امروز با موضوع معرفی وکیل مهاجرت ارومیه با شما خواهیم بود.
شبکههای اجتماعی گروه وکلای مهر و موسسه حقوقی مهر پارسیان در اینستاگرام و تلگرام، پذیرای سوالات عزیزان در موضوعات حقوق بین الملل خصوصی و مهاجرت هستند.
در تماسهای هموطنان عزیز از ارومیه و استان آذربایجان غربی، برای درخواست وکیل مهاجرت ارومیه، گروه وکلای مهر تصمیم گرفت تا راه ارتباطی آنلاین جهت مشاوره حقوقی مهاجرت با برترین وکیل و مشاور حقوقی مهاجرت در ایران را با همکاری وکیل مهاجرت ارومیه، گشوده و خط اعتباری برای هموطنان اهل آذربایجان غربی برای مشاوره حقوقی آنلاین بگشاید.
در ادامه مطلب، درباره نحوه دریافت ویزای نامزدی و ازدواج استرالیا با شما سخن خواهیم گفت.
نکات مهم در معرفی وکیل مهاجرت ارومیه
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
برای مشاوره با وکیل مهاجرت ارومیه چه مقدماتی مورد نیاز است؟
بهترین وکیل مهاجرت ارومیه از چه راهی قابل جستجوست؟
راه مهاجرت آسان و قابل تبدیل به اقامت دائم اروپا چیست؟
[/stextbox]
انواع ویزای ازدواج در استرالیا
۱. ویزای ۸۲۰ استرالیا
اقامت موقت استرالیا
۲. ویزای ۸۰۱ استرالیا
اقامت دائم استرالیا
۳. ویزای ۳۰۹ استرالیا
اقامت موقت استرالیا
۴. ویزای ۱۰۰ استرالیا
اقامت دائم استرالیا
ویزای ۸۰۱ استرالیا مکمل ویزای ۸۲۰ استرالیا است و متقاضی پس از دو سال اقامت موقت در این کشور، میتواند برای این ویزا و اقامت دائم استرالیا اقدام کند. این شرایط برای ویزای ۱۰۰ و ویزای ۳۰۹ نیز مشابه است.
۱– ویزای ۸۲۰ استرالیا و ویزای ۸۰۱ استرالیا
ویزای ۸۲۰ استرالیا (ویزای موقت) به متقاضی اجازه میدهد در استرالیا بماند تا زمانی که ویزای اقامت دائماش یعنی ویزای ۸۰۱ استرالیا مراحلش تکمیل شود و بتواند آن ویزا را اخذ کند.
شرایط متقاضی: فرد متقاضیِ ویزای ازدواج باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد.
اقدام برای اخذ ویزا: زمانی که برای ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) درخواست میدهید و زمانی که تصمیمگیری در مورد ویزا در حال انجام است باید در استرالیا حضور داشته باشید اما برای ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) نیازی نیست حتما در کشور استرالیا باشید.
شرایط اسپانسر: فردی که متقاضی تمایل دارد با او ازدواج کند باید شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) باشد. همچنین شریک زندگی متقاضی باید از زمان صدور ویزای ۸۲۰ استرالیا (اقامت موقت) به مدت دو سال نیازهای اولیهی زندگی فرد متقاضی اعم از محل اقامت، نیازهای مالی و… را تامین کند؛ این تعهد باید به صورت کتبی ثبت شود.
اعتبار ویزا: ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) تا زمانی که ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) صادر یا رد شود یعنی ۲ سال اعتبار دارد. ویزای ۸۰۱ هم از زمانی که صادر شود به صورت نامحدود معتبر است.
اخذ ویزا: فرد متقاضی باید تا زمان اعلام نتایج ویزای ازدواج دائم در استرالیا زندگی کند. متقاضی قبل از اتمام مهلت ویزای موقت باید برای ویزای دائم استرالیا درخواست دهد. رابطه فرد با شریک زندگیاش به عنوان بخشی از روند درخواست ویزای ازدواج استرالیا ارزیابی میشود. باید با مدارک معتبر اثبات شود که رابطهی بین دو نفر واقعی بوده و صرفا با هدف اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج صورت نگرفته است. علاوه بر اینها مدارک دیگری نیز نظیر عدم سوء پیشینه، معاینه پزشکی، امتحان زبان و … نیز به پیوست باید ارائه شود.
شهروندی استرالیا: متقاضی بعد از ۴ سال اقامت در استرالیا میتواند تقاضای شهروندی استرالیا را بدهد و از خدمات پزشکی رایگان استفاده کند.
اختیارات متقاضی در زمان اقامت دو ساله در استرالیا – ویزای ۸۲۰ استرالیا
مجاز به انجام کار تمام وقت
تحصیل در استرالیا (با صرف هزینه)
بهرهمندی از بیمه خدمات درمانی
اختیارات متقاضی در زمان اقامت دائم استرالیا – ویزای ۸۰۱ استرالیا
اقامت دائم استرالیا
مجاز به انجام کار تمام وقت (بدون قید و شرط)
تحصیل در استرالیا با بودجه دولتی
توانایی اسپانسر شدن فرد برای اقوام درجه یک
بهرهمندی از حق بیمه خدمات درمانی
توانایی اقدام برای شهروندی استرالیا (بعد از چهارسال اقامت)
شرایط خاص:
اگر متقاضی زمانی که در استرالیا بوده برای ویزای دیگری اقدام کرده و این ویزا کنسل یا رد شده باشد، نمیتواند برای ویزای ازدواج استرالیا اقدام کنید.
فرزندان متقاضی نیز می توانند شامل ویزا شوند و آنها نیز از همان حقوق مشابه برخوردار خواهند شد.
اگر ازدواج در یک کشور دیگر به جز استرالیا (مثلا ایران) صورت بگیرد، متقاضی باید ازدواج را طبق قوانین استرالیا به طور رسمی ثبت کند تا مورد تایید دولت استرالیا قرار بگیرد.
اشخاصی که ویزای تحصیلی استرالیا یا ویزای کار استرالیا را دارند، در صورت ازدواج ویزای خود را تبدیل میکنند، این در حالی است که به وضعیت و تحصیل یا کار آنها صدمهای وارد نمیشود.
۲– ویزای ۳۰۹ استرالیا – ویزای ۱۰۰ استرالیا
تمامی شرایط ویزای ۱۰۰ و ویزای ۳۰۰ تقریبا مشابه ویزای ۸۲۰ و ۸۰۱ است اما بزرگترین تفاوت آنها این است که متقاضیِ ویزای ازدواج در ویزای ۸۲۰ باید از طریق ویزاهای دیگر مانند ویزای نامزدی استرالیا ( ویزای ۳۰۰ استرالیا ) وارد خاک استرالیا شده باشد تا بتواند از طریق این ویزا اقدام نماید، اما ویزای ۳۰۹ استرالیا (ویزای موقت) به متقاضی اجازه میدهد به صورت مستقیم وارد خاک استرالیا شود و تا زمانی که نتیجهی ویزای اقامت دائم اعلام نشدهاست در این کشور زندگی کند.
وکیل مهاجرت ارومیه
عقد قرارداد مهاجرتی با موسسات غیر معتبر در ایران و واریز وجوه قرارداد به حساب اشخاص ثالث و عدم امکان پیگیری وجوه برده شده از آسیب ها و چالش های طرح شده از سوی متقاضیان مهاجرت و وکیل مهاجرت ارومیه عنوان شده است.
موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان، با ثبت رسمی در اداره ثبت شرکتهای تهران، توسط بهترین وکیلای دادگستری ایران و با همکاری وکلای مهاجرتی سایر کشورها، راه را برای متقاضیان وکیل مهاجرت ارومیه هموار نموده است.
جهت مشاوره مهاجرتی آنلاین با محمدرضا مهری بهترین مشاور حقوقی مهاجرت در ایران با گروه وکلای مهر تماس بگیرید.
شماره تماس وکیل مهاجرت ارومیه
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88799562
021-88795408
021-88796143
گروه وکلای مهر
[/stextbox]
بدون دیدگاه