وکیل متخصص ملکی

وکیل متخصص ملکی

وکیل متخصص ملکی


برای نتیجه بخش بودن دعاوی ملکی باید از وکیل متخصص ملکی کمک گرفت در غیر این صورت آثار زیانبار غیرقابل جبرانی را متحمل خواهید شد.

به طور مثال برای خرید و فروش ملک، قراردادهای ملکی از پیش تنظیم شده در دفاتر املاک وجود دارد و متأسفانه افراد بدون آگاهی از معانی کلمات استفاده شده در قرارداد و آثاری که هر یک از این واژگان در پی دارند؛ اقدام به امضا آنها می‌نمایند.

چنین فردی اگر پیش از امضا قرارداد از وکیل متخصص ملکی مشورت می‌نمود و معانی و کاربرد بندهای قرارداد را می‌دانست از بروز بسیاری از مشکلات پیشگیری می‌نمود.

در خصوص دعاوی ملکی قانون آیین دادرسی مدنی و قانون مدنی منابع اصلی این دعاوی قلمداد می‌شوند و در کنار این قوانین، قانون ثبت و سایر قوانین ناظر بر تشریفات و بعضا اصول طرح دعوی هستند اما به هر شکل منبع تعیین کننده اصلی قانون مدنی است.

تجربه مشاوره با وکیل متخصص ملکی به ما نشان داده است که در قوانین گره‌های کوری وجود دارد که اگر افراد عادی با آن روبرو شوند مجالی برای دفاع از حقوق خود پیدا نخواهند کرد.

اهمیت مشاوره با وکیل متخصص ملکی از این جهت است که او با کوله باری از تجربه کلید قفل‌هایی را در دست دارد که به تعبیر اشخاص غیر متخصص ناگشودنی است.

ابهاماتی که در جان قوانین وجود دارد تنها و تنها از یک راه قابل حل است آن هم فهم دقیق از قوانین است و فهم دقیق قوانین ملکی به دست توانمند وکیل متخصص ملکی است.

وکیل تخصصی دعاوی ملکی

وکیل متخصص ملکی با توجه به دانش خود از قانون مدنی و تجربه اجرایی فرایند پرونده های ملکی راه حل ها را از دل قوانین استخراج می‌کند.

برای درک ابهامات قانون مدنی گوشه‌ای از این ابهامات را در این مقاله برای شما آوردیم تا بدانید که یک پرونده حقوقی ملکی با ظاهری ساده تا چه حد می‌تواند درگیر پیچیدگی های عجیبی شود که کنترل آن را از دست قاضی و یا طرف پرونده خارج کند.
وکیل متخصص ملکی در ذیل به ابهاماتی از قانون مدنی اشاره نمود و در اختیار مخاطبان گرامی قرار می‌دهند.

قوانین ملکی

قانون مدنی از زمان تصویبش تاکنون نسبت به برخی دیگر از قوانین متنی شایسته تقدیر بوده است.

اما یکی از کاستی‌های جدی آن، پراکندگی احکام و فقدان قواعد عمومی در پاره‌ای از موارد است.

برای مثال:

هرگاه فردی برای نپرداختن بدهی خود، اموال خود را به فرد دیگری انتقال دهد، معامله فرار از ادای (پرداخت) دین (بدهی) یا معامله برای نپرداختن دین (بدهی) می‌باشد.

ماده 65 وقف به قصد اضرار طلبکاران (ضرر رساندن به طلبکاران) یا فرار از ادای دین (پرداخت دین) را غیرنافذ (ناصحیح) دانسته است.

هرگاه فردی تمام یا بخشی از اموال خود را در امور خیریه قرار می‌دهد به این نحو که اصل مال باقی می‌ماند و قابل نقل و انتقال نیست و منافع آن صرف امور خیریه می‌گردد، وقف محقق می‌گردد.

اما تکلیف سایر قراردادهای مجانی به قصد قرار از ادای دین، مانند هبه (هدیه دادن) یا صلح بلاعوض (قرارداد صلح بدون دریافت مبلغ) مشخص نشده است و برخی از حقوق دانان از وحدت ملاک، عدم نفوذ آنها را نیز نتیجه گرفته‌اند.

در قانون مدنی، حق حبس (حقی است که شخص از انجام تعهد خودداری می‌کند تا طرف مقابل به تعهد خود عمل کند، تلف مبیع (مورد معامله) معین قبل از قبض (تسلیم) و ضمان درک (مسئول بودن در صورتی که مال متعلق به دیگری باشد) در عقد بیع (قرارداد خرید و فروش) مورد بررسی قرار گرفته است.

اما در سایر قراردادهای معوض (قراردادی که دارای دو عوض (مال) می‌باشد) مانند صلح معوض (قرارداد صلحی که رایگان نیست) سکوت کرده است.

حقوقدانان با استفاده از وحدت ملاک، این قواعد را به سایر قراردادهای معوض تسری می‌دهند.

وکیل ملک و وکیل دعاوی ملکی

تسلیم موضوع معامله در عقد بیع (قرارداد خرید و فروش) مورد بحث واقع شده است؛ در حالی که اختصاص به عقد بیع (قرارداد خرید و فروش) ندارد.

کم و زیاد بودن شرط صفت (شرط ناظر به کمیت و مقدار) فقط در قراردادهای خرید و فروش مورد بررسی واقع شده است و تکلیف آن در سایر قراردادها بیان نشده است.

در حالیکه جا داشت که این مورد و موارد فوق در قالب قواعد عمومی بیان شوند.

اشتباه در تنظیم قرارداد صلح موجب بطلان دانسته شده است و در سایر قراردادها، موجب عدم نفوذ (صحیح نبودن) است.

در حالی که وقوع اشتباه و تاثیرگذاری آن از حیث بطلان اختصاص به قرارداد صلح ندارد و حقوقدانان عدم نفوذ مندرج در ماده 200 را در معنای عام کلمه تفسیر کرده‌اند.

نکات مهمی که توسط وکیل متخصص ملکی بررسی خواهند شد:

  • دفتر وکیل متخصص ملکی تهران کجاست؟
  • بهترین وکیل متخصص ملکی چگونه قابل دسترسی است؟
  • صلاحیت محاکم و تناسب خواسته چیست؟
  • برای مطالبه وجه چک باید چه اقدامی انجام دهیم؟

عدم تناسب دعاوی در تعیین بهای خواسته

طبق ماده ۶۲ قانون آیین دادرسی مدنی و بند ۱۲ ماده ۳ قانون وصول برخی درآمدهای دولت، در دعاوی راجع به وجه رایج، کل مبلغ وجه رایج به عنوان بهای خواسته در نظر گرفته می‌شود.

اما در دعاوی ناظر به اموال منقول (اموالی که قابلیت جابجایی دارند مثل ماشین) و غیرمنقول (اموالی که قابلیت جابجایی ندارند مثل زمین و خانه)، بهای خواسته طبق آنچه که خواهان بیان داشته با قیمت منطقه‌ای تعیین می‌شود.

برای مثال در دعاوی که موضوع آنها مال منقول است برای خروج این دعاوی از صلاحیت شورای حل اختلاف، معمولاً بهای خواسته به میزان اندکی بالاتر از بیست میلیون تومان بیان می‌شود.

بهترین وکیل ملک در تهران

ترتیبات تعیین بهای خواسته در قانون آیین دادرسی مدنی ما موجب شده که در دعاوی مطالبه وجه مانند دعاوی چک، که معمولاً (نه همیشه) دعاوی نسبتا ساده‌ای هستند، هزینه دادرسی بیشتری پرداخت شود و مبلغ بیشتری نیز بتوان به عنوان حق‌الوکاله مبتنی بر تعرفه از محکوم علیه (کسی که رای بر علیه او صادر شده است) وصول کرد.

اما در دعاوی راجع به اموال تقویم شدنی، هم هزینه دادرسی کمتری پرداخت شود و هم مبلغ کمتری را می‌توان به عنوان حق‌الوکاله  طبق تعرفه از محکوم‌علیه وصول کرد.

به عبارت دیگر دعاوی پولی، گران قیمت و دعاوی راجع به سایر اموال ارزان‌تر است. معلوم نیست که دلیل این عدم تناسب چیست؟

صدور اجراییه قضایی برای چک‌های تا بیست میلیون تومان

اگر مبلغ چکی تا بیست میلیون تومان باشد، طرح دعوی در صلاحیت شورای حل اختلاف است.

اما درخواست صدور اجرائیه برای چنین چکی وفق ماده ۲۳ قانون جدید صدور چک در صلاحیت کجاست؟

نظریه مشورتی شماره ۲۶۳۳/۹۷/۷ مورخ ۱۰ بهمن ۹۷ صدور اجرائیه وصول وجه چک را به طور کلی در صلاحیت دادگاه (نه شورای حل اختلاف) دانسته و در این خصوص بیان می‌دارد:

نظر به این که قانون اصلاح قانون صدور چک مصوب ۱۳ آبان ۹۷ نسبت به قانون شورای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴، مؤخر (پس از قانون شورای حل اختلاف تصویب شده است) است و قانون‌گذار با علم و اطلاع از حدود صلاحیت شورای یاد شده در ماده ۲۳ قانون اخیرالتصویب صدور اجرائیه را به طور مطلق در صلاحیت دادگاه قرار داده است.

قرار تامین خواسته

همچنین به لحاظ آن که ساز و کار مقرر در ماده مذکور، متفاوت از بحث رسیدگی به دعاوی است که با نصاب خاصی در صلاحیت شورای حل اختلاف قرار گرفته است.

با توجه به تصریح قانون‌گذار در ماده یاد شده به اجرای اجراییه از طریق «اجرای احکام دادگستری» و اینکه شورای حل اختلاف در حال حاضر دارای واحد اجرای احکام مستقل از دادگستری و صلاحیت شورای حل اختلاف استثنایی است و در موارد شک باید به صورت مضیق (محدود) تفسیر شود لذا اجرای حکم مقرر در ماده گفته شده صرفاً از طریق دادگاه میسر است و از صلاحیت شورای حل اختلاف خارج است.

آیا نیاز به مشاوره با وکیل متخصص ملکی و دعاوی املاک دارید؟

از مراجعه مکرر به شعب دادگاه حقوقی خسته شده اید؟
به وکیل امین برای عقد قرارداد سالانه مشاوره حقوقی نیاز دارید؟

ما به شما گروه وکلای رسمی مهر پارسیان، متخصص در دعاوی املاک و مستغلات را معرفی می‌کنیم.

در این مجموعه وکلا به صورت تخصصی و حرفه‌ای در پرونده‌ها اعلام وکالت می‌نمایند و تا حصول نتیجه موکل را همراهی می‌نمایند.

جهت ارتباط با وکلای متخصص موسسه حقوقی مهر پارسیان با شماره‌های مندرج در انتهای مقاله تماس بگیرید.

فرار از دین چیست؟

انجام معامله به قصد نپرداختن دیون و تعهدات، معامله فرار از دین می‌باشد.

وقف چیست؟

در قانون وقف عبارت است از حبس عین و تسبیل منافع و به این معنی است که اصل مال حفظ می‌شود و قابل نقل و انتقال نیست اما منافع آن در امور خیریه صرف خواهد شد.

 

 

_

نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

3/5 - (87 امتیاز)

11 دیدگاه

  • سلام. از شهرستان درورد لرستان مزاحمتون میشم، پدر شوهر من تقریبا 6 ماه است که عمرشان را به شما داده اند ، پیش از فوت، ایشان هر سه قطعه زمینشان را به نام 2 برادر شوهرم کرده اند البته ما به برادر شوهر هایم نیز مشکوکیم که موقعی که پدرشان حواسش نبوده است از او امضا گرفته باشند حالا میخواهم بدانم میتوانیم با اثبات اینکه پدر شوهرم فراموشی داشته است این انتقال ها را باطل کنیم؟

    • سلام، وقت بخیر. با عنایت به اینکه سند رسمی برای انتقال پلاک ثبتی‌های مورد نظر وجود داشته و با امعان نظر به اصل صحت و دوام اهلیت اشخاص حتی به فرض اثبات فراموشی متوفی در سال‌های آخر عمرشان نمی‌توان اراده انشایی ایشان مبنی بر انتقال مالکیت را مخدوش نمود. اما چنانچه مبدا انتقال ابتدا مبتنی بر سند عادی باشد، امکان تقاضای ارجاع امر به کارشناس و بررسی اصالت سند عادی ابتدایی وجود دارد. جهت کسب اطلاعات دقیق‌تر با موسسه حقوقی مهر پارسیان تماس حاصل نمایید.

  • سلام. من هفته پیش از این موسسه مشاوره دریافت کردم و بسیار راضی بودم. البته شاید 600 هزار تومان برای مشاوره حضوری هزینه زیادی باشه، ولی من جواب دقیق دریافت کردم و این در مقابل حفظ ارزش ملکم بسیار مبلغ ناچیزی هست. فقط کاش اطراف موسسه پارکینگ هم وجود داشته باشد. من برای پارک ماشینم یه کم اذیت شدم. بازم ممنون از گروه وکلای مهر.

    • سلام متاسفانه مشکل پارکینگ در همه نقاط تهران وجود داره و موسسه حقوقی مهر پارسیان هم خودش رو مکلف میدونه که در مرکز شهر باشه تا بتونه به همه عزیزان خدمات رسانی کنه
      سپاس از شما بابت انرژی مثبتتون

  • سلام اقای وکیل من مبلغ 900 میلیون تومان به فردی پول پرداخت کردم و ایشون الان پول من پرداخت نمیکنن من گفتم رو املاکش اقدام میکنم و ایشون رفتن و تمام اموالشون رو به نام همسرشون و پسرشون زدن من میتونم شکایت کنم؟

    • سلام وقت شما بخیر
      بله، منوط به اینکه طلبکار برای طلب خود اجراییه اخذ نموده باشد، هر انتقالی بعد از اجرائیه از مصادیق به معامله به قصد فرار از دین تلقی خواهد شد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام و احترام. همسرم با برادرشون یک خانه ی سه طبقه رو شراکتی خریدن که دو دونگ به نام همسرم هست و چهار دونگ به نام برادر شوهرم که در یک طبقه ما زندگی می‌کنیم، و یک طبقه برادرشوهرم. طبقه سوم رو قرار بدیم مستاجر، سوال بنده این هست که از پول رهن اون خونه باید دو سهم ایشون بردارن و یک سهم همسر بنده؟ یا کل پول رهن برای ایشون هست؟

    • سلام وقت به خی
      از پول رهن منزل مشاع مشترک، هر کدام از مالکین سهم خودشون رو به نسبت مالکیت دریافت خواهند کرد.

  • سلام جناب وکیل من بریا مهریه ام رفتم خونه همسرم رو توقیف کردم و الان فهمیدم ایشون با قولنامه خونه رو به خواهرش انتقال داده آیا این معامله درست؟

    • سلام وقت شما بخیر
      مطابق قانون اگر معامله به قصد فرار از دین باشد قابل ابطال خواهد بود، ضمن اینکه عمل مزبور مجرمانه و دارای مجازات است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *