وکیل سرمایه گذاری در آلمان

وکیل سرمایه گذاری در آلمان

 

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

طبق قوانین، سرمایه گذاری در آلمان برای اتباع خارجی آزاد است. هر فردی که درکشور آلمان اقدام به سرمایه گذاری نماید، می تواند برای مدیریت کسب و کار و سرمایه خود اقامت آلمان را برای خود و خانواده اش، دریافت نماید. بررسی راه ها و امکان سرمایه گذاری در آلمان، با مشاوره تخصصی وکیل سرمایه گذاری در آلمان و همکار گروه وکلای مهاجرتی مهر امکان‌پذیر خواهد بود.

 

روش های اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟

به صورت کلی دریافت اقامت سرمایه گذاری آلمان از چهار راه زیر ممکن است.

– راه اندازی یک کسب و کار بر پایه فعالیت های حرفه ای فردی (رستوران و …): اگر کار شما در زمینه فعالیت های صنفی از قبیل رستوران، فروشگاه مواد غذایی، فروشگاه پوشاک و … بوده و مایل به سرمایه گذاری در آلمان هستید، می توانید بدون نیاز به ثبت شرکت و تنها با دریافت مجوزات صنفی مربوطه (Gewerbeanmeldung) اقدام به سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار مورد نظر خود نمایید.

ثبت شرکت مسئولیت محدود در آلمان: اگر مالک یک شرکت فعال و معتبر در ایران هستید و می خواهید در افتصاد آلمان به فعالیت بپردازید، می توانید شرکت مشابهی تاسیس کنید و فعالیت اقتصادی خود را شروع کنید. شرکت شما به صورت مسئولیت محدود و حداقل سرمایه لازم برای ان ۲۵٫۰۰۰ یورو می‌باشد. این شرکت یک شرکت کاملا مستقل آلمانی به حساب می‌آید.

ثبت شرکت تضامنی در آلمان : تمامی شرایط مانند شرکت مسئولیت محدود می باشد، فقط نوع شرکت تضامی بوده و  تنها تفاوت در نوع شرکت ثبت شده می باشد که در در اعتبار و مسئولیت های شرکت و سهامداران ان با شرکت مسئولیت محدود تفاوت دارد.

تاسیس دفتر نمایندگی یا شعبه (Niederlassung): اگر شما مالک یک مجموعه بزرگ تولیدی (مانند کارخانجات مواد غذایی) و یا شرکت بازرگانی (مانند شرکت های واردات و صادرات) هستید، طبق قوانین سرمایه گذاری در آلمان، تاجر کامل (Vollkaufmann) به حساب می آیید و می توانید برای مجموعه تحت نظر خود در آلمان اقدام به تاسیس شعبه نمایید.

تاسیس شعبه خود به دو شکل امکان‌پذیر است.

تاسیس شعبه مستقل (Selbständige Niederlassung Zweigniederlassung)

تاسیس شعبه وابسته (Unselbständige Niederlassung Betriebsstätte): مانند دفتر کارخانه ها، انبار پخش کالا و …

 

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای دریافت اقامت، چقدر است؟

 

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای اقامت ۲۵٫۰۰۰ یورو در نظر گرفته شده است.

در نظر داشته باشید، به غیر از حداقل سرمایه در نظر گفته شده، شما باید هزینه‌های سالیانه شرکت را نیز به آلمان منتقل نمایید.

مخارج یک سال شرکت شامل موارد زیر می‌شود.

حقوق دو ازده ماه خودتان به عنوان مدیر شرکت

هزینه اجاره یک سال دفتر

حقوق یک سال کارمندان استخدام شده (در صورت نیاز)

هزینه‌های دیگر مانند تبلیغات و … (در صورت نیاز)

 

فرآیند و مراحل دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟

ابتدا مدارک شما ترجمه رسمی شده و به تایید سفارت آلمان می‌رسد. مدارک تایید شده به علاوه طرح توجیهی برای وکلای موسسه حقوقی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، در آلمان ارسال شده تا پس از تایید طرح توجیهی در اداره ثبت شرکت ها در ایالت مورد نظر شما در آلمان، برای شما اجازه فعالیت اقتصادی صادر شود. پس از ان مدارک لازم به ایران ارسال شده تا شما با مراجعه به سفارت درخواست خود را ثبت نمایید.

 

آیا به اعضای خانواده نیز اقامت آلمان تعلق می گیرد؟

بله، به تمامی افراد تکلف شما (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز اقامت تعلق می گیرد.

 

آیا این نوع اقامت به دریافت اقامت دائم و پاسپورت (تابعیت) منجر می‌شود؟

پس از یک دوره سه ساله در صورت موفقیت شرکت راه اندازی شده (طبق طرح توجیهی) اقامت موقت به اقامت دائم آلمان (اقامت اروپا) تبدیل خواهد شد.

 

موفقیت شرکت به این صورت در نظر گرفته می‌شود که:

فعالیت اقتصادی تا حدود زیادی طبق طرح ارائه شده پیش برود، برای سه سال آینده چشم اندازی قابل قبولی داشته باشد و از لحاظ مالی نتیجه ای مثبتی داشته و تمامی پرداخت های قانونی از جمله بیمه، مالیات و …. به موقع پرداخت شده باشند.

 

مزایای دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟

مدت زمان نسبتاٌ کوتاه انجام پروسه دریافت اقامت آلمان

عدم نیاز به مدرک زبان

امکان راه اندازی کسب و کار در یکی از پو یاترین و امن ترین اقتصادهای جهان

امکان به همراه بردن خانواده

امکان زندگی در آلمان و همجنین کل کشورهای حوزه شینگن

داشتن حقوقی تقریبا مشابه با شهروندان اتحادیه اروپا

عدم نیاز به ثبت شرکت (برای روش راه اندازی کسب و کار)

 

محدودیت ها و معایب دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری کدامند؟

هزینه مهاجرت به آلمان و دریافت اقامت آلمان از این طریق نسبتا بالا می‌باشد.

مبلغ هزینه تمدید و مالیات سالیانه این روش قابل توجه است.

الزام به ارائه مدارک مربوط به فعالیت اقتصادی در کشور مبدا.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آلمان نسبتا بالا در نظر گرفته شده است.

هر مجموعه ای مجاز به افتتاح شعبه و یا نمایندگی نمی‌باشد. (برای روش تاسیس دفتر نمایندگی)

 

فرآیند اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری چقدر طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۷ تا ۹ ماه به طول می انجامد.

 

شرایط تمدید اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟

پرداخت مالیات سالانه

احراز توان پرداخت حقوق و بیمه یک سال آینده به خود متقاضی

سودآوری کسب و کار

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری کدامند؟

مدارک شناسایی متقاضی

مدارک مالی که نشان دهند متقاضی سرمایه کافی برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر را دارد.

مجوز کسب و کار (Gewerbeanmeldung) برای روش راه اندازی کسب و کار

مدارک شرکت فعال در ایران با سابقه فعالیت معتبر (حداقل یک سال)  (برای روش های ثبت شرکت و تاسیس دفتر نمایندگی)

 

وکیل سرمایه گذاری در آلمان

گروه وکلای مهاجرتی مهر با توجه به عقد قرارداد با وکلای سرمایه گذاری در آلمان، و داشتن بیش از ده شعبه در خارج از کشور، کلیه امور مربوط به سرمایه گذاری در آلمان را با توجه به توان وکلای پایه یک دادگستری در آلمان برای عزیزان انجام خواهد داد. در صورت نیاز به مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل سرمایه گذاری در آلمان و همکار گروه وکلای مهاجرتی مهر، با دفاتر ما در سراسر دنیا تماس بگیرید.

دپارتمان حقوق مهاجرت و بین‌الملل گروه وکلای مهاجرتی مهر

[تعداد: 8    میانگین: 5/5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *