امروز با موضوع ثبت شرکت هلدینگ با شما خواهیم بود.
همانطور که در مقالات قبلی مطرح شد از انواع روشهای مهاجرت میتوان به مهاجرت از طریق ثبت شرکت اشاره کرد؛ ثبت شرکت نیز انواع مختلفی دارد، مانند ثبت برند یا نمایندگی، ثبت شرکت سهامی عام، ثبت شرکت سهامی خاص و یا ثبت شرکت هلدینگ یا مادر با نامهای مختلفی چون شرکت اصلی، شرکت دارنده، شرکت مالک، شرکت کنترلکننده و شرکت صاحب سهام نیز اشاره کرد.
موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با مدیریت محمدرضا مهری، با توجه به همکاری با برترین وکلا و موسسات حقوقی و مهاجرتی بینالمللی در زمینه ثبت شرکت هلدینگ و نیز با حضور کارشناسان ارشد حقوق بینالملل، همواره موثقترین اطلاعات پیرامون آخرین قوانین مهاجرتی را در اختیار مخاطبان خود در سراسر دنیا قرار میدهد.
در حال حاضر موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، یکی از معتبرترین موسسات حقوقی مجاز در زمینه ارایه مشاوره حقوقی ثبت شرکت هلدینگ، در ایران میباشد که همواره با عنایت به آخرین قوانین و پیگیری امور مهاجرتی، مفتخر به ارایه خدمات مشاوره حقوقی در تمامی زمینههای مهاجرت، به ویژه مهاجرت از طریق ثبت شرکت هلدینگ، بوده است.
نکات مهم و توضیحات کامل در خصوص ثبت شرکت هلدینگ
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
ثبت شرکت هلدینگ چه شرایطی دارد؟
ثبت شرکت هلدینگ چه معایب و مزایایی دارد؟
ثبت شرکت هلدینگ در چه کشوری بیشترین خواهان را دارد؟
برای ثبت شرکت هلدینگ در ایران به کدام موسسه معتبر میتوان مراجعه کرد؟
[/stextbox]
معرفی شرکت هلدینگ
شرکت هلدینگ شرکتی سهامی است که مالکیت سهام شرکتهای زیرمجموعه خود را در اختیار دارد. بنابراین گفته میشود که سهام شرکتهای هلدینگ در مقایسه با شرکتهای زیرمجموعه خود، در حدود بیش از 50 درصد است.
انواع شرکتهای هلدینگ
در مجموع 4 نوع شرکت هلدینگ وجود دارد که بر اساس نوع فعالیت آنها میتوان نوع شرکت را نیز مشخص کرد:
هلدینگ مختلط– این نوع هلدینگ به شرکتهای مادری اطلاق میگردد که شرکتهای زیر مجموعه آن هر کدام فعالیتهای متفاوت و مختلفی دارند.
هلدینگ محصولی– این نوع شرکت اصلی در واقع دربرگیرنده شرکتهای زیرمجموعه ای است که همگی در راستای تولید یک محصول واحد عمل میکنند.
هلدینگ زنجیره تامین– در این حالت شرکت یک هدف واحد دارد، اما شرکتهای زیرمجموعه فعالیتهای مختلفی در راستای همان هدف مشترک انجام میدهند.
هلدینگهای بزرگ– این نوع هلدینگها ایجاد شده از یک شرکت بزرگ هستند.
دریافت مجوز ثبت شرکت هلدینگ
برای دریافت مجوز ثبت شرکت هلدینگ مراحل مختلفی را باید طی نمود، که در ادامه بدان اشاره خواهد شد. وکلای تخصصی مهر پارسیان ضمن ارایه مشاوره تخصصی در زمینه ثبت شرکت هلدینگ، آماده همراهی شما در تمامی مراحل ثبت شرکت هلدینگ هستند.
مرحله اول- تکمیل فرم تقاضای صدور مجوز تاسیس شرکت مادر و پرسشنامه مشخصات مدیر عامل یا اعضای هییت مدیره و ارسال برای مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار.
مرحله دوم- پس از دریافت موافقت از سازمان بورس اوراق بهادار، شرکت مدارک لازم را تا موعد مقرر به سازمان تحویل میدهد.
مرحله سوم- صدور اجازه ثبت شرکت در مرجع ثبت شرکتها توسط سازمان
مرحله چهارم- ثبت شرکت در مرجع صالح ثبت شرکتها و ارسال مدارک ثبت به سازمان
مرحله پنجم- صدور مجوز فعالیت شرکت از سوی سازمان
مدارک لازم جهت ثبت شرکت هلدینگ
آگهی تاسیس شرکت
نامه نمایندگی
مدارک شناسایی اعضای هییت مدیره شرکت (اصل و کپی برابر اصل مدارک لازم است)
گواهی عدم سوپیشینه اعضای هییت مدیره
نکات قابل توجه در خصوص ثبت شرکت هلدینگ در ایران
نکته 1- طبق مصوبهای که از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار در تاریخ 15 اردیبهشت 1386 صادر شده است، حداقل سرمایه برای ثبت شرکت هلدینگ با نوع سهامی خاص 50 میلیارد ریال و با نوع سهامی عام 100 میلیارد ریال است.
نکته 2- دریافت مجوز برای به کار بردن پیشوند هلدینگ در نام شرکت از سازمان بورس و اوراق بهادار ضروری است.
نکته 3- نوع فعالیت شرکت را، خود شرکت مادر و با تصویب مجمع عمومی مشخص میکند.
دفتر وکیل ثبت شرکت هلدینگ
[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]
جهت برقراری ارتباط با دفتر وکیل ثبت شرکت هلدینگ، مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت، معرفی بهترین وکیل مهاجرت به کانادا، استرالیا، آمریکا و اروپا از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بینالمللی مهر پارسیان تماس بگیرید.
شماره دفتر وکیل ثبت شرکت هلدینگ در خارج از کشور
021-88663925
021-88663926
021-88663927
021-88663628
021-88799562
021-88795408
021-88796143
گروه وکلای مهر- دپارتمان حقوق مهاجرت و بینالملل
[/stextbox]
بدون دیدگاه