7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی

7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی

7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی


امروز با موضوع 7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی با شما خواهیم بود.

داشتن وکیل خوب خانواده و مشاوره حقوقی به صورت دائم با وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی بهترین انتخاب برای هر کسی است.

مراجعه به نیروی متخصص در هر موضوعی، عرف عقلی و رفتاری در جامعه محسوب می‌شود و تقریبا همه عقلای جامعه از این روش پیروی می‌کنند.

پیشرفت علوم ارتباطات و رسانه در دنیا و به تبع آن در ایران، باعث سرعت در گردش اطلاعات و همچنین تحول در نحوه انتخاب کالا و خدمات شده است.

برای دستیابی به بهترین خدمات و مشاوره حقوقی در موضوعات مختلف، تحقیم در رزومه وکلای پایه یک دادگستری و اشخاصی که مدعی ارائه خدمات حقوقی هستند، بررسی سوابق و رزومه، اهمیت ویژه ای خواهد یافت، در ادامه گروه وکلای مهر، به بررسی 7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی خواهد پرداخت.

نکات مهم در موضوع 7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

چرا باید وکیل دائم داشته باشیم؟ انتخاب وکیل خوب خانواده چه کمکی به آرامش ما می‌کند؟

مشاوره حقوقی قبل از انعقاد قرارداد، با وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی چه مزایایی دارد؟

مشاوره حقوقی به چند روش انجام می‌شود و مشاور حقوقی خوب چه ویژگیهایی دارد؟

داشتن پروانه وکالت دادگستری، برای مشاور حقوقی لازم است؟

روش های مرسوم مشاوره حقوقی مانند مشاوره حقوقی رایگان 24 ساعته، قبول وکالت رایگان و پرداخت حق الوکاله در پایان کار تا چه اندازه واقعی هستند؟

[/stextbox]

 

تخصصی بودن امور حقوقی و وکالت

همه ما نیک می‌دانیم که با توجه به تخصصی بودن مسائل و موضوعات حقوقی، بهترین راه برای حل مشکلات پیش آمده در دادگاهها و دادسراها، دریافت مشاوره حقوقی درباره کسب و کار و تاسیس شرکت تجاری، سرمایه گذاری خارجی و داخلی، راه حل برون رفت از مشکلات مالیاتی و سایر امور تخصصی حقوقی، مراجعه به دفتر وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی با تجربه می‌باشد.

کم کردن ریسک در قراردادها

هر چند حضور وکیل پایه یک دادگستری در عقد قراردادها، موجب از بین رفتن کامل خطر عدم انجام تعهدات از سوی طرف مقابل نخواهد شد، ولی دقت وکیل در مرحله عقد قراردادهای بزرگ و کوچک تجاری و معاملات روزمره اعم از خرید ملک، پیش خرید آپارتمان، توافق نامه تجاری، قرارداد مشارکت در ساخت و سایر قراردادهای تجاری، راه سوء استفاده از قرارداد را منتفی خواهد نمود.

در یکی از قراردادهای ملکی که در موسسه حقوقی مهر پارسیان مطرح شده است، با عقد قرارداد مشارکت، سازنده اصرار به انتقال سه دانگ از شش دانگ عرصه را داشت و مالک با دریافت وکالت بلاعزل اقدام به انتقال سه دانگ از سند رسمی به نام سازنده نمود.

با فوت سازنده در حین کار، وکالت باطل شده و ورثه سازنده به تعهدات مورث خود عمل ننموده و ادعای مالکیت بی قید و شرط دارند، حال به نظر شما اگر وکیل متخصص قراردادها و ملکی در جلسه عقد قرارداد حضور می‌داشت، هیچگاه چنین قراردادی به امضا می‌رسید؟ قضاوت را به عهده عزیزان میگذاریم.

تغییرات دائمی قوانین و مقررات

به دلیل نیازهای جامعه و پیدا شدن باگ ها و درزهای امنیتی در قوانین و مقررات که موجب سوء استفاده عده ای خواهد شد، چاره ای جز تغییر در قوانین نیست.

با توجه به اینکه نظام حقوقی و قضایی ایران از نظام حقوقی سیویل لا پیروی می‌کند، تغییر قوانین عمدتا از وسی مجلس با لایحه دولت و یا طرح نمایندگان و تصویب مجلس صورت می‌گیرد.

تغییرات جدید قانون چک و نحوه اقدام برای مطالبه وجه چک برگشتی، تغییر نصاب مهریه 110 سکه جهت حبس مرد، تغییرات قوانین قاچاق کالا و ارز در روزهای اخیر و صدها مورد مشابه از جمله تغییرات مققرات و قوانین است که حتی با مطالعه کامل توسط وکلا هم باز به سختی قابل انطباق بوده و یکی از 7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی است.

عدم امکان تطبیق قوانین و مقررات بدون تجربه کار حقوقی

آیا امکان تطبیق موضوع پیش آمده با قانون، بدون دانستن رویه قضایی و دکترین علمای حقوق، امکان پذیر است؟ چگونه است که برای وکیل شدن، لازم است تا به همه قوانین مسلط باشیم، در آزمون وکالت پایه یک دادگستری پذیرفته شویم، 18 ماه تحت نظر وکیل پایه یک دادگستری با حداقل ده سال سابقه کار، کارآموزی کنیم، مجددا در آزمون اختبار موفق شویم تا بتوانیم ازز موکل دفاع کنیم و حال شخصی ناآشنا به حقوق و فقط با مطالعه قوانین بتواند در پرونده از خود دفاع کند؟

فلسف تشکیل گروه متخصص تحت عنوان وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

با تدقیق در امور فوق در خواهیم یافت که 7 دلیل برای مراجعه به مشاوره حقوقی، دلیل گزاف و بیهوده ای نیست و مشاور حقوقی با تجربه در بسیاری از تنگناهای حقوقی به داد ما خواهد رسید.

ایجاد آرامش فکری در مواقع بروز مشکل

سپردن امور به اشخاص متخصص هنگام بروز مشکل، موجب آرامش فکر و تصمیم گیری درست خواهد بود، اگر اتومبیل شما نقص فنی مهمی داشته باشد، خودتان کار تعمیر آنرا به عهده می‌گیرید؟

در هنگام بروز مشکل پزشکی، خودتان دست به تیغ جراحی شده و قلب خود را می شکافید؟

البته که پاسخ منفی است، پس به هنگام بروز مشکل قانونی با وکیل متخصص و مشاوره حقوقی با تجربه مشورت فرمایید.

ما به 5 دلیل برای برای مراجعه به مشاوره حقوقی پرداختیم و 2 دلیل مهم برای مراجعه به مشاوره حقوقی را به اشتراک با شما قرار می‌دهیم. با نظرات خود درباره دلیل مراجعه به مشاوره حقوقی، همکاران ما را در موسسه حقوقی مهر پارسیان یاری فرمایید.

ویژگی مشاور حقوقی خوب

آگاهی کامل به قوانین و مقررات قدیم و جدید

مطالعه نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه

مطالعه آراء وحدت رویه دیوان عالی کشور

مطالعه آراء وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری

برخورداری از قوه استنباط و استدلال جهت دفاع از حقوق موکل

امانت و رازداری و سعی در حل مشکل موکل به طریق مسالمت آمیز و دوری از جدال با طرف های پرونده، از مهم ترین ویژگیهای مشاور حقوقی خوب محسوب می‌شود.

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی

در بسیاری از تابلوها و کارت های ویزیت وکلا، عبارت وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی به چشم می‌خورد، هر چند لزومی ندارد تا مشاور حقوقی خوب که اقدام به ارائه مشاوره حقوقی می‌نماید، دارای پروانه وکالت باشد ولی برای دفاع از حقوق موکل در مراجع قضایی، حتما نیاز به پروانه وکالت پایه یک دادگستری وجود دارد و بدون پروانه وکالت، اصولا وکالت اشخاص در مراجع قضایی پذیرفته نخواهد شد.

آیا تحصیلات وکیل پایه یک دادگستری تا مقطع خاصی لازم است؟

برای ثبت نام در آزمون وکالت پایه یک دادگستری، دارا بودن لیسانس در رشته های حقوقی کافیست، اما پر واضح است که سطح تحصیلات وکیل و تجربه وکیل پایه یک دادگستری در پرونده های مختلف، معیار خوبی برای انتخاب بهترین مشاور حقوقی محسوب می‌شود.

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی

دفاتر معتبر حقوقی که دارای حجم بالای مراجعین هستند، هیچگاه از عنوان فریبنده وکیل تضمینی، مشاوره حقوقی رایگان تلفنی، دریافت حق الوکاله در پایان کار و استرداد حق الوکاله در صورت عدم اخذ نتیجه، استفاده نمی‌کنند و استفاده از این عناوین و کشاندن موکل به دفتر وکیل و مشاور حقوقی، نوعی کلاهبرداری محسوب می‌شود که در جای خود توضیح داده شده است.

موضوعات مشاوره حقوقی و استخدام وکیل پایه یک دادگستری چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده و نحوه تنظیم عقدنامه، مشاوره حقوقی خواستگاری و نامزدی، مشاوره حقوقی مهاجرت، مشاوره حقوقی ثبت شرکت در خارج از کشور، مشاوره حقوقی سرمایه گذاری خارجی، مشاوره حقوقی اقامت و تابعیت دوگانه، مشاوره حقوقی تولد فرزند در کشورهای کامن لا، مشاوره حقوقی قراردادهای شرکت های تجاری، مشاوره حقوقی خرید و فروش املاک و شروط ضمن عقد، مشاوره حقوقی مشکلات بانکی و پولی، مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما، موجر و مستاجر، مالک و دارنده سرقفلی و هزاران موضوع دیگر که در این مختصر نمی‌گنجد، موضوعاتی هستند که نیاز به مشاوره حقوقی دارند.

مشاوره حقوقی و قبول وکالت در گروه وکلای مهر

[stextbox id=’mehri’ direction=’rtl’]

جهت مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری، مشاوره آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری، مطالعه پرونده توسط وکیل پایه یک دادگستری، از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت9 الی 19 و روزهای پنجشنبه از ساعت 9 الی 15 با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خارج از ساعات یاد شده با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

09120067665

گروه وکلای مهر

[/stextbox]

 

5/5 - (32 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *