وکیل حرفه ای ملک در تهران

وکیل حرفه ای ملک در تهران

وکیل حرفه ای ملک در تهران


وکیل حرفه ای ملک در تهران شدن نیازمند داشتن مهارت و دانش و تجربه در حوزه دعاوی ملکی و قراردادها و ثبتی می‌باشد.

دعاوی مرتبط با ملک و حقوق مربوط به ثبت املاک و اسناد رشته‌ای تخصصی در حقوق است و برای طرح انواع دعاوی ملکی، به صورت حقوقی و کیفری، حتما لازم است تا علاوه بر داشتن دانش حقوقی، تا حدود زیادی به موضوعات مهندسی و ثبتی نیز واقف بود.

خسارت‌های وارده شده به متقاضی در صورت عدم دقت در طرح دعوا، می‌تواند گاهی اوقات غیر قابل جبران باشد.

موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان، با تشکیل گروه وکلای تخصصی ملکی و با استفاده از وکیل حرفه‌ای ملک در تهران، راه جستجوی بهترین وکیل ملکی در تهران را برای شما آسان نموده است.

با ما همراه باشید تا به تعدادی از سوالات حقوق ملکی شما پاسخ دهیم و چنانچه پس از مطالعه این مقاله نیازمند دریافت مشورت از وکیل حرفه ای ملک در تهران هستید؛ با شماره تماس‌های مندرج در انتهای این نوشته تماس بگیرید تا وکیل متخصص مرتبط با مشکل شما معرفی گردد.

سوالات مهمی که توسط وکیل حرفه ای ملک در تهران در اینجا پاسخ داده خواهند شد:

نحوه ابطال و اصلاح سند مالکیت ملکی چگونه است؟

بهترین و باتجربه ترین وکیل کاربلد ملکی در تهران کیست؟

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی چگونه قابل طرح است؟

اقدامات لازم در زمینه پرونده‌های مربوط به ابطال یا اصلاح سند مالکیت:

نحوه ابطال و اصلاح سند مالکیت

ابطال و اصلاح سند مالکیت یکی از موارد شایع در حقوق ثبت است؛ در حقیقت، همیشه اصل بر اعتبار اسناد مالکیت است اما عللی نیز وجود دارند که این اعتبار را دچار خدشه می‌کند و موجبات ابطال یا اصلاح سند مالکیت را فراهم می‌آورند.

در خصوص این موضوع، پرسش‌هایی مطرح می‌شود، مبنی بر اینکه ابطال و اصلاح سند مالکیت چگونه انجام می‌شود؟

برای ابطال یا اصلاح سند مالکیت به کجا باید مراجعه کنیم؟

چه مواردی شامل ابطال یا اصلاح سند مالکیت می‌شود؟ در ادامه وکیل حرفه ای ملک در تهران پاسخ این سوالات را مطرح خواهند نمود.

همیشه اصل بر اعتبار اسناد مالکیت است اما در مواردی، اعتبار اسناد مالکیت ‌خدشه‌دار شده و موجب ابطال یا اصلاح سند مالکیت می‌شود.

از جمله مواردی که اعتبار اسناد را دچار خدشه می‌کند، می‌توان به ثبت ملک بدون رعایت مقررات قانونی؛ صدور اسناد مالکیت معارض؛ صدور اسناد مالکیت اشتباه؛ ثبت اراضی موات، اموال عمومی و موقوفات توسط اشخاص سودجو و ابطال اسناد بنا به ضرورت اشاره کرد.

ابطال و اصلاح سند مالکیت به 2 صورت امکان‌پذیر است: بدون حکم دادگاه و یا با حکم دادگاه صالح امکان‌پذیر است.

ابطال و اصلاح سند مالکیت بدون حکم دادگاه

مواردی که ابطال و اصلاح سند مالکیت بدون حکم دادگاه صورت می‌پذیرد، عبارتست از:

♦ابطال سند مالکیت به حکم قانون

در مواردی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با وضع قوانینی مکلف خواهد بود طبق درخواست مراجع قانونی اقدام به ابطال سند و ثبت مالکیت کند که این اقدام بدون حکم دادگاه صورت می‌گیرد.

بدین شرح که چنانچه در موارد اجتماعی اقتضا کند، مانند اصلاحات اراضی و تقسیم اراضی بین زارعین؛ چنانچه مصالح عمومی اقتضا کند، مانند حفظ جنگل، منابع طبیعی و مراتع و چنانچه جهات شرعی اقتضا کند، مانند حفظ موقوفه و نیز عمل بر طبق نیات واقف و… ابطال و اصلاح سند مالکیت بدون حکم دادگاه صورت می‌گیرد.

ابطال سند مالکیت معارض به وسیله اداره ثبت

هرگاه دارنده سند مالکیت معارض یا وکیل وی در مدت و مهلت قانونی 2 ماه از تاریخ ابلاغ و اخطار قانونی اداره ثبت به وی، نسبت به مراجعه به دادگاه و تقدیم گواهی دادخواست اقدام نکند و طرف او پس از مدت مذکور از دادگاه، گواهی عدم تقدیم دادخواست دریافت کند و به اداره ثبت تحویل دهد، در اینجا نیز اداره ثبت بدون هیچ حکمی از دادگاه و راساً اقدام به ابطال سند مالکیت معارض می‌‌کند.

معامله نسبت به ملک با مساحت معین

هرگاه نسبت به ملکی با مساحت معین، معامله صورت گرفته باشد و پس از آن معلوم شود ملک مذکور دارای اضافه بنا است.

در اینجا خریدار یا ذی‌نفع یا وکیل حرفه ای ملک در تهران با نمایندگی آنها می‌تواند قیمت اضافه بنا و سایر هزینه‌های قانونی را به صندوق ثبت واریز کرده و تقاضای اصلاح سند مالکیت را مطرح کند.

آنچه مشخص و محرز است، در اینجا نیز اداره ثبت بدون هیچ حکمی از دادگاه سند را اصلاح می‌‌کند.

♦ابطال یا اصلاح سند توسط هیأت نظارت

در موارد ذکر شده در ماده 25 قانون ثبت اختیار ابطال یا اصلاح سند مالکیت به هیأت نظارت سپرده شده است. بدین شرح که:

الف- چنانچه در اثر بی‌دقتی و اشتباه نویسنده در سند مالکیت و… اشتباهی رخ داده باشد.

چنانچه ثبت دفتر املاک یا سند مالکیت، دارای مغایرت و مخالفت با سند رسمی باشد.

چنانچه ثبت دفتر املاک یا سند مالکیت، دارای مغایرت و مخالف حکم نهایی دادگاه باشد.

چنانچه اشتباهاتی در جریان عملیات مقدماتی رخ دهد و در دفتر املاک نیز وارد شود و چنانچه اشتباهاتی در عملیات تفکیکی رخ داده و در دفتر املاک نیز وارد شود، در همه موارد مورد اشاره به گفته وکیل حرفه ای ملک در تهران، اصلاح یا ابطال سند مالکیت در صلاحیت هیأت نظارت ثبت خواهد بود.

ابطال و اصلاح سند مالکیت با حکم دادگاه صالح

مواردی که ابطال و اصلاح سند مالکیت با حکم دادگاه صورت می‌پذیرد شامل این موارد خواهد بود:

هرگاه ملکی برخلاف اصول قانونی به ثبت رسیده باشد در اینجا ذی‌نفع یا وکیل وی می‌تواند با مراجعه به دادگاه حقوقی صلاحیت‌دار دادخواست تقدیم کند و از دادگاه، ابطال ثبت و سند مالکیت را تقاضا کند.

هرگاه در اسناد مالکیت تعارض وجود داشته باشد:

در خصوص صدور اسناد مالکیت معارض، دارنده یا وکیل وی باید ظرف مهلت و مدت قانونی 2 ماه از تاریخ ابلاغ و اخطار اداره ثبت به دادگاه عمومی ذی‌صلاح، دادخواست تقدیم کرده و تقاضای ابطال سندی را که مخالف قانون است، مطرح کند.

سندی که مخل حقوق دیگران باشد:

همچنین در صورتی که سند مالکیت براساس اشتباه عملیات مقدماتی و ثبتی حاصل شود و هیأت نظارت نیز این امر را مخل حقوق دیگران بداند، هیأت نظارت به ذی‌نفع اخطار می‌کند که می‌تواند به دادگاه صالح مراجعه کرده و با صدور این اخطار، دادگاه را به استماع دعوا و صدور حکم بر اصلاح آن مجاز ‌کند.

خریدار چگونه می‌تواند الزام فروشنده را به تنظیم سند رسمی بخواهد؟

وکیل حرفه ای ملک در تهران اذعان داشتند بهتر است خریدار قبل از اقامه دعوا یا دادخواست اطمینان حاصل کند که ملک مورد معامله، در رهن (وثیقه) یا بازداشت نباشد؛ زیرا دادگاه به انتقال ملکی که در رهن دیگری یا بازداشت است، رای نخواهد داد.

در این حالت باید فک (آزادسازی) رهن مورد معامله را نیز از دادگاه بخواهد و در نهایت هرگاه مالک حاضر به امضای سند انتقال به نام خریدار نشود (برخلاف تعهد) نماینده دادگاه سند انتقال را در دفتر اسناد رسمی به نام خریدار امضا می‌کند.

بنابراین تسلیم مبیع (ملک فروخته شده) بعد از صدور حکم الزام به تنظیم، دعوایی جداگانه محسوب می‌شود که از آثار حکم الزام به تنظیم سند نخواهد بود.

الزام به اخذ پایان کار و گرفتن صورت  مجلسی تفکیکی:

این دو از دعاوی هستند که به عقیده وکیل حرفه ای ملک در تهران در قراردادهای مشارکت در ساخت و خرید آپارتمان‌های نوساز بسیار رواج دارند؛ به این صورت که سازنده ابتدا باید از شهرداری گواهی پایان کار بگیرید و پس از آن از اداره ثبت درخواست صدور صورت مجلس تفکیکی نماید.

در صورت مجلس تفکیکی حدود چهارگانه ملک و قسمت‌های اختصاصی و عمومی ملک تعیین می‌گردد.

اجرت المثل و اجرت المسمی چیست؟

اگر استفاده از منافع چیزی به دیگری واگذار شود قیمتی که استفاده کننده باید به صاحب مال بدهد اجرت نام دارد.

اجرت دو نوع است:

اجرت المسمی: اجرتی که درعقد اجاره، به میزان معین بین طرفین توافق شده باشد.

اجرت المثل: اگر كسی از مال دیگری منتفع شود و عین مال باقی باشد و برای مدتی که منتفع شده بین طرفین مال الاجاره‌ای معین نشده باشد، استفاده کننده باید برای مدت استفاده از مال، اجرتی از منافع مال به صاحب مال بدهد که این اجرت “اجرت المثل” نامیده می‌شود.

آنچه که بابت اجرت منافع استیفاء شده به صاحب مال (برای مثال ملک) داده می شود، اجرت المثل است خواه استیفا مزبور با اذن مالک باشد خواه بدون اذن او، در صورت اخیر اجرت المثل جنبه خسارت را هم دارد.

چند نکته:

۱- اعم از اینكه استیفاء منافع از مال با اجازه یا بدون اجازه مالك باشد، استفاده کننده باید اجرت المثل ایام استیفا را به مالک بپردازد.

۲ – آن كه استحقاق دریافت اجرت المثل را دارد می تواند قانونا مطالبه كند.

۳- آن که از مال دیگری منتفع شده قانونا تكلیف دارد كه اجرت المثل بپردازد حتی اگر در دورانی که مال در اختیار وی بوده انتفاعی هم نبرده باشد.

۴ – اجرت المثل بر اساس اجرت منافع مال مشابه آن، مشخص و معین می شود.

محاسبه و تعیین آن برای سالیان گذشته درکلیه امور مربوط به کشاورزی و زراعت و باغداری و آب و تاسیسات کشاورزی و امثال آن به جهت اینکه امری تخصصی است بر عهده کارشناسان رسمی دادگستری در رشته کشاورزی است.

خدمات موسسه حقوقی مهر پارسیان:

معرفی وکیل حرفه ای ملک در تهران

مشاوره تلفنی و حضوری و آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری برای ایرانیان داخل و خارج از کشور.

قبول وکالت در کلیه مراحل رسیدگی اعم از بدوی، تجدیدنظر، فرجام‌خواهی، دیوان عالی کشور، دیوان عدالت اداری و سایر نهادهای ثبتی و دولتی و قضایی.

مطالعه پرونده و تنظیم لایحه تجدیدنظر، اعاده دادرسی، اعاده دادرسی ماده 477 و…

جهت تنظیم وقت و دریافت مشاوره با شماره تماس‌های مندرج در انتهای مقاله تماس بگیرید.

اجرت‌المسمی چیست؟

اجرتی که درعقد اجاره، به میزان معین بین طرفین توافق شده باشد.

اجرت‌المثل در قرارداد اجاره چیست؟

هرگاه فردی از مال دیگری برای مدت معینی استفاده کند و در این مدت مال‌الاجاره معین نشده باشد، استفاده کننده از مال، باید اجرت زمان تصرف خود را به مالک مال بدهد که به آن اجرت‌المثل می‌گویند.

تلفن های هماهنگی مشاوره با برترین وکلای دادگستری ایران

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

021-88663925

021-88663926

021-88663927

شماره موبایل وکیل دادگستری در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

مشاوره رایگان حقوقی با وکیل ملکی صرفا برای مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی امکان پذیر است.

دفتر وکیل پایه یک دادگستری تهران، وکیل حرفه ای ملک در تهران

5/5 - (60 امتیاز)

2 دیدگاه

  • سلام آقای وکیل من تو باغ خواهرم تو شاهرود زندگی میکردم و بعد فوت خواهرمم 7 سال اینجام الان بچه هاش از من شکایت کردن و گفتن باید اجرت المثل بدم چون چند سال اینجام میخوام بدونم این چیه ؟

    • سلام وقت شما بخیر
      اگر کسی از مال دیگری منتفع شود و عین مال باقی باشد و برای مدتی که منتفع شده بین طرفین مال الاجاره‌ای معین نشده باشد، استفاده کننده باید برای مدت استفاده از مال، اجرتی از منافع مال به صاحب مال بدهد که این اجرت “اجرت المثل” نامیده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *