امروز با ارائه نمونه لایحه تصرف عدوانی حقوقی با شما هستیم.
یکی از خدمات دفاتر حقوقی و وکالت دادگستری، تنظیم لوایح حقوقی و دادخواست و شکواییه برای کسانی است که از تمکن مالی کمتری برای استخدام وکیل برخوردارند.
دفتر وکالت و مشاوره حقوقی محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی متخصص امور ملکی، با قرار دادن نمونه لوایح حقوقی در وب سایت گروه وکلای مهر تهران، آمادگی خود را برای پذیرش مشاوره حقوقی درباره شرایط طرح دعوای تصرف عدوانی اعلام می نماید.
نکات مهم در تنظیم نمونه لایحه تصرف عدوانی حقوقی
- تفاوت تصرف عدوانی حقوقی با تصرف عدوانی کیفری در چه موضوعاتی قرار دارد؟
- بهترین راه دفاع در پرونده تصرف عدوانی چیست؟
- جستجوی وکیل متخصص پرونده تصرف عدوانی چگونه انجام می شود؟
نمونه لایحه تصرف عدوانی حقوقی
ریاست محترم شعبه …مجتمع قضایی….
سللام علیکم
با احترام ؛در خصوص پرونده کلاسه… مطروحه درآن شعبه محترم به وکالت از خواهانها در پاسخ به تقاضای رد دعوای بلاوجه خوانده محترم مطالبی چند را به شرح ذیل به استحضار می رساند:
حسب ماده 158 ق.ا.د.م و نظر دکترین حقوقی، نه تنها مالکیت متصرف سابق از شرایط اقامه دعوای تصرف عدوانی نیست و متصرف سابق هرچند مالک نباشد می تواند تنها به صرف اثبات تصرف قبلی خود حکم رفع تصرف عدوانی را بخواهد بلکه حتی متصرف عدوانی نیز میتواند شخصی غیر از مالک باشد و دعوا علیه هرمتصرفی حتی غیر مالک، قابلیت استماع را دارد زیرا عنوان متصرف عام بوده و شامل مالک، مستاجر، امین مالک، ماذون از طرف مالک و…می باشد
نظریه مشورتی شماره 4826/7 مورخ 11/7/1384 اداره حقوقی قوه قضاییه درباره تصرف عدوانی
«در مواردی که حکم به رفع تصرف عدوانی صادر میشود، حکم صادره علیه هرکس که متصرف فعلی است به مرحله اجرا درمیآید»نیز موید این امر می باشد.
لذا ایراد خوانده مبنی بر عدم توجه دعوا به ایشان به دلیل مالکیت همسرشان و تقاضای رد آن خلاف مقررات قانونی است زیرا ایشان مدتهای طولانی است که در آپارتمان موضوع دعوا (طبقه همکف جنوبی) ساکن بوده و بدون رضایت سایر شرکا و بدون مجوز قانونی اقدام به مسقف نمودن نورگیر مشاع و استفاده اختصاصی از آن به عنوان آشپزخانه و انباری نموده است درحالیکه همسرشان حدود 4 سال است که مقیم کانادا می باشند.
استفاده از تامین دلیل در لایحه حقوقی تصرف عدوانی
جهت اثبات مسقف نمودن نورگیرها قبلا تامین دلیل صورت گرفته و نظریه کارشناس محترم دادگستری تقدیم گردیده است.
لذا حسب ماده 167 ق .ا . د. م که اشعار میدارد:”اگر چند نفر مال غیر منقولی را به طور مشترک در تصرف داشته یا استفاده می کرده اند و بعضی از آنها مانع تصرف یا استفاده …بعضی دیگر گردند حسب مورد در حکم تصرف عدوانی ….خواهد بود” اقدمات ایشان در حکم تصرف عدوانی می باشد.
مضافاً اینکه تصرفات غیر قانونی ایشان درگذشته نیز بارها مورد اعتراض دیگر شرکا قرارگرفته که منجر به توهین و فحاشی و درگیری طرفین شده و در دادسرای …. شکایت مطرح و با وساطت مامور کلانتری …..صورتجلسه سازش مورخه … تنظیم و پرونده مختومه می گردد.
(پیوست شماره 1)
دلایل اثبات کننده حضور، سکونت و تصرف وی در ملک
1- برگ احضاریه کلانتری که در مورخه …که به خود آقای …. در همین آدرس ابلاغ واقعی شده است.(پیوست شماره 2)
2- اطلاع ایشان ازابلاغ وقت رسیدگی همین پرونده و حضوردر دادگاه و عدم اعتراض نسبت به اقامتگاه خود واعلام نشانی جدید .
3- درگیری با خواهانها و دیگر مالکین در محل آپارتمان موضوع دعوا
مشکلاتی که به دلیل مسقف نمودن نورگیرهادر آپارتمان حادث شده به شرح ذیل می باشد:
1- وجود سقف مانع تردد هوا در ساختمان گردیده و به همین دلیل بوی طبخ غذا در آشپزخانه خوانده، تمام راهرو و آپارتمان را فرا می گیرد.
2- سقف ایجاد شده جلوی نور را گرفته و لابی و ساختمان کاملا تاریک شده است.
3- فاصله سقف تا پنجره طبقه اول (همانطور که در عکس تهیه شده نیز کاملا مشهود می باشد) در حدود نیم متر بوده که تردد از این راه به دلیل اینکه پنجره فاقد حفاظ می باشد کاملا آسان گردیده و همین امر امنیت این واحد و کل آپارتمان را به خطر انداخته است.
مصادیق تصرف عدوانی حقوقی در مشاعات
4-در سقف ایجادی چون هیچ روزنه ایی برای گذر آب تعبیه نشده هنگام برف و باران آب روی سقف جمع شده وبه دیوارها نفوذ می کند و باعث ریختن گچ دیوار وسست شدن پی ساختمان گردیده است.
5- جهت مسقف نمودن ،در قسمت پایین نورگیرمیله های آهنی متعددی بکار برده شده است که منظره زشت و ناخوشایندی را به وجود آورده است.
6- چون امکان نظافت سقف وجود ندارد آنجا محل تجمع پرندگان و حشراتی چون سوسک و…گردیده است.
با عنایت به مطالب معروضه و نظربه اینکه دعوای تصرف عدوانی باید علیه متصرف عدوانی هرچند مالک نباشد طرح گردد وتوجهاً به اینکه استفاده اختصاصی، غیرقانونی و بدون مجوز خوانده محترم از مشاعات موجب تضییع حقوق مسلم موکلین و سایر شرکا می گردد.
لذا حسب مواد 158و 167 ق . ا. د .م تقاضای ادامه رسیدگی و صدور حکم به رفع تصرف عدوانی از مشاعات و قلع وقمع مستحدثات و پرداخت کلیه خسارات قانونی از آن مقام محترم قضایی مورد استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
بهترین وکیل پرونده تصرف عدوانی
گروه وکلای رسمی مهر پارسیان، متشکل از وکلای پایه یک دادگستری، کارشناسان رسمی دادگستری، قضات بازنشسته و اساتید برتر حقوق در ایران، آماده پذیرش کلیه دعاوی عزیزان در پرونده های خانواده، کیفری، حقوقی و ثبتی می باشد.
جهت انتخاب بهترین وکیل تصرف عدوانی در ایران، و مشاوره با همکاران موسسه حقوقی و داوری بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت 9 الی 18 و پنج شنبه از ساعت 9 الی 14 با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
- 021-88795408
- 021-88796143
- 09121281014
- 09120067661
- 09120067665
در خارج از ساعات اداری اعلام شده و جهت مشاوره آنلاین با وکیل تصرف عدوانی نیز میتوانید از طریق تکمیل فرم از طریق سایت گروه وکلای مهر اقدام فرمایید.
گروه وکلای رسمی مهر پارسیان
بدون دیدگاه