تمدید ویزای توریستی کانادا | گروه وکلای مهر پارسیان | 02188663925
تمدید ویزای توریستی کانادا

امروز با بررسی نحوه تمدید ویزای توریستی کانادا با شما هستیم.

ویزای تحصیلی و توریستی کانادا، ویزاهایی هستند که برای اقدام جهت دریافت آنها نیازی به وکیل مهاجرت و پرداخت هزینه های هنگفت وکیل مهاجرت وجود ندارد.

اما تمدید ویزای توریستی کانادا و تجدید آن و همچنین تبدیل اقامت توریستی و تحصیلی کانادا به اقامت دائم این کشور و یا اقامت طولانی مدت، نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل متخصص قوانین مهاجرتی کانادا دارد.

دفتر وکالت دکتر محمد رضا مهری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی مهاجرت به کانادا در تهران، تمامی شرایط تمدید ویزای توریستی کانادا و تبدیل آن به ویزای اقامت دائم کانادا را برای عزیزان تشریح خواهد نمود.

نکات مهم در تمدید ویزای توریستی کانادا

شرایط و مدارک لازم جهت تمدید ویزای توریستی کانادا چیست؟

زمان درخواست تمدید ویزای توریستی کانادا چه موقع است؟

بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در شمال تهران کیست؟

 

تمدید ویزای توریستی کانادا قبل از تاریخ انقضاء

اگر می خواهید ویزای کانادا خود را تمدید کنید، تهیه درخواست تمدید قبل از تاریخ انقضای ویزا مهم می باشد.

باید در درخواست تمدید همان مدارک درخواست اولیه را ارائه دهید.

همچنین باید در نامه ای، علت های تمدید اقامت و برنامه بازگشت خود را شرح دهید. اگر برای تمدید اقامت خود دلیلی قانونی داشته باشید شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود.

همچنین اگر بتوانید از کارفرمای خود در کشور زادگاه، نامه ای مبنی بر تمدید مرخصی خود بگیرید در موفقیت درخواست شما تاثیرگذار خواهد بود.

علاوه بر این اگر در کشور خود تعهداتی دارید که مجبور به بازگشت در آینده می باشید، آنها را در درخواست خود لحاظ کنید.

به یاد داشته باشید برای CIC همیشه این سوال مطرح است: ”این فرد بعد از انقضای ویزای توریستی به کشور خود بازخواهد گشت؟”.

اگر هماهنگی هایی برای بازگشت به کشور خود در آینده انجام داده اید باید کپی آنها را در درخواست خود قرار دهید.

درخواست های تمدید به مرکز بررسی پرونده وگرویل در آلبرتا فرستاده می شوند.

درخواست تمدید بعد از انقضای ویزا

اگر ویزای توریستی خود را قبل از تاریخ انقضاء تمدید نکردید بازهم جای امیدواری هست.

باید برای “تجدید ویزا” درخواست دهید. تجدید ویزا پروسه ای متفاوت و با هزینه بیشتر می باشد.

باید در طول نود روز از تاریخ انقضای ویزا برای تجدید آن درخواست دهید.

به این معنی که CIC باید درخواست شما را در طول ۹۰ روز بعد از انقضای ویزای توریستی دریافت کند.

همانند اغلب موارد دیگر CIC می تواند درخواست تجدید وضعیت شما را رد کند.

پس چگونه یک درخواست تجدید ویزای موفقیت آمیز ارائه دهید؟

علاوه بر مدارک تمدید، باید نامه ای در درخواست خود لحاظ کنید که شرح دهد چرا در زمان اعتبار ویزا درخواستی برای تمدید آن ارائه نداده اید.

بهترین شانس برای موفقیت شما در صورتی است که در صورت امکان توضیح دهید شرایط، خارج از کنترل شما بوده است. مثلا اگر اضطرار پزشکی یا تصادف برایتان پیش آمده است و آخرین مهلت تمدید را از دست داده اید، تا حد زیادی مورد قبول CIC می باشد.

اگر تنها بهانه شما برای عدم تمدید ویزای توریستی، فراموش کردن باشد برای افزایش شانس خود بهترین کار ارائه هرچه بیشتر مدارکی دال بر بازگشت شما به کشور خود پس از مسافرت می باشد، که این کار را به نحوی که در قسمت قبل شرح داده شد می توانید انجام دهید.

آیا امکان درخواست تجدید نظر برای ویزای پذیرفته نشده وجود دارد؟

راه ساده یا اتوماتیکی برای درخواست تجدید نظر درباره ویزای توریستی رد شده وجود ندارد.

برای مثال حق ارائه درخواست تجدید نظر ویزای توریستی ردشده به بخش درخواست تجدید نظر مهاجرت را ندارید اما برای درخواست حمایت پذیرفته نشده اجازه این درخواست را دارید.

درخواست تجدید نظر برای ویزای توریستی کانادا می تواند به #دادگاه_فدرال کانادا فرستاده شود.

این روش درخواست تجدید نظر هزینه زیادی دارد، استخدام وکیل برای این پرونده هزینه گزافی خواهد داشت.

باید توجه داشته باشید که دادگاه فدرال به هیچ وجه برای تصمیم گیری، به سادگی پرونده شما را بررسی نخواهد کرد.

در درخواست تجدید نظر باید نشان دهید CIC اشتباهی در قوانین انجام داده نه اینکه تصمیم نادرستی گرفته است. باید نشان دهید آنها قوانین را به درستی اجرا نکرده یا آنها را به طور نادرست اعمال کرده اند.

دادگاه فدرال به منزله فرصتی دیگر برای ارائه دوباره مدارک و امید به نتیجه ای متفاوت نمی باشد. باید نشان دهید CIC اشتباهات اساسی در ارزیابی پرونده شما انجام داده است.

کمیسیون حقوق بشر کانادا

در صورتیکه فکر می کنید در مورد شما با تبعیض تصمیم گیری شده می توانید درخواست تجدید نظر ویزای توریستی رد شده را به کمیسیون حقوق بشر کانادا ارائه دهید.

اما برای اینکه ثابت کنید کارمند دفتر ویزا با تبعیض با شما رفتار کرده است نیاز به مدارک مستند دارید.

درخواست تجدید نظر، کاری ساده یا ارزان نمی باشد پس بهترین کار درخواست دوباره ویزای توریستی با مدارک مستندتری می باشد. هرساله افراد بی شماری به دلیل محکومیت یا اتهام جزایی در کانادا پذیرفته نمی شوند. حتی جرائم جزئی هم موجب عدم پذیرش به دلیل مسائل جزایی از طرف سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا (یا CIC) می شود.

✔️اطلاعات بیشتر در سایت مهاجرت کانادا

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html

وکیل مهاجرت به کانادا در تهران

جهت انتخاب بهترین وکیل مهاجرتی در ایران، و مشاوره با همکاران موسسه حقوقی و داوری بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت 9 الی 18 و پنج شنبه از ساعت 9 الی 14 با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88795408

021-88796143

در خارج از ساعات اداری اعلام شده و جهت مشاوره آنلاین با وکیل مهاجرت به کانادا در تهران نیز می‌توانید از طریق تکمیل فرم از طریق سایت گروه وکلای مهر اقدام فرمایید.

دپارتمان حقوق مهاجرت گروه وکلای مهر

 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *