وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده

وکیل خانواده، اصطلاح عامی است که ممکن است برای شخصی با شرایط وکیل مدنی، وکیل حقوقی و یا وکیل خانواده به معنی مصطلح، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری، به کار می رود. مسائل حقوقی حوزه خانواده، نهادی که تشکیل دهنده جامعه مدنی است و سلامت خانواده، در واقع سلامت و پیشرفت جامعه را در پی خواهد داشت، مختلف است. مسائلی از قبیل، مشاوره حقوقی قبل از ازدواج- مشاوره خواستگاری، مشاوره نامزدی، مشاوره حقوقی شرایط ضمن عقد ازدواج، مشاوره نحوه شکایت فریب در ازدواج و فسخ نکاح به دلیل تدلیس در ازدواج، مشاوره درباره حضانت و نفقه فرزند، حق حبس زن، تمکین عام و خاص زن، شرایط مالکیت بر مهریه و نحوه وصول مهریه و حقوق مالی زن، استرداد جهیزیه، وظایف مرد، وظایف زن، تربیت فرزندان، شرایط طلاق غیابی، شرایط طلاق توافقی، شرایط طلاق یک طرفه، رجوع در طلاق، سه طلاقه کردن، رابطه جنسی قبل از ازدواج، فرزند متولد شده از رابطه نامشروع، تغییر جنسیت، ازدواج همجنس گرایان و همجنس باز آن، امور حسبی، تقسیم ترکه، گواهی انحصار وراثت، اثبات نسب، نفی نسب، اثبات ولادت، ازدواج موقت، ازدواج مجدد، ازدواج با زن شوهردار، معاملات افراد خانواده، روابط کاری و سرمایه گذاری خانواده، و بسیاری از موضوعات که منحصرا در قالب حقوق خانواده می گنجند، از مسائل تخصصی جهت مشاوره با وکیل خانواده می‌باشد.

آیا از مفاهیمی چون وکیل خانواده، بیمه وکالت و یا مشاور حقوقی خانواده، اطلاعی دارید؟

وظیفه وکیل خانواده چیست و استخدام وکیل خانواده چه مزایایی دارد؟

بهترین وکیل خانواده ایران کیست؟ بیمه وکالت چه خدماتی در زمینه استخدام وکیل خانواده اعطا می کند؟

طلاق توافقی چگونه است؟

آیا پاسخگویی و دفاع در کلیه دعاوی پس از عقد قرارداد با وکیل خانواده، از وظایف وکیل خانواده است؟

وکیل خانواده در کشورهای توسعه یافته چه نقشی دارد؟

آیا امکان عقد قرارداد با وکیل پایه یک دادگستری به عنوان وکیل خانواده وجود دارد؟

گروه وکلای مهر، افتخار دارد، با مشاوره محمدرضا مهری، وکیل پایه یک دادگستری و استاد دانشگاه، به عنوان مبتکر فکر وکیل خانواده در ایران، و شروع به انجام خدمات حقوقی در قالب وکیل خانواده در ایران، برای اولین بار، پاسخگوی سوالات عزیزان، درباره وکیل خانواده و بیمه وکالت باشد.

وکیل خانواده در کشورهای توسعه یافته

در تمامی کشورهای پیشرفته، هر خانواده ای، از خدمات پزشک خانواده و وکیل خانواده، با پرداخت مبالغی به صورت سالانه، برخوردار می‌شود. خدمات قابل ارائه توسط وکیل خانواده در این گونه کشورها، مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های مبتلا به حقوقی خانواده ها می‌باشد. اما وکیل خانواده، لازم نیست که به همه مسائل حقوقی تسلط کامل داشته باشد، بلکه تشخیص اولیه مبنی بر ارجاع پرونده حقوقی یا کیفری و یا پرونده مالیاتی، به وکیل متخصص، یکی از خدمات وکیل خانواده می‌باشد. کما اینکه مسلما پزشک خانواده نیز، امکان تسلط بر همه تخصص های پزشکی را ندارد و در بسیاری از موارد با تشخیص اولیه، بیمار را به متخصص معرفی می‌نماید. اصطلاح وکیل خانواده، فقط مشمول دعاوی ناشی از روابط و اختلافات خانوادگی نیست، بلکه هدایت و راهبری حقوقی خانواده، بر عهده وکیل خانواده قرار داده شده است. آشنایی اعضای خانواده با نحوه تنظیم قراردادها، امضای قرارداد سرمایه گذاری و یا خرید وفروش املاک و مستغلات، ارائه مشاوره حقوقی مالیاتی برای خانواده نیز یکی دیگر از خدمات وکیل خانواده می‌باشد.

مشاوره حقوقی 24 ساعته برای طلاق

وکیل خانواده در ایران

با توجه به اینکه، در قوانین ایران، الزامی برای استخدام وکیل خانواده وجود ندارد، عملا، دولت و حاکمیت، در این زمینه خدماتی ارائه نمی‌نمایند. تعدادی از شرکت های بیمه ایرانی، اقدام به راه اندازی بیمه وکالت نمودند که طرح بیمه وکالت جهت استفاده از خدمات وکیل خانواده، در ایران عقیم مانده است. ایجاد آگاهی برای اقشار مختلف جامعه، که اگر مبنای معاملات، قراردادها، سرمایه گذاری ها و تشکیل خانواده و تربیت فرزندان بر مبنای حقوقی و مشاوره با وکیل خانواده، باشد، میزان خسارت‌های واردی به افراد بر اثر نا آگاهی از آثار حقوقی اقدامات، بسیار کاهش خواهد یافت، در ترغیب اقشار جامعه بر استفاده از خدمات وکیل خانواده، موثر خواهد افتاد. هزینه داشتن وکیل خانواده و مشاوره دائمی با وی، مسلما از هزینه‌های دادرسی و هزینه‌هایی که دولت جهت تامین نیازهای لجستیکی و نیروی کار برای دستگاه قضایی متحمل می‌شود، به مراتب کمتر است. تصور بفرمایید به جای استخدام سالانه هزاران قاضی و کادر اداری، تهیه ساختمان های اداری دادگستری و ملزومات اداری، و اداره کردن تشکیلات عریض و طویل دادگستری و قوه قضاییه، مالیات ها و درامد کشور، صرف پروژه های عمرانی، آموزشی و بهداشتی شود، نفع مردم به چه میزان افزایش خواهد یافت. ممکن است در نگاه اول، متوجه فواید استفاده از وکیل خانواده نباشیم ولی با اندکی دقت این موضوع قابل درک است.

وظایف وکیل خانواده

ارائه مشاوره حقوقی در مسائل و موضوعات حقوقی افراد خانواده تحت پوشش وکیل خانواده طبق قرارداد، یکی از وظایف وکیل خانواده است. اعلام وکالت در پرونده‌های احتمالی اعضای خانواده، شرکت در جلسات جهت سرمایه گذاری و یا خرید و فروش اموال منقول و غیر منقول و در مواقع لزوم، به عهده گرفتن وکالت در پرونده‌های حقوقی، کیفری و اختلافات خانوادگی، از جمله وظایف وکیل خانواده می‌باشد.

تنفیذ وصیت نامه

بیمه وکالت

طرح بیمه وکالت، برای مدتی کوتاه در ایران، توسط یکی از شرکت های بیمه اجرا شد و در ادامه اجرای ان عقیم ماند. بیمه وکالت می‌تواند جایگزین خوبی در انتخاب وکیل توسط اصحاب دعواست. در صورتی که شخص نیاز به خدمات وکیل پایه یک دادگستری پیدا نماید، شرکت بیمه گر، اقدام به استخدام و معرفی وکیل به وی خواهد نمود. به طور حتم استفاده از وکلا در طرح بیمه وکالت  با انتخاب وکیل توسط اصحاب دعوا تفاوتی نخواهد داشت. تنها تفاوت موجود، عدم پرداخت حق الوکاله توسط موکل است. در این گونه موارد، شرکت بیمه گر، جانشین موکل شده و نسبت به انجام تعهدات مالی در قبال وکیل مسوول است.

موسسه حقوقی معتبر- وکیل پایه یک دادگستری

موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، به عنوان برترین موسسه حقوقی فعال در ایران، با همکاری وکلای ایران و خارج از کشور، امکان ارائه خدمات وکیل خانواده و انتخاب وکیل دائمی برای خانواده های ایرانی در ایران و خارج از کشور را دارد. موسسه حقوقی محمدرضا مهری، با بهره گیری از توان بهترین وکیل ایران، در هر زمینه ای، خاص ترین خدمات حقوقی را به هم وطنان عزیز ارائه می‌نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره طرح وکیل خانواده و بیمه وکالت با دفاتر موسسه تماس حاصل فرمایید.

۵/۵ - (۲۲ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *