امروز با موضوع نظام وظیفه خروج از کشور با شما خواهیم بود.
از معضلات و مسایلی که دانشجویان مذکر متقاضی تحصیل در خارج از ایران با آن مواجه میشوند، مقوله نظام وظیفه خروج از کشور است. قوانین مربوط به معافیت تحصیلی، قوانین مربوط به نظام وظیفه و مراحل دریافت معافیت تحصیلی و وثیقه از موضوعاتی است که با نظر کارشناسان حقوقی و مهاجرتی مهر پارسیان، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان با مدیریت محمدرضا مهری، با هدف ارایه اطلاعات دقیق حقوقی همواره موفق در ثبت نام خود در میان رقبا به عنوان یکی از موسسات معتبر حقوقی و مهاجرتی بوده است.
نکات مهم و توضیحات کامل در خصوص نظام وظیفه خروج از کشور
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
قوانین مربوط به نظام وظیفه متقاضی خروج از کشور چیست؟
مراحل گذاردن وثیقه و اخذ معافیت تحصیلی برای دانشجویان، جهت خروج از کشور چیست؟
چه کسانی مشمول معافیت تحصیلی برای ادامه تحصیل میشوند؟
مجازات تقلب و جعل معافیت تحصیلی چیست؟
[/stextbox]
قوانین مربوط به نظام وظیفه خروج از کشور
ماده 35 قانون نظام وظیفه عمومی
پیش از تاریخ 17 مرداد 1395، تمامی آقایان با مدرک دیپلم امکان اخذ معافیت تحصیلی حتی برای تحصیل و خروج از ایران را داشتهاند. پس از این تاریخ، با حذف واژه خروج از کشور، معافیت تحصیلی تنها برای افراد با سن 18 سال برای اشتغال به تحصیل در ایران صادر میگردد.
بنابراین آقایان تا یک سال پس از اخذ دیپلم خود فرصت دارند با قبولی در دانشگاهها یا مراکز علمی ایران (داخل کشور)، مبادرت به دریافت معافیت تحصیلی نمایند؛ یعنی تا زمان رسیدن به سن 18 سال.
بنابراین تنها راه برای افرادی که قصد ادامه تحصیل و خروج از ایران را دارند و هنوز خدمت نظام وظیفه خود را نگذراندهاند، اخذ پذیرش از دانشگاههای ایران و دریافت معافیت تحصیلی است.
این افراد برای خروج از کشور موظف به رعایت قوانین نظام وظیفه خروج از کشور یعنی مراجعه به سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا و سپردن ودیعه با ارایه مدارک دال بر دلیل سفر هستند.
ماده 60 قانون نظام وظیفه عمومی
بنا بر ماده 60 قانون نظام وظیفه عمومی، افرادی که با ارتکاب اعمالی مانند جعل، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت و رشوه یا فریب دادن، شرایط معافیت خود یا دیگران را از خدمت سربازی فراهم نمایند، در دادگاه صالح مورد پیگرد قرار گرفته و به حبس تعزیری از یک تا پنج سال محکوم خواهند شد.
مراحل پیش روی متقاضیان مشمول قوانین نظام وظیفه خروج از کشور
1- مراجعه به سامانه نشا، ثبت نام و ارسال (بارگزاری) مدارك مربوطه
2- ارایه برگه سبز- پروسه گرفتن برگه سبز ١ تا ٢ روز زمان میبرد. نکاتی که باید توجه کنید این است که مراجعه به سازمان نظام وظیفه را یک روز پس از صدور برگه سبز انجام دهید، چراکه باید یک روز از تاریخ صدور برگه سبز گذشته باشد. نکته دوم این است که برگه سبز شما بعد از صدور معافیت، باطل ميگردد.
3- مراجعه به امور دانشجويان تهران واقع در خيابان موسوي
4-تایید پذيرش تحصیلی
5-دریافت معرفينامه برای نظام وظیفه
5-مراجعه به سازمان نظام وظیفه و باجه تحصیلی، برای ارایه برگ سبز، نامه فراغت از دانشگاه و نامهاي كه امور دانشجويان به شما داده است.
8-مراجعه به باجه مالی در ساختمان اصلی نظام وظیفه و دریافت یک معرفينامه برای بانك
9-تکمیل 10 برگه در بانک و دریافت ضمانتنامه
10-ارایه ضمانت نامه به باجه مالی برای درج مهر و سپس ارایه به باجه تحصیلی
11-دریافت برگه معافيت از باجه تحصیلی برگه معافیت
12- مراجعه به باجه 3 برای تایید معافیت شما
13-مراجعه به امور دانشجویان و تحویل برگه معافیت
14-بارگزاری برگه معافیت نظام وظیفه خود در سامانه نشا
15-دریافت برگه معرفی به اداره گذرنامه از سازمان امور دانشجویان
16-دریافت برگه آزادسازی مدارک تحصیلی از سازمان امور دانشجویان
17-مراجعه به اداره گذرنامه
18- مراجعه به دبیرخانه در اداره گذرنامه برای درج مهر
19-مراجعه به ساختمان صدور گذرنامه
دفتر وکیل امور نظام وظیفه خروج از کشور
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
جهت برقراری ارتباط با دفتر وکیل مهاجرت در تهران، مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت، معرفی بهترین وکیل مهاجرت به اروپا، از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بینالمللی مهر پارسیان تماس بگیرید.
شماره تماس وکیل نظام وظیفه
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88799562
021-88795408
021-88796143
در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خروج از ساعات یاد شده با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.
09120067665
گروه وکلای مهر- دپارتمان حقوق مهاجرت و بینالملل
[/stextbox]
سلام وکیل محترم سوالی داشتم ، کسی كه سن خود را تغییر داده وضعیت خدمت سربازیش چی میشه؟
برابر قانون، سن مشمولان و افراد تحت تکفل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت از آن، تابع مندرجات اولیه اولین شناسنامه بوده و هرگونه تغییری كه بعداً به عمل آمده باشد از لحاظ وظیفه عمومی معتبر نمیباشد . تغییر سن بر مبنای ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها مصوب سال 67 فقط درباره خود مشمولین معتبر است.
برابر ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی مصوب 1367، تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع است. در تبصره این قانون آمده: صاحب شناسنامه تنها یك بار در طول عمر و در صورتی كه اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی به تشخیص كمیسیون مربوط، بیش از 5 سال باشد میتواند سن خود را اصلاح نماید
سلام و عرض ادب. پسری 17 ساله دارم که میخواهد برای ادامه تحصیل به کشوری دیگر مهاجرت کند. ولی متاسفانه یک سال دیگر به دلیل سربازی دچار محدودیت خواهد شد. آیا میتواند پیش از رسیدن به 18 سالگی ویزای تحصیلی دریافت کند و از کشور خارج شود؟
سلام. شما برای بررسی شرایط پسرتان و تصمیم گیری در مورد این موضوع باید از وکلای متخصص و باتجربه موسسه مهر پارسیان مشاوره دریافت نمایید. با توجه به محدودیت زمانی که دارید، ابتدا باید سریعا شرایط ایشان مورد بررسی قرار گیرد تا بهترین راهکار توسط وکلای ما به شما پیشنهاد گردد.
جهت دریافت مشاوره از گروه وکلای مهاجرتی مهر پارسیان، میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.
09120067663