معرفی بهترین وکیل حقوقی.

طرح دعوا در محاکم دادگستری،امری تخصصی است و دارای پیچیدگیهای خاص خود می‌باشد.

تفکیک موضوع پرونده‌ها در شروع امر،کمک شایانی در اخذ نتیجه مثبت پرونده خواهد داشت.

چه بسا پرونده‌هایی مطرح شده و پس  از سالها رسیدگی به دلیل ایراد شکلی در طرح موضوع دعوی به نتیجه نرسیده است.

وکیل دادگستری، با تکیه بر دانش حقوقی و تسلط برقوانین و البته با کسب تجربه نزد اساتید علم حقوق، امکان انجام وکالت از سوی شما و یاارائه مشاوره حقوقی لازم به شما را دارد.

بسیار پیش آمده که دوستی هراسان و نگران باشما تماس می گیرد و ازشما نشانی و تلفن وکیل متخصص در امور حقوقی را مطالبه می‌نماید.

یا دعوایی علیه شما یا عزیزانتان مطرح می‌شود و با رسیدن احضاریه به درب منزل و یا ابلاغ به محل کار،نگران شده و به دنبال چاره می گردید.

از اینترنت و موتور جستجوی گوگل نام و نشانی موسسه حقوقی و وکیل حقوقی را میابید و به وی مراجعه می نمایید.

آیا با مشخصات موسسه حقوقی معتبر و وکیل حقوقی معتبر آشنایی دارید؟

چگونه در دام کارچاق کن ها و دلالان و موسسات حقوقی غیر مجاز و وکیل تقلبی گرفتار نشوید؟

ویژگیهای وکیل حقوقی قابل اعتماد چیست؟

کدام موسسه حقوقی معتبر است؟

جهت یافتن پاسخ سوالات بالا وسوالات مشابه این متن را که توسط گروه وکلای مهر، وابسته به موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان می باشد را تا انتها مطالعه بفرمایید،

موسسه حقوقی ثبت شده توسط وکلای پایه یک دادگستری، و بامشاوره مستقیم محمدرضا مهری،وکیل دادگستری، مرجعی جهت انجام امور حقوقی شما عزیزان می‌باشد.

وکیل حقوقی
وکیل حقوقی

وکیل دادگستری

لغت وکیل دارای معانی و مترادف های بسیاری می باشد، اما در اصطلاح حقوقی ،وکیل به کسی اطلاق می‌شود که به نمایندگی از شخصی به انجام کاری مبادرت می ورزد.

این نمایندگی می‌تواند با اخذ دستمزد و یا رایگان باشد و در هر صورت فقط نماینده موکل است و حق اعمال مالکیت یا حاکمیت، فقط از جانب موکل دارد.

وکیل دادگستری نیز به کسی اطلاق می‌شود که از کانون وکلای دادگستری، پروانه وکالت اخذ نموده و نام وی در عداد وکلای دادگستری و در دفتر مخصوص کانون وکلا به ثبت رسیده باشد.

هر وکیل دادگستری دارای یک شماره پروانه می باشد که بیانگر رسمی بودن پروانه وکالت وی می‌باشد.

در صورتی که شما به اصالت پروانه وکالت وکیل شک دارید می توانید از سایت کانون وکلا استعلام گرفته و یابه دفتر کانون وکلای مربوطه مراجعه و اصالت پروانه وکالت وکیل را استعلام فرمایید.

پرونده حقوقی و پرونده کیفری

کلیه موضوعاتی که درحوزه حقوق مطرح می‌شوند به نوعی ضمانت و مسولیت حقوقی برای اشخاص دارند به عبارت واضح تر،تمامی اعمالی که ما انجام میدهیم می‌تواند برای ما تبعات و مسولیت های حقوقی به دنبال داشته باشد.

اما آیا جرایم ارتکابی هم تبعات حقوقی دارد؟

آیا ضرر و زیان ناشی از جرم به همراه طرح شکایت کیفری،قابل مطالبه می باشد و یا باید پرونده جداگانه ای تشکیل شود؟

ضمانت اجرای احکام حقوقی و محکومیت های حقوقی چیست؟

این دست موضوعات در آیین دادرسی مدنی و آیین دادرسی کیفری مورد بحث قرار گرفته و بررسی می‌شود.

اما تا در قانون برای رفتاری مجازات تعیین نشده باشد،رفتار موصوف،فاقد وصف کیفری است و در صورت تضییع حقی، فقط می توان مطالبه خسارت نمود.

نمی‌شود شخصی را که بدون اختیار در اثر لغزنده بودن خیابان به شما برخورد کرده و شما را مجروح ساخته مجازات نمود بلکه فقط  امکان جبران خسارت و پرداخت دیه وجود دارد که در جای خود بحث خواهد شد.

بنابراین طرح دعوا و پرونده کیفری خاص است و فقط شامل مواردی می‌شود که در قانون برای ان مجازات تعیین شده باشد.

اما طرح پرونده حقوقی ودعوای حقوقی برای هرموضوعی امکان‌پذیر است.

نقش وکیل متخصص در امور حقوقی در اینجا مشخص می‌شود که دربدو امر لازم است نوع دعوا راتشخیص داده و بر اساس موضوع پرونده اقدام به طرح دعو نماید تا زمان و هزینه موکل هدر نرود.

موضوعاتی چون (مطالبه مهریه – طلاق از طرف زوجه – مطالبه وجه چک- اثبات مالکیت- اثبات نسب- الزام به انجام تعهد- تخلیه – قلع بنا ومستحدثات و…)ازجمله امور حقوقی می‌باشند.

وکیل متخصص در امور حقوقی

در بین رشته های حقوقی، رشته حقوق خصوصی، حقوق ثبت و حقوق تجارت ودانش آموختگان این رشته ها، امکان تسلط بیشتری برمسائل حقوقی دارند.

درکشور ما ایران تفکیکی بین وکلای دادگستری به لحاظ تخصص صورت نپذیرفته و به طور معمول وکلای شاغل در ایران درتمامی زمینه ها مشاوره حقوقی ارائه می دهند.

اما خود وکلا براساس سلیقه وتجربه کاری وگاهی با توجه به سابقه قضایی مرتبطی که دارند،بعضا به انجام وکالت در امور تخصصی روی آورده و پرونده‌های خاصی را می پذیرند.

طبق قانون وکالت ،وکلا امکان مشاوره حقوقی و قبول پرونده در همه موضوعات حقوقی را دارند.

موضوع چالش برانگیز وجود دلالان و کارچاق کن ها می باشد که در تمامی شهرها پراکنده شده و با اخذ وکالت محضری مدعی انجام امور حقوقی شما خارج از روال وچارچوب قانونی هستند.

هرگونه وکالتی که به غیر ازوکیل دادگستری داده شود برای دادگاهها قابل پذیرش نیست و وکالت رسمی محضری،تفاوتی در ماهیت این امر ایحاد نمی کند،چرا که شرط وکیل حقوقی بودن،داشتن حداقل لیسانس حقوق و قبولی درآزمون ورودی کانون وکلا و بررسی صلاحیت وکیل از سوی وزارت محترم اطلاعات می باشد.

در صورت گذراندن مراحل فوق،و قبولی دراختبار پس از18 ماه کارآموزی،امکان استفاده از نام وکیل پایه یک دادگستری،مهیا می‌شود.

مشخصات وکیل حقوقی

معمولا همه وکلایی که وکیل پایه یک دادگستری هستند درهمه پرونده‌های حقوقی،امکان قبول وکالت از سوی خواهان یاخوانده را دارند.

استثنایی که وجود دارد درباره کارآموزان وکالت ووکلای پایه دو  دادگستری می باشد که امکان قبول وکالت در پرونده‌های بالای سه میلیارد ریال را ندارند و مجاز به قبول وکالت نیستند.

اما بسته به نوع پرونده و دعوای حقوقی،بهتر است وکیلی انتخاب شود که هم تحصیلات وی درحوزه مسائل حقوق خصوصی، ثبت و یا دارای سابقه کاری و تجربی در پرونده‌های حقوقی باشد.

تهیه لوایح متقن و مستند حقوقی جهت طرح و دفاع درپرونده‌های حقوقی بسیار حایز اهمیت است.

طریقه نگارش دادخواست حقوقی و اینکه چه کسانی باید طرف دعوی قرارگیرند و همچنین تعیین صحیح موضوع خواسته و بررسی مدارک و مستندات، نیاز شما به وکیل متخصص در امورحقوقی را بیش از پیش نمایان می سازد.

مشاوره حقوقی قراردادها

مشاوره با متخصص هر امری ،قبل از اقدام به موضوع،در تمامی جوامع پیشرفته امروزی،مرسوم و معمول است.

چه بسا با یک مشاوره حقوقی ساده در هنگام عقد قراردادهای روزمره اعم از معامله ملک،معامله اتومبیل، وام گرفتن و نحوه تضمین وام، عقد ازدواج و سایر امور مبتلابه ،شما را ازپرداخت هزینه‌های گزاف دادرسی و معطل شدن در راهروهای دادگستری و صرف زمان و عمر و انرژی،بی نیاز نماید.

در بعضی از موارد، مشاهده شده است که حضور وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی متخصص در قراردادها،طرف قرارداد را که قصد کلاهبرداری داشته است با چالش جدی مواجه نموده تا جایی که از ادامه معامله و قرارداد منصرف شده است و بعد ها مشخص شد اصلا در ملک مورد معاملعه هیچ مالکیتی نداشته است.

رویت اصل اسناد مالکیت و یا مدارک مورد ادعای طرف و استعلام ازچگونگی انجام معاملات قبلی نیز می‌تواند راهگشای شما باشد.

اما به این نکته نیز توجه داشته باشید که بسیاری ازموسسات حقوقی فاقد مجوز و دانش لازم جهت ارائه مشاوره حقوقی و خدمات حقوقی می‌باشند و اصولا وکیل دادگستری نیستند.

در مراجعه به موسسه حقوقی حتما پروانه وکالت مدیران موسسه را مطالبه و رویت فرمایید.

مدارک لازم جهت طرح پرونده حقوقی

وکالتنامه وکیل  دادگستری – دادخواست که باید در فرم چاپی مخصوص نوشته شود.

کارت ملی –استشهادیه شهود(اگرراه اثبات شهادت شهود باشد)- دلایل و مستندات-موضوع خواسته-مشخصات خوانده-پرداخت هزینه دادرسی.

دادخواست تنظیم شده،پس از پرداخت هزینه‌های دادرسی،توسط ریاست دادگاه به یکی از شعب دادگاه ارجاع می‌شود و در صورت تکمیل بودن مدارک، با دستور رییس دادگاه مرجوع الیه،وقت رسیدگی تعیین و طرفین جهت شرکت درجلسه رسیدگی از طریق ابلاغیه،دعوت می‌شوند.

انتخاب بهترین وکیل حقوقی

گروه وکلای مهر که پس ازتاسیس موسسه حقوقی طلیعه عدالت و مهر پارسیان ،به همت محمدرضا مهری، وکیل پایه یک دادگستری با داشتن سابقه قضایی و تدریس دردانشگاههای ایران،تشکیل شده و درطی سالهای اخیر ،موفق ترین پرونده‌های حقوقی را با آمار رضایتمندی نود درصدی موکلین ارائه نموده است.

جهت هماهنگی از روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با دفتر وکالت محمدرضا مهری و مسعود تیموری وکلای پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی تماس بگیرید.

شماره تلفن دفتر وکیل

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

شماره همراه وکیل آنلاین

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

تماس آنلاین در تمامی ساعات شبانه روز با دفتر حقوقی محمدرضا مهری از طریق شماره موبایل های اعلامی امکان پذیر است.

گروه وکلای رسمی مهر پارسیان

[gravityform id="1" title="true" description="true" ajax="true"]