وکیل تسخیری

وکیل تسخیری

وکیل تسخیری


امروز با موضوع وکیل تسخیری با شما هستیم.

صفتی که خداوند به داشتن آن افتخار نموده است، صفت وکیل است که در لغت به معنای نیابت و به جای دیگری کاری را به انجام رساندن است.

دفتر وکالت محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در تهران، با داشتن بیش از 15 سال سابقه خدمات قضایی و حقوقی، تعریفی از وکیل تسخیری و پاسخ شما عزیزان در مورد این نوع وکالت، منتشر خواهد نمود.

نکات مهم در خصوص وکیل تسخیری

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

وکیل تسخیری به چه کسی اطلاق می‌شود ؟

وکیل تسخیری را چه کسی تعیین می‌نماید؟

در چه جرایمی باید از وکیل تسخیری استفاده نمود؟

شرایط تعیین وکیل تسخیری و تفاوت آن با وکیل معاضدتی و وکیل اتفاقی چیست؟

[/stextbox]

 

نحوه تعیین وکیل تسخیری

طرح و اقامه دعوی یا دفاع از آن در دادگستری نیاز به داشتن دانش حقوقی و مهارتی است که در طول زمان و با تکرار به دست می‌آید و عدم آشنایی به این علم موجب خواهد شد که اصل حق قابل مطالبه نباشد و احقاق آن با معطلی مواجه شود.

برابر اصل 35 قانون اساسی ایران درکلیه دادگاه‌ها طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند، در حال حاضر این امر در رسیدگی قضایی رعایت شده و دادگاه‌ها این حق را قایل شده‌اند.

افراد نیز آزادانه حق استفاده از وکیل دادگستری را دارند اما در بعضی موارد از جمله ناتوانی طرفین دعوا در انتخاب وکیل، قانون این اختیار را به محاکم قضایی داده است که برای متهم وکیل تعیین کنند تا در روند رسیدگی پرونده، به قضات در دادرسی عادلانه کمک کرده و از به وجود آمدن اشتباهات احتمالی بعدی جلوگیری کنند.

آیا برای شاکی هم وکیل تسخیری تعیین می شود؟

خیر، فقط متهم می‌تواند از دادگاه تقاضا كند وكیلی برای او تعیین کند، چنانچه دادگاه تشخیص دهد متهم توانایی انتخاب وكیل را ندارد از بین وكلای آن حوزه قضایی و در صورت عدم امكان از نزدیك‌ترین حوزه وكیلی برای متهم تعیین خواهد نمود.

در صورت درخواست حق‌الوکاله از طرف وکیل، دادگاه حق‌الزحمه را متناسب با كار وکیل تعیین خواهد كرد و این حق‌الوكاله تعیینی از تعرفه قانونی تجاوز نمی‌كند. حق‌الوكاله از بودجه دادگستری پرداخت خواهد شد.

در جرایمی که مجازات آن بر اساس قانون، قصاص نفس، اعدام، رجم و حبس ابد است، چنانچه متهم شخصا وکیل معرفی ننماید تعیین وکیل تسخیری برای او الزامی است؛ مگر در خصوص جرایم منافی عفت که متهم از حضور یا معرفی وکیل خودداری کند.

بنابراین، الزام دادگاه در تعیین وکیل تسخیری در مواردی است که متهم، شخصا وکیل معرفی نکرده باشد.

وکیل متخصص کیفری در تهران

موسسه طلیعه عدالت و مهر پارسیان با بهره‌مندی از گروه وکلای مهر که جملگی از وکلای مجرب و متخصص در در پرونده‌های حقوقی، کیفری، ملکی و خانواده هستند؛ آماده ارایه انواع مشاوره‌های تخصصی حقوقی و نیز قبول وکالت شما عزیزان هستند.

مشاوره حقوقی تلفنی: همراهان عزیز گروه وکلای مهر می‌توانند در ساعات کاری موسسه با شماره‌های تلفن ثابت موسسه مهر پارسیان تماس گرفته و از مشاوره تلفنی بهره‌مند شوند.

مشاوره حقوقی حضوری: چنانجه نیاز به مشاوره حضوری و ملاقات وکیل پایه یک دادگستری موسسه حقوقی مهر پارسیان دارید حتما برای تنظیم وقت با شماره‌های تلفن ثابت تماس حاصل بفرمایید.

ضمنا برای دوستانی که در خارج از کشور حضور دارند این امکان وجود دارد که بتوانیم به صورت آنلاین از طریق واتساپ یا اسکایپ به عزیزان در پرونده‌های حقوق داخلی مشاوره حقوقی ارایه نماییم.

دفتر وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

برای هماهنگی جهت مشاوره حقوقی، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین‌المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

021-88799562

021-88795408

021-88796143

در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خارج از ساعات یاد شده با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.

09120067665

سازمان حقوقی مهاجرتی مهر پارسیان

[/stextbox]

 

 

5/5 - (18 امتیاز)

2 دیدگاه

  • سلام.در صورتی که فردی متهم به قتل عمد باشد و به دلیل شرایط مالی نامناسب نتواند برای خود وکیل تعیین کند، تکلیف چیست؟

    • سلام. اگر متهم مرتکب جرم قتل عمدی شده باشد که مجازات اصلی آن، قصاص نفس می‌باشد، در صورتی که متهم به هر دلیلی وکیل نداشته باشد، تعیین وکیل تسخیری برای او الزامی است.
      جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید از گروه وکلای مهر پارسیان مشاوره دریافت نمایید.
      09120067663

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *