیردار نیز هستند، امنیت بهداشتی کمپها و پناهجویان در آلمان را به مخاطره انداخته است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص وضعیت پناهندگان ایرانی در آلمان در سال 2018 ( به سایت رسمی موسسه مهر پارسیان مراجعه نمایید.
ثبت شرکت در آلمان
از روشهای مهاجرت به آلمان، ثبت شرکت در این کشور است. بدین طریق با تعیین حداکثر 2 مدیر و ارایه طرح توجیه اقتصادی برای ثبت شرکت و سپس نسبت به افتتاح حساب اقدام میگردد.
از طریق ثبت شرکت، متقاضیان ابتدا اقامت موقت سه ساله و سپس اقامت دایم دریافت میکنند. اما نکته مهم این است که شرکت نمیتواند صوری باشد و برای تبدیل اقامت موقت خود به اقامت دایم نیازمند ارایه اسناد کاری و حساب بانکی شرکت هستید.
توصیه آن است که فریب تبلیغات با عنوان ثبت شرکت و اخذ اقامت فوری را نخورید و پیش از هر اقدامی صرفا بر واقعیت اتکا کنید.
ازدواج و طلاق در آلمان
ایرانیان مقیم در آلمان به منظور ثبت ازدواج خود میبایست به کنسولگری و سفارت ایران در آلمان مراجعه نمایند. به علاوه که برای جاری شدن صیغه ازدواج اسلامی، تنها به مراکز اسلامی نمایندگی ایران در آلمان میتوان مراجعه کرد.
در موارد طلاق در آلمان 2 موضوع مطرح میشود:
طلاق ایرانیانی که ازدواج ایرانی کردهاند- در صورتی که ازدواج به سبک ایرانی به ثبت رسیده باشد، امکان درخواست طلاق در دادگاههای آلمان وجود دارد، اما برای درخواست مهریه توصیه میشود با توجه به موضوع تعارض قوانین و دادگاه، از طریق دادگاه ایران اقدام شود.
امکان درخواست طلاق و مطالبه مهریه ایرانیان مقیم آلمان در دادگاه ایران از طریق وکیل و به صورت غیابی نیز وجود دارد.
گروه وکلای مهر، با حضور وکلای خانوادهی با تجربه، آمادگی خود را جهت پذیرش پروندههای طلاق و مطالبه مهریه ایرانیان مقیم در اروپا، آلمان و کانادا را دارند.
دفتر وکیل امور اتباع ایرانی در آلمان
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
جهت برقراری ارتباط با دفتر وکیل امور اتباع ایرانی در آلمان، مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت، معرفی بهترین وکیل مهاجرت به سوئد، پرتغال، آلمان، سایر کشورهای اروپا، کانادا و استرالیا از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.
در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خارج از ساعات یاد شده با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.
021-88799562
021-88795408
021-88796143
09120067665
گروه وکلای مهر- دپارتمان حقوق مهاجرت و بینالملل
[/stextbox]
بدون دیدگاه