امروز با موضوع بهترین وکیل امور ملکی با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.
بهترین وکیل امور ملکی و وکیل متخصص در زمینه املاک ، بهترین وکیل ملک ، وکیل متخصص ملکی، وکیل ملکی، تماما عناوینی است که در خصوص بهترین وکیل دادگستری دکتر محمدرضا مهری از آن یاد میشود.
پروندههای ملکی بدون وجود وکیل متخصص در زمینه املاک ممکن است به سردرگم ترین کلاف حقوقی در زندگی شخص تبدیل شود.
اگر شما نیز بر این باورید که پیشگیری بهتر از درمان است میتوانید در زمان تنظیم قراردادهای ملک از مشاوره با دکتر محمدرضا مهری بهترین وکیل امور ملکی بهرهمند گردید.
در این مقاله بهترین وکیل امور ملکی نکاتی در خصوص نحوه تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت را توضیح خواهد داد.
تعهدات کلی سازندگان ملک شامل چه مواردی است؟
مهمترین تعهدات سازنده عبارتند از:
1- پرداخت هزینههای ساختمانی پروژه
2- پرداخت هزینههای اداری پروژه
3- پرداخت مبلغی به عنوان اجاره بها به مالک طی مراحل ساخت
4- پرداخت هرگونه جریمه (از جمله جرایم مربوط به کمیسیون ماده ۱۰۰، فضای سبز، شهرداری، نظام مهندسی، سازمان پارک ها و… صرفا بر عهده سازنده است.
قبل از تحویل ملک به سازنده کلیه عوارض شهرداری، بدهیهای برق، آب، گاز، تلفن و … را تسویه کرده و با دریافت رسید کتبی ملک را به سازنده تحویل دهید.
مراقب چکهای بلاعوض در قرارداد باشید و به آن تکیه نکنید
بهترین وکیل امور ملکی
هنگامی که مالک، ملک خود را جهت بازسازی در اختیار سازنده قرار میدهد، مبلغی به عنوان بلاعوض برای تأمین محل سکونت خود در زمان بازسازی و تضمین اتمام کار در مدت معین و… دریافت میکند.
در تعیین بلاعوض به این نکته توجه کنید که لزوما سازندهای که بلاعوض بیشتری میدهد، سازنده بهتری نیست، در این خصوص با دکتر محمدرضا مهری وکیل مشارکت در ساخت مشورت کرده و سعی کنید دریافت بلاعوض قرارداد با چک بانکی صورت گیرد.
در صورت وصول نشدن چکهای بلاعوض، در قرارداد مشارکت در ساخت ضرر و زیان و حق فسخ (اختیار بر هم زدن و پایان دادن به قرارداد) یک طرفه برای مالک در نظر گرفته شود.
خیار به معنی اختیار بر هم زدن قرارداد است و تدلیس به معنی عیبپوشی و فریب در معامله میباشد و غبن نیز به معنی فریب در معامله و قرارداد میباشد.
بنابراین فردی که در معامله، طرف مقابل او اقدام به تدلیس و غبن نموده باشد اختیار به هم زدن قرارداد را دارد.
در قراردادهای مشارکت در ساخت اگر عبارت “طرفین خیار تدلیس، و خیار غبن فاحش یا افحش (اختلاف قیمت خیلی زیاد) را از خود سلب و ساقط مینمایند” قیدشود.
بعد از امضای قرارداد دیگر نمیتوان شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری یا مغبون شدن (ضرر کردن) داشته باشید.
البته راهکاریهای حقوقی دشواری در خصوص پیگیری و احقاق حق وجود خواهد داشت که در حیطه تخصص وکیل متخصص امور ملکی میباشد.
چه زمانی پیش فروش انجام شود بهتر است؟
توصیه میشود که تا زمان پایان عملیات ساختمانی، پیش فروش ساختمان صورت نگیرد و این حق به سازنده داده نشود.
اما در صورتی که تصمیم به پیش فروش گرفته شد حتما تا قبل از پایان سفت کاری این اجازه به سازنده داده نشود.
پس از آن هم فقط به نسبت سهمی که از عرصه برای سازنده در نظر گرفته شده و با توافق کتبی مالک، پیش فروش صورت گیرد.
برای فرار از مالیات در دام کلاهبرداران نیفتید
گاهی برخی از سازندگان پیشنهاد میدهند برای کاهش مالیات نقل و انتقال املاک در ابتدای کار و برای یک مرتبه سهمشان را به نام ایشان کنید.
از شما میخواهند در خصوص این مقدار، وکالتهای فروش بلاعزل (بدون حق برکناری) به شما (مالک) بدهید و پس از انجام تعهداتش، طی زمان بندی مشخص شده هر وکالت اعطایی به او نیز باطل گردد.
این راهکار از نظر حقوقی توصیه نمی شود.
برای دریافت پایان کار ساختمان هیچ نیازی به پایان نازک کاری ساختمان نیست.
هرگونه تاخیر در مراحل اداری که ناشی از قصور سازنده نبوده و خارج از ارادهی سازنده باشد متناسب با این تاخیرها و با تایید مالک به مدت قرارداد افزوده خواهد شد، در غیر این صورت شامل ضرر و زیان است.
در برگه قرارداد مشارکت چه چیزهایی را بنویسیم؟
برای قرارداد مشارکت در ساخت در کلیه صفحات یک شماره قرارداد واحد و تاریخ امضا تعیین شود. تمام صفحات قرارداد باید امضا و اثر انگشت داشته باشد.
در بالای تمام صفحات “قرارداد مشارکت در ساخت” را ذکر کنید و از عنوان قرارداد مشارکت مدنی، مبایعه نامه، معامله، بیع (خرید و فروش) و … برای قرارداد استفاده نشود.
حق دریافت هرگونه وام و همچنین حق واگذاری قرارداد به غیر را از سازنده سلب و ساقط کنید
هرگونه توافق جدید را در قالب متمم قرارداد تنظیم و به اطلاع داور برسانید. همچنین در صورت تخلف سازنده از مفاد قرارداد موضوع را به اطلاع داور رسانده و در صورت نیاز از طریق اظهارنامه به سازنده و داور ارسال کنید.
داور در خصوص اختلاف پیش آمده اقدام به رسیدگی و صدور رای میکند و مانند رای محاکم قضایی قابل اجرا میباشد.
چنانچه دو طرف یا یکی از طرفین اختلاف به رأی صادر شده اعتراض داشته باشند میتوانند در دادگاه به آن اعتراض نمایند و ابطال رای داور را بخواهند.
فهرست کاملی از مصالح ساختمانی و لوازم مرتبط و مورد نظر برای استفاده در ساخت به صورت شفاف و با جزئیات کامل مثل نام، مدل، کشور سازنده، رنگ، جنس و … به صورت مکتوب تهیه و پس از امضا سازنده و مالک ضمیمه (همراه) قرارداد مشارکت در ساخت شود.
چون رعایت نکردن این نکات جزء مواردی است که بیشتر اختلاف نظرها پس ازتنظیم قرارداد را در بر دارد.
لازم به ذکر است که، چنانچه سازنده در انتهای فهرست مصالح و لوازم مورد نیاز عبارت ” یا مشابه” را ذکر کرد، مخالفت کنید.
تا از اختلافهای بعدی در این مورد جلوگیری شود و تغییر این فهرست را فقط با تایید کتبی مالک بپذیرید.
در زمان تجمیع حواستان باشد که:
اگر پس از شروع ساخت و ساز قصد تجمیع املاک یا زمین های مجاور جهت استفاده از تراکم تشویقی برای پروژه خود را دارید، میتوانید با مالکان زمین های مجاور قرارداد معاوضه زمین با آپارتمان منعقد کنید و این قرارداد به عنوان متممی به قرارداد مشارکت در ساخت اصلی باشد.
حواستان باشد چه وکالتی به سازنده میدهید
پس از امضای قرارداد مشارکت در ساخت فقط برای انجام امور اداری وکالت کاری به صورت مدت دار به سازنده داده شود. از وکالت دادن در بقیه موارد جلوگیری شود.
مراقب باشید قول پارکینگها و انباری های مناسب را از قبل به کسانی نداده باشند
در خصوص پارکینگ ها و انباری ها حتما در قرارداد مشارکت در ساخت قید شود که به نسبت قدر السهم (میزان سهم) هر طرف تقسیم خواهد شد.
ترتیب انتخاب پارکینگ و انباری ها را مشخص کنید و با تایید نقشه های معماری تکلیف پارکینگ ها و انباریها به لحاظ رعایت ضوابط طراحی پارکینگ ها در پروژه های مسکونی و اداری مشخص شود.
با توجه به بروزرسانی قواعد و مقررات ادارات و سازمان هایی چون آتش نشانی، شهرداری، نظام مهندسی و … و آگاه نبودن برخی از سازنده گان توصیه میشود مالک نسبت به آخرین ضوابط و مقررات اجرایی از افراد متخصص تحقیق به عمل آورید و به اطلاع سازنده نیز برسانید.
ذکر ” این قرارداد طبق ماده ۱۰ قانون مدنی با علم و آگاهی کامل طرفین نسبت به مورد معامله و مفاد قرارداد تنظیم و امضا شده است” ضروری است.
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
نمونه دادخواست خلع ید
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”وکیل ملکی کیست؟” answer-0=”وکیل ملکی تمامی قوانین و مقررات حاکم بر دعاوی ملکی را به خوبی میداند، لذا از آرای وحدت رویه و رویه قضایی حاکم آگاهی کامل دارد.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”آیا امکان ضمانت نتیجه پرونده ملکی توسط وکیل وجود دارد؟” answer-1=”ادعای وکالت تضمینی و تضمین نتیجه پرونده علاوه بر قابلیت تعقیب کیفری قابل تعقیب انتظامی وکیل هم هست. ” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]
با سلام و وقت بخیر. ببخشید من از بانک اقتصاد نوین وام گرفتم. 5 تا قسط آخر رو پرداخت نکردم ، برای مدتی رفتم سفر و برگشتم، چند سالی از گرفتن وام و اقساط عقب افتاده میگذره و نرفتم بانک. حالا میخوام بدونم جچوری میشه سندم رو از رهن بانک دربیارم؟ چون میخوام اون ملک را بفروشم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام وقت شما بخیر
برای آزاد شدن سند باید مدت ضمانت سند در بانک، و اقساط تمام و کمال پرداخت شود، یا اینکه شما به عنوان فرد وام گیرنده سندی معادل سند اول تهیه و به بانک بدهید تا سند دوم جایگزین اولی شود. میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص با شماره 09120067664 تماس حاصل فرمایید.
سلام خسته نباشید سوالم این اگر در قرار داد مشارکت در ساخت طرفین خیار غبن و تدلیس را از خود سلب کنند آیا در صورت وجود غبن امکان فسخ معامله وجود دارد؟
سلام وقت شما بخیر
البته اگر واقعا تدلیس و کلاهبرداری صورت گرفته باشد به نظر عدهای از حقوقدانان با وجود اسقاط کافه خیارات منجمله خیار تدلیس باز امکان شکایت تحت عنوان تدلیس و کلاهبرداری برای طرفی که متضرر شده وجود دارد.