با معرفی لیست بهترین وکلای اقتصادی تهران همراه شما هستیم.
در سایه برخورد جدی با مفاسد اقتصادی که منجر به، به هم خوردن تعادل در بازار کالا و خدمات شده است، بعضا افرادی به اشتباه مورد محاکمه قرار گرفتهاند.
تعدادی از افراد نیز به دلیل طمع کاری و فریب از سوی اشخاص، وارد معاملاتی صوری در بازار شده که نتیجه آن محکومیتهای نه چندان کوتاه به حبس و پرداخت جزای نقدی است.
در گروه وکلای کیفری مهر پارسیان در جستجوی روزانه و رصد فضای مجازی به عنوان مقالاتی مشابه مانند:
وکیل تضمینی مجتمع ویژه امور اقتصادی تهران.
وکیل مفاسد اقتصادی به شرط اخذ نتیجه.
لیست بهترین وکلای اقتصادی تهران و ایران.
ده وکیل برتر پرونده اقتصادی و مالی در تهران.
و عناوینی از این دست بر خوردهاند که لازم است توضیحاتی در این باره توسط بهترین وکلای اقتصادی ارائه کنیم.
در صورت نیاز به مشاوره حقوقی و دریافت لیست بهترین وکلای اقتصادی تهران میتوانید با شمارههایی که در ذیل همین مطلب اعلام میشود؛ تماس بگیرید.
نکات مهم که در معرفی لیست بهترین وکلای اقتصادی تهران ارائه میشود:
جرایم اقتصادی و مالی به چه جرایمی گفته میشود؟
آیا رشوه گرفتن و اختلاس از مصادیق اخلال در نظام پولی و بانکی کشور است؟
مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی چه صلاحیتهایی دارد؟
بهترین وکلای جرایم اقتصادی و مالی تهران چه ویژگیهایی دارند؟
آیا امکان اعتماد به همه وکلای دادگستری برای سپردن پرونده های جرایم مالی و اقتصادی وجود دارد؟
مصادیق بارز جرایم مالی و اقتصادی
اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور
قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور:
الف – اخلال در نظام پولی یا ارزی کشور از طریق قاچاق عمده ارز یا ضرب سکه قلب یا جعل اسکناس یا وارد کردن یا توزیع نمودن عمده آنها اعم از داخلی و خارجی و امثال آن.
ب – اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق گرانفروشی کلان ارزاق
احتکار عمده ارزاق یا نیازمندیهای مزبور و پیش خرید فراوان تولیدات کشاورزی و سایر تولیدات مورد نیاز عامه و امثال آنها به منظور ایجاد انحصار یا کمبود در عرضه آنها.
ج – اخلال در نظام تولیدی کشور
از طریق سوء استفاده عمده از فروش غیر مجاز تجهیزات فنی و مواد اولیه در بازار آزاد یا تخلف از تعهدات مربوط در مورد آن.
رشاء و ارتشاء عمده در امر تولید یا اخذ مجوزهای تولیدی در مواردی که موجب اختلال در سیاستهای تولیدی کشور شود و امثال آنها.
د – اقدام به قصد خارج کردن میراث فرهنگی یا ثروتهای ملی اگر چه به خارج کردن آن نیانجامد قاچاق محسوب میشود.
ه – وصول وجوه کلان به صورت قبول سپرده اشخاص حقیقی یا حقوقی تحت عنوان مضاربه و نظایر آن، در صورتی که موجب حیف و میل اموال مردم یا اخلال در نظام اقتصادی شود.
و – اقدام باندی و تشکیلاتی جهت اخلال در نظام صادراتی کشور به هر صورت، از قبیل تقلب در سپردن پیمان ارزی یا تأدیه (پرداخت) آن و تقلب در قیمتگذاری کالاهای صادراتی و…
لیست بهترین وکلای اقتصادی
در چه صورت مرتکب اخلال در نظام اقتصادی کشور به اعدام محکوم میشود؟
هر یک از اعمال مذکور در بالا چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا به قصد مقابله با آن و یا با علم به مؤثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور چنانچه در حد فساد فیالارض باشد مرتکب به اعدام محکوم میشود؛ در غیر این صورت به حبس سالیانه محکوم میشود.
در هر دو صورت دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد؛ حکم خواهد داد.
دادگاه میتواند علاوه بر جریمه مالی و حبس، مرتکب را به 20 تا 74 ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم نماید.
اخلال جزئی در نظام اقتصادی کشور
در مواردی که اخلال موضوع هر یک از موارد مذکور در بندهای بالا حسب مورد عمده یا کلان و یا فراوان نباشد مرتکب به حبس و ضبط کلیه اموالی که از طریق تخلف قانونی به دست آمده باشد به عنوان جزای نقدی محکوم میگردد.
قرار تعلیق اجرای مجازات حبس در جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور تحت چه شرایطی صادر میشود؟
هیچ یک از مجازاتهای مقرر در این قانون قابل تعلیق نبوده و همچنین اعدام و جزاهای مالی و محرومیت و انفصال دائم از خدماتدولتی و نهادها از طریق محاکم قابل تخفیف یا تقلیل (کاهش) نمیباشد.
پولشویی
پولشویی عبارت است از:
الف ـ تحصیل (به دست آوردن)، تملک (مالک شدن)، نگهداری یا استفاده از عواید (درآمد) حاصل از ارتکاب جرایم با علم به منشأ مجرمانه آن.
ب ـ تبدیل، مبادله یا انتقال عوایدی (درآمد) به منظور پنهان یا کتمان کردن منشأ مجرمانه آن با علم به اینکه به طور مستقیم یا غیرمستقیم از ارتکاب جرم به دست آمده یا کمک به مرتکب جرم منشأ به نحوی که وی مشمول آثار و تبعات قانونی ارتکاب آن جرم نشود.
پ ـ پنهان یا کتمان کردن منشأ، منبع، محل، نقل و انتقال، جابه جایی یا مالکیت عوایدی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه جرم تحصیل شده باشد.
هرگاه ظن نزدیک به علم (احتمال قوی) به عدم صحت معاملات و تحصیل اموال وجود داشته باشد مانند آن که نوعاً و با توجه به شرایط امکان تحصیل آن میزان دارایی در یک زمان مشخص وجود نداشته باشد مسئولیت اثبات صحت آنها برعهده متصرف است.
منظور از علم، همان است که در قانون مجازات اسلامی برای علم قاضی تعریف شده است.
لیست بهترین وکلای اقتصادی
کلاهبرداری
هرکس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها یا تجارتخانهها یا کارخانهها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی (غیرواقعی) فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار نماید یا از حوادث و پیشامدهای غیر واقع بترساند و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصاحساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد،کلاهبردار محسوب میشود.
کلاهبردار علاوه بر رد مال به صاحبش، به حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم میشود.
اختلاس و ارتشاء
هر یک از کارمندان ادارات و سازمانها و یا شوراها و یا شهرداریها و مؤسسات و شرکتهای دولتی و یا وابسته به دولت و یا نهادهای انقلابیو دیوان محاسبات و مؤسساتی که به کمک مستمر دولت اداره می شوند و دارندگان پایه قضایی و به طور کلی قوای سه گانه و همچنین نیروهای مسلح و مامورین به خدمات عمومی اعم از رسمی یا غیر رسمی وجوه یا مطالبات یا حوالهها یا سهام یا اسناد و اوراق بهادار و یا سایر اموال متعلق به هر یکاز سازمانها و مؤسسات فوق الذکر و یا اشخاص را که بر حسب وظیفه به آنها سپرده شده است به نفع خود یا دیگری برداشت و تصاحب نماید مختلس محسوب و مجازات خواهد شد.
در صورتی که میزان اختلاس تا پنجاه هزار ریال باشد:
مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و شش ماه تا سه سال انفصال موقت و هرگاه بیش از این مبلغ باشد به دو تا ده سال حبس و انفصال دایم از خدمات دولتی و در هر مورد علاوه بر رد وجه یا مال مورد اختلاس به جزای نقدی معادل دو برابر آن محکوم میشود.
ارتشا
هر یک از مستخدمین و مامورین دولتی اعم از قضایی و اداری یا شوراها یا شهرداریها یا نهادهای انقلابی و بطور کلی قوای سه گانه و همچنین نیروهای مسلح یا شرکتهای دولتی یا سازمانهای دولتی وابسته به دولت و یا مأمورین به خدمات عمومی خواه رسمی یا غیر رسمی برای انجامدادان یا انجام ندادن امری که مربوط به سازمانهای مزبور میباشد، وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را مستقیما یا غیر مستقیم قبول نماید در حکم مرتشی است اعم از این که امر مذکور مربوط به وظایف آنها بوده یا آنکه مربوط به مامور دیگری در آن سازمان باشد، خواه آن کار را انجام داده یا نداده و انجام آن بر طبق حقانیت و وظیفه بوده یا نبوده باشد و یا آنکه در انجام یا عدم انجام آن مؤثر بوده یا نبوده باشد؛ مجازات میشود.
تحصیل مال از طریق نامشروع
هرکس به هر نحوی امتیازاتی را که به اشخاص خاص به جهت داشتن شرایط مخصوص تفویض میگردد، نظیر جواز صادرات و واردات و آنچه عرفا موافقت اصولی گفته میشود در معرض خرید و فروش قرار دهد و یا از آن سوء استفاده نماید و یا در توزیع کالاهایی که مقرر بوده طبق ضوابطی توزیع نماید مرتکب تقلب شود و یا به طور کلی مالی یا وجهی تحصیل کند که طریق تحصیل (شیوه به دست آوردن) آن فاقد مشروعیت قانونی بوده است؛ مجرم محسوب شده و علاوه بر رد (بازگرداندن) اصل مال به مجازات سه ماه تا دو سال حبس و یا جریمه نقدی معادل دو برابر مال به دست آمده محکوم خواهد خواهد شد.
کلیه مجازات ذکر شده در خصوص ارتشا و اختلاس و… با تغییر قوانین موجود ممکن است تغییر کرده باشند.
فرار مالیاتی
مهمترین تحولات ایجادشده در اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 31 تیر 1394 جرمانگاری فرار مالیاتی است؛ هرگونه تلاش قانونی یا غیرقانونی برای عدم پرداخت یا کمتر پرداخت کردن مالیات، فرار مالیاتی نامیده میشود.
طبق قانون مالیاتهای مستقیم جرایم مالیاتی عبارتند از:
الف- تنظیم دفاتر، اسناد و مدارک خلاف واقع و استناد به آن
ب- اختفای (مخفی کردن) فعالیت اقتصادی و کتمان درآمد حاصل از آن
پ- ممانعت از دسترسی مأموران مالیاتی به اطلاعات مالیاتی و اقتصادی خود یا اشخاص ثالث در اجرای ماده (181) قانون مالیاتهای مستقیم و امتناع از انجام تکالیف قانونی مبنی بر ارسال اطلاعات مالی موضوع مواد (169) و (169 مکرر) به سازمان امور مالیاتی کشور و وارد کردن زیان به دولت با این اقدام
ت- عدم انجام تکالیف قانونی مربوط به مالیاتهای مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده در رابطه با وصول یا کسر مالیات مودیان دیگر و ایصال آن به سازمان امور مالیاتی در مواعد قانونی تعیین شده
ث- تنظیم معاملات و قراردادهای خود به نام دیگران، یا معاملات و قراردادهای مودیان دیگر به نام خود برخلاف واقع
ج- خودداری از انجام تکالیف قانونی درخصوص تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیاتی حاوی اطلاعات درآمدی و هزینهها در سه سال متوالی
چ- استفاده از کارت بازرگانی اشخاص دیگر به منظور فرار مالیاتی
مرتکبان جرایم مالیاتی حسب مورد، به مجازاتهایی محکوم میشوند که عبارتند از:
حبس بیش از 6 ماه تا دو سال، جزای نقدی بیش از 20 تا 80 میلیون ریال، محرومیت و انتشار حکم قطعی در رسانهها.
طبق ماده 275 قانون مالیاتهای مستقیم چنانچه مرتکب هریک از جرایم مالیاتی شخص حقوقی باشد، برای مدت 6 ماه تا دو سال به یکی از مجازاتهای «ممنوعیت از یک یا چند فعالیت شغلی» یا «ممنوعیت از اصدار برخی از اسناد تجاری» محکوم میشود.
مسئولیت کیفری شخص حقوقی مانع از مسئولیت کیفری شخص حقیقی مرتکب جرم نیست.
چنانچه هر یک از حسابداران، حسابرسان و همچنین موسسات حسابرسی، مأموران مالیاتی و کارکنان بانکها و موسسات مالی و اعتباری در ارتکاب جرم مالیاتی معاونت یا تخلفات صورت گرفته را گزارش نکنند، به حداقل مجازات مباشر جرم محکوم میشوند.
علاوه بر مجازاتهای مقرر در مواد 274 تا 276 قانون مالیاتهای مستقیم مرتکب یا مرتکبان جرایم مالیاتی، مسئول پرداخت اصل مالیات و جریمههای متعلق قانونی که تا مهلت مقرر در ماده 157 این قانون مطالبه نشده باشد و همچنین ضرر و زیان وارده به دولت با حکم مراجع صالح قضائی هستند.
دادگاههای ویژه جرایم اقتصادی
با تصمیمات اتخاذ شده در قوه قضائیه در خصوص جرایم اقتصادی، دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی تشکیل و به صورت تخصصی به این جرایم رسیدگی خواهد نمود.
بنابراین رسیدگی به جرایم مرتبط با جرایم اقتصادی مانند ارتشا، پولشویی، اختلاس، کلاهبرداری و… به صورت تخصصی در دادسرا و دادگاه جرایم اقتصادی صورت خواهد گرفت.
لیست بهترین وکلای اقتصادی تهران
موسسه حقوقی مهر پارسیان ضمن ارائه لیست بهترین وکلای اقتصادی در ایران خدمات زیر را ارائه مینماید:
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز، مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایم مالی و اقتصادی، عضویت شهروندان در بزرگترین جامعه حقوقی آنلاین کشور و برخورداری از تخفیف مشاوره و حق الوکاله، امکان عضویت وکلای دادگستری و کارشناسان رسمی جهت معرفی به جامعه پس از تایید هیات مدیره.
همچنین قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل، خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران، خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی.
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران.
بهترین وکیل کیفری تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
بهترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
بهترین وکیل اعاده دادرسی ودیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
فرار مالیاتی چیست؟
هرگونه تلاش برای نپرداختن یا کمتر پرداختن مالیات، فرار مالیاتی محسوب میشود.
مجازات جرایم اقتصادی چیست؟
اگر جرایم اقتصادی به نحوه گسترده و با هدف مقابله با نظام انجام شوند، مجازات اعدام در پی خواهند داشت و در غیر این صورت مجازات مرتکب، مجازات جرم انجام شده خواهد بود.
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین اقتصادی و مالی در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9و10
تلفنهای تماس با دفتر وکیل آنلاین در تهران
021-88663925
021-88663926
021-88663628
021-88796143
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات
ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل تخصصی جرایم اقتصادی
لیست بهترین وکلای اقتصادی
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل متخصص جرایم مالی
09120067664
09120067665
09120067669
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد.
سلام وقتتون بخیر، در خصوص اتهام اختلاس میخواستم بدونم که عالمانه وعمدی بودن عمل وهمچنین داشتن سوء نیت و اطلاع از موضوع و اقرار همکارم در کلیه مراحل بازجویی و بازپرسی چه مقدار در نتیجه حکم صادره برای اینجانب تاثیرگذار است؟ من رییس یکی از شعبات بانکهای دولتی بودم که متاسفانه همکارم تسهیلاتی که قرار بود در حسابهای مشتری سپرده شود را بااطلاع بنده برداشت و در کلیه مراحل بازجویی به جرم خود اعتراف کرده است. سوال بنده از آقای دکتر مهری این است اصلا این عمل برای بنده اختلاس محسوب میشود؟
سلام وقت شما بخیر
با توجه به موضوع جرم و نظر به اینکه احتمالا کیفرخواست بر علیه شما صادره میشود، باید دید که از عناوین مجرمانه شراکت در جرم اختلاس به عنوان احد از مختلسین و یا معاونت در جرم اختلاس کدام اتهام به شما وارد است، این موضوع نیازمند بررسی مدارک و مشاوره با وکیل متخصص است. میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور اختلاس و جرایم اقتصادی با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید
سلام وقتتون بخیر، بنده یک دستگاه کارت خوان به همراه کارت بانکیم را به یکی از آشنایان به در خواست و اصرارشان به امانت دادم، ایشان به صورت شفاهی به من گفتن که هیچ استفادهای از دستگاه نمیکنند و فقط میخواهند به خاطر فرار مالیاتی به مامور مالیاتی نشان دهند که تراکنشی ندارند اما بعد یک سال متوجه شدم روزانه تراکنش مالی بالای یک میلیون تومان با دستگاه انجام داده و توسط کارت که دستشان بود برداشت وجه میکردند و منم چون پیامک حسابم فعال نبود متوجه نشدم و حالا به دلیل این تراکنشها متوجه ضررو زیان مالی در بخش مالیاتی شدهام. من الان باید تحت چه عنوانی از ایشان شکایت کنم؟ آیا میتوانم این ضرر مالیاتی را از این فرد بگیرم؟
سلام وقت شما بخیر
اگر اثبات شود که دستگاه کارتخوان نزد ایشان به امانت بوده، دخل و تصرف ایشان میتواند از مصادیق خیانت در امانت باشد. میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید.