بایگانی‌های چین | گروه وکلای مهر پارسیان | 02188663925

موسسه مهاجرتی دادآور مهر

امروز با موضوع موسسه مهاجرتی دادآور مهر با شما خواهیم بود. موسسات مهاجرتی متعددی در حال فعالیت در حوزه امور حقوق بین‌الملل و مهاجرت هستند که خدمات گوناگونی را ارایه می‌دهند. یکی از موسسات با فعالیت‌های مشترک با موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، موسسه مهاجرتی.

تحصیل پزشکی در پکن

امروز با موضوع تحصیل پزشکی در پکن با شما خواهیم بود. پکن ‌پایتخت کشور‌ چین و یکی دیگر از شهرهای پرجمعیت جهان محسوب می‌شود. پکن پس از شانگ های مرکز فرهنگی و ‌آموزشی چین محسوب می‌شود. از زمان اجرای اصلاحات، اصلاحات و توسعه آموزش عالی پیشرفت چشمگیری داشته است. یک.

تحصیل پزشکی در شانگ های

امروز با موضوع تحصیل پزشکی در شانگ های با شما خواهیم بود. شانگ های شهری است در شرق کشور چین با 24 میلیون جمعیت. شانگ های پرجمعیت‌ترین شهر جهان نام گرفته است. شهر شانگ های مرکز اقتصادی جهان محسوب می‌شود. طی چند سال اخیر کشورهای آسیای شرقی در حوزه پزشکی.

تحصیل در کشور چین

امروز با موضوع تحصیل در کشور چین با شما خواهیم بود. چین کشوری پهناور در منطقه‌ی شرق آسیا است و پایتخت آن شهر پکن می‌باشد. زبان رسمی چین، ماندارین و واحد پولی آن یوان است. اقتصاد چین بعد از آمریکا و اروپا در مقام سوم دنیا قرار دارد؛ چرا که.

تحصیل در چین

تحصیل در چین چین کشوری پهناور در منطقه‌ی شرق آسیا و پایتخت ان پکن می‌باشد. زبان رسمی چین، ماندارین و واحد پولی ان یوان است که هر 5/6 یوان چینی معادل یک دلار آمریکا می‌باشد. اقتصاد چین بعد از آمریکا و اروپا در مقام سوم دنیا قرار دارد؛ چرا که.

ویزای توریستی چین

امروز به بررسی شرایط صدور ویزای توریستی چین می پردازیم. شرایط گذرنامه برای صدور ویزا گذرنامه واقعی، به همراه یک فتوکپی از صفحات ان  مورد نیاز است. ویزای توریستی چین در گذرنامه صادر می‌شود. پاسپورت  باید حداقل 12 ماه اعتبار داشته باشد. در غیر این صورت، ابتدا باید گذرنامه خود.

ثبت شرکت در چین

امروز با موضوع ثبت شرکت در چین با شما هستیم. ثبت شرکت در چین، که یکی از موفق ترین اقتصادهای دنیا را، بر اساس اعلام بانک جهانی، در اختیار دارد، یکی از برنامه های شرکت های موفق، و اشخاص علاقمند به سرمایه گذاری در چین می‌باشد.  مزایای بسیار زیادی دارد.

ویزای کار چین

ویزای کار چین   ویزای کار چین با نام (Z Visa ) برای کسانی که مجوز استخدام در چین داشته و قصد دارند در چین کار کنند، صادر می‌شود.  برای دریافت ویزای کار چین، لازم است، شرکت یا سازمانی در چین برای متقاضی مجوز کار  در چین  را صادر کرده.

مهاجرت به چین

مهاجرت به چین اندیشه مهاجرت به چین باعث نگارش این مقاله شده است. مهاجرت به چین چه شرایطی دارد؟ آیا ازدواج با تبعه چینی موجب اخذ تابعیت چین می‌شود؟ راههای مهاجرت به چین کدام است؟ مهاجرت به چین از طریق تحصیل امکان‌پذیر است؟ آیا با کاریابی در چین امکان مهاجرت.