وکیل متخصص ملکی

وکیل متخصص ملکی

وکیل متخصص ملکی


با معرفی وکیل متخصص ملکی همراهتان هستیم.

در قانون ایران، اموال به دو گروه، اموال منقول و اموال غیر منقول تقسیم می‌شوند.
اموال منقول، به اموالی گفته می‌شود، که قابلیت جابجایی و انتقال آنها از مکانی به مکان دیگر، موجب خرابی مال نشود. مثل خودرو.

اموال غیر منقول، به اموالی گفته می‌شود، که جابجایی و نقل مکان آن از محلی به محل دیگر، مقدور نباشد و جابجایی آن موجب خراب شدن مال گردد.
چه به صورت ذاتی غیر قابل جابجایی باشد مثل زمین و چه به واسطه عمل انسان غیر قابل جا به جایی باشد، مثل ساختمانی که بر روی زمین ساخته می‌شود.

دعاوی بر اساس موضوع آنها به دعاوی مختلفی تقسیم می‌شوند. مثل دعاوی پولی و بانکی، دعاوی مربوط به ارتکاب یک جرم و… یکی از بارزترین دعاوی راجع به اموال غیر منقول، دعاوی ملکی می‌باشند.
چرا که ملک از جمله اموال غیرمنقول می‌باشد. تمام آنچه در ساخته شدن ملک به کار رفته است غیر منقول به واسطه عمل انسان گفته می‌شود.

اموال غیر منقول به قدری حائز اهمیت و مورد حمایت قانون‌گذار و حاکمیت هستند که اتباع غیر ایرانی نمیتوانند مالک آنها شوند، اما می‌توانند آنها را اجاره نمایند و مالک منفعت آنها شوند، همچنین کلیه دعاوی که راجع به املاک می‌باشند، دعاوی ملکی نامیده می‌شوند

گروه وکلای تخصصی ملکی، موسسه حقوقی مهر پارسیان، به بررسی دعاوی کیفری و حقوقی ملکی پرداخته است.

سوالات مهمی که درباره معرفی وکیل متخصص ملکی

  1. دعاوی ملکی چه دعاوی می‌باشند؟
  2. دعوا ملکی را چگونه طرح کنیم؟
  3. دعوی فروش ملک غیر چیست؟
  4. دعوی معامله معارض ملکی چیست؟
  5. جرم جعل ملکی چیست؟
  6. دعوی الزام به تنظیم رسمی ملک، چه دعوایی است؟
  7. دعوی تایید اقاله ملک چیست؟
  8. بهترین وکیل در زمینه دعاوی ملکی، چه وکیلی است؟

تقسیم بندی انواع دعاوی و پرونده های ملکی

دعاوی راجع به املاک، به دعوای حقوقی راجع به ملک، دعوای کیفری راجع به ملک و دعوی ثبتی راجع به ملک، تقسیم می‌شوند.
دعاوی حقوقی راجع به املاک، دعاوی می‌باشند که منشا اختلاف آنها یک ملک (زمین، باغ، آپارتمان، مغازه و…) می‌باشد.

به طور مثال شخصی ملکی را خریداری نموده و فروشنده سند ملک را به نام او نمی‌زند، در اینجا، دعوی الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی ملک طرح می‌شود.

برخی از دعاوی حقوقی راجع به ملک عبارتند از:

  • رفع تصرف عدوانی، دعوی خلع ید، دعوی تخلیه عین مستاجره، دعوی فک رهن ملک، دعوی الزام به تنظیم سند رسمی ملک.
  • الزام به دریافت پایان کار برای ساختمان‌هایی که اقدامات ساخت و ساز آنها به طور کامل پایان یافته است.
  • تایید اقاله ملک، دعوی الزام به فسخ قرارداد مربوط به ملک.
  • املاک استیجاری، اعم از تعدیل (متعادل‌سازی) اجاره بها، درخواست و مطالبه اجاره‌ بها، حق کسب و پیشه و تخلیه ملک استیجاری و…وکیل متخصص ملکی

دعاوی کیفری ملکی

دعاوی کیفری ملکی هم دعاوی می‌باشند که در نتیجه ارتکاب رفتار مجرمانه در خصوص ملک به وجود آمده است. مثلا شخصی اقدام به فروش ملک دیگری کرده باشد مرتکب جرم فروش ملک غیر شده است.

برخی از دعاوی کیفری مربوط به املاک عبارتند از:

جرم فروش مال غیر، جرم معامله معارض، جرم جعل اسناد و مدارک مربوط به ملک، جرم استفاده از سند جعلی ملک، جرم کلاهبرداری برای خرید یا فروش یا اجاره ملک و….

دعوای ثبتی راجع به ملک، دعوی ثبتی ناشی از اختلافات ملکی گفته می‌شود. به طور مثال دادخواست افراز (تقسیم کردن مال بین شرکا) ملکی که جریان ثبتی آن به پایان رسیده باشد در مراجع ثبتی طرح می‌شود.

دعوا ملکی را چگونه طرح کنیم؟

برای طرح هر دعوای ملکی باید توجه نماییم که منشا دعوا چه می‌باشد. چنانچه ناشی از یک اختلاف باشد که در دادگاه حقوقی به موجب دادخواست مطرح می‌گردد.

دادخواست حقوقی و شکوائیه برای طرح شکایت کیفری، اگر به وسیله وکیل دعوی ملکی صورت بگیرد از طریق سامانه شخصی خود دادخواست را ثبت می‌نمایند.

چنانچه اشخاص بخواهند راسا اقدام به طرح دادخواست نمایند، باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه نموده و اقدام به ثبت دادخواست نمایند.
در ادامه به بررسی برخی دعاوی کیفری وحقوقی ملکی می‌پردازیم.وکیل متخصص ملکی

دعوی فروش ملک غیر چیست؟

فروش ملک غیر(دیگری) از جمله جرایم ملکی پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی و جزء جرایم علیه اموال می‌باشد.

در جرم انتقال مال غیر، مرتکب (انتقال دهنده) مالی را که متعلق به خود نمی‌باشد، بدون اجازه مالک مال، آن را به دیگری انتقال می‌دهد (می‌فروشد).وکیل متخصص ملکی

در قانون مدنی هم معامله‌‌ای پیش‌بینی شده است، تحت عنوان معامله فضولی، معامله فضولی به این صورت است که شخصی، مالی را که متعلق به دیگری می‌باشد، بدون اینکه اجازه داشته باشد، به شخص دیگری انتقال می‌دهد.

چنین معامله‌ای غیرنافذ (صحیح نیست و باطل هم نمی‌باشد) می‌باشد و در صورت تنفیذ (تایید) مالک واقعی مال، معامله صحیح می‌باشد، و در صورت عدم تایید مالک، معامله باطل می‌گردد.

بهترین وکیل ملک در تهران

به طور مثال شخصی به موجب یک قرارداد متعهد می‌شود که ساختمان خانه را برای طرف مقابل قرارداد بسازد، طرف قرارداد علاوه بر ساخت ساختمان، اقدام به فروش آن ساختمان هم می‌کند.

در اینجا شخص متعهد (سازنده ساختمان) فضول می‌باشد. معامله فروش ملک هم به صورت غیرنافذ می‌باشد، و در صورت تایید مالک ساختمان، معامله صحیح می‌شود.

تفاوت معامله فضولی ملک و جرم انتقال ملک غیر، در قصد معامله کننده‌ها می‌باشد. در جرم فروش (انتقال) مال غیر، معامله کننده قصد ضرر رساندن به صاحب ملک یا شخصی که ملک را از او خریده است دارد.

لذا وجه تمایز معامله فضولی ملک و جرم فروش ملک غیر، قصد معامله کننده از انجام قرارداد می‌باشد، چنانچه از انجام معامله قصد ضرر رساندن به دیگری داشته باشند، عمل انجام شده جرم محسوب می‌شود و قابل مجازات می‌باشد.

دعوی معامله معارض ملکی چیست؟

هرگاه شخصی نسبت به ملک خود که دارای سند می‌باشد، معاملات متعددی انجام دهد، نسبت به آن ملک معاملات معارض صورت می‌گیرد.

به این صورت که مالک ملکی، ابتدا ملک خود را به موجب مبایعنامه عادی، به شخصی میفروشد، سپس همان ملک را به موجب سندرسمی، به شخص دیگری می‌فروشد که این دومعامله معامله معارض می‌باشند و دارای مجازات می‌باشد.

ماده 117 قانون ثبت اسناد و املاک در خصوص معامله معارض بیان می‌دارد که:

هر کس به موجب سند رسمی یا عادی نسبت به عین یا منفعت مالی اعم از منقول یا غیر منقول، حقی به شخص یا اشخاصی داده و بعد نسبت به همان عین یا منفعت به موجب سند رسمی معامله یا تعهدی معارض با حق مزبور کند به مجازات حبس محکوم خواهد شد.

بنابراین برای تحقق جرم معامله معارض سند دومی که ملک به وسیله آن انتقال می‌گردد، باید سند رسمی باشد.وکیل متخصص ملکی

جرم جعل سند ملکی چیست؟

جعل یعنی، ساختن یا تغییر دادن نوشته یا سند رسمی یا غیررسمی، به قصد ضرر زدن به دیگری می‌باشد.
جعل ملکی به این صورت اتفاق می‌افتد، که در سند رسمی ملک یا قولنامه مربوط به ملک اعم ازاینکه قولنامه مربوط به انتقال یا اجاره یا صلح یا هبه ملک باشد، توسط شخص جاعل تغییری در آن ایجاد شود.

یا شخص جاعل راسا اقدام به ساختن سند رسمی ملکی نماید. چنین جعل‌هایی که مربوط به ملک می‌شوند، جعل ملکی نامیده می‌شوند.
در چنین فرضی طرح دعوای حقوقی موضوعیت ندارد و باید از طریق طرح دعوی کیفری، با انتخاب جاعل نسبت به دعوی جعل سند ملک یا جعل قولنامه مربوط به ملک اقدام نمایند.

دعوی الزام به تنظیم سند رسمی ملک، چه دعوایی است؟

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک، از جمله دادخواست‌های حقوقی مربوط به دعاوی ملکی می‎باشد و زمانی اتفاق می‌افتد که شخصی به موجب تنظیم قرارداد،که اصطلاحا به آن مبایعنامه می‌گویند اقدام به خرید ملکی می‌نمایند.

پس از انعقاد قرارداد، فروشنده باید سند رسمی ملک را به خریدار ارائه دهد تا فرایند انتقال ملک به صورت کامل طی شود.
اما وقتی که فروشنده، سند ملک را به نام خریدار نمی‌زند، در اینجا دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک طرح می‌شود.
در اینجا با توجه به اسناد و مدارک موجود، دادگاه فروشنده را ملزم می‌کند، که سند ملک فروخته شده را به نام خریدار بزند.

دعوی تایید اقاله ملک چیست؟

دعوی تایید اقاله، وقتی اتفاق می‌افتد که به موجب یک قرارداد، شخصی ملک خود را به دیگری می‌فروشد، اما پس از مدتی، از انعقاد قرارداد منصرف می‌شوند. پس تصمیم می‌گیرند آن قرارداد را به هم بزنند.

یکی از راه‌هایی که به موجب آن می‌توان، قرارداد را از بین برد، اقاله کردن آن است. به این طریق که افرادی که با هم برای انعقاد قرارداد توافق نموده‌اند، مجددا با هم توافق می‌کنند، که قرارداد فروش ملک را به هم بزنند.

حال دعوی تایید اقاله ملک در جایی مطرح می‌‌شود که طرفین عقد به اقاله قرارداد ملک، توافق نمایند و پس از انعقاد اقاله ملک اگر اختلافی پیش بیاید، دعوی تایید ملک در مراجع قضائی صالح، ارائه می‌گردد.

بهترین وکیل متخصص ملکی

در دعاوی ملکی، نقش وکیل بسیار حائز اهمیت است. در تنظیم قولنامه‌های ملکی که از مهمترین قراردادها برای انتقال یا اجاره ملک، همچنین، برای جلوگیری از اختلافات ناشی از تنظیم قولنامه.

همچنین تشخیص اینکه موضوع را از دادگاه حقوقی یا کیفری پیگیری نماییم، یا اینکه چه عنوانی را برای دعوی ملکی انتخاب نماییم از نکات بسیار مهمی است که توسط وکیل متبحر در این حوزه تشخیص داده خواهد شد.

علاوه براین بهترین وکیل در زمینه دعاوی ملکی، وکیلی است که در حوزه دعاوی حقوقی و کیفری وثبتی ملکی بسیار فعالیت داشته است و پرونده‌ها‌ی زیادی را در این حوزه پذیرش و دلسوزانه برای احقاق حق موکل خود پیگیری نموده است.

بدین منظور، موسسه حقوقی مهرپارسیان، با مدیریت وکیل پایه یک دادگستری، محمدرضا مهری، جهت ارائه هرگونه مشاوره و پذیرش و پیگیری پرونده، در تمام مراحل دادرسی، در زمینه دعوی ملکی به شما مخاطبان گرامی معرفی می‌گردد.

اقاله چیست؟

توافق دو طرف  قرارداد به انحلال و بر هم زدن قرارداد، اقاله نام دارد.

معامله معارض چیست؟

هرگاه فردی مالی را به بیش از یک نفر چه به صورت رسمی و چه به صورت غیر رسمی بفروشد، معامله معارض صورت گرفته است که در مراجع قضایی قابل پیگیری و شکایت است.

_

نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران

_

میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10

تلفن‌های تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران

تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه

ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام

پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری

خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری

مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی

4.9/5 - (133 امتیاز)

45 دیدگاه

  • سلام وقت بخیر. ما یک زمین کشاورزی داریم که با یکی از دوستانم شریک هستیم. حالا او قصد فروش سهم خود را به شخص دیگری دارد و نمی‌خواهد سهم خود را به من بفروشد. چطور می‌توانم سهم او را خریداری کنم؟

    • سلام. مطابق ماده 808 قانون مدنی: هرگاه مال غير منقول قابل تقسيمی بين دو نفر مشترک باشد و يكی از دو شريک یک حصه خود را به قصد بيع به شخص ثالثی منتقل كند ‌شریک ديگر حق دارد قيمتی را كه مشتری داده به او بدهد و حصه مبيعه را تملک كند.
      جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید از گروه وکلای مهر پارسیان مشاوره دریافت نمایید.
      09120067661

  • سلام. ما یک معامله‌ای انجام داده‌ایم که بعد از چند روز متوجه شدیم که معامله فضولی بوده و مالک خبری از معامله نداشته و همچنین قصد فروش آن را نداشته است. بعد از آن که مالک متوجه این موضوع شد، معامله را تنفیذ ننمود. حالا تکلیف پولی که به عنوان ثمن پرداخت نمودم چه می‌شود؟ آیا باید آن را از مالک اصلی بگیرم یا فردی که با او معامله کردم؟

    • سلام. مطابق مواد 261 و 262 قانون مدنی، در صورتی كه مبيع فضولي به تصرف مشتري داده شود هر گاه مالك معامله را اجازه نكرد مشتري نسبت به اصل مال و منافع مدتي كه ‌در تصرف او بوده ضامن است اگر چه منافع را استيفاء نكرده باشد و همچنين است نسبت به هر عيبي كه در مدت تصرف مشتري حادث شده باشد و مشتري حق دارد كه براي استرداد ثمن عيناً يا مثلاً يا قيمتا به بايع فضولي رجوع كند.
      جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید از گروه وکلای مهر پارسیان مشاوره دریافت نمایید.
      09120067661

  • با سلام و وقت بخیر . من 9 ماه گذشته یک واحد آپارتمان در شهر پرند خریداری کردم . در زمان خرید و در مبایعه نامه ذکر شده که ملک 6 ماه آینده آماده تحویل است . اما سازنده (مالک ابتدایی) واحد را تحویل نمیدهد با اینکه واحد آماده ی تحویل است. چه راهکار قانونی وجود دارد و چه مدارکی نیاز است ؟ باید به چه عنوانی از ایشان شکایت کنیم ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • با سلام و احترام.
      اگر مالک پس از فروش ملک خود مال مورد معامله را تسلیم نکرد، شما می‌توانید از دادگاه الزام وی را بخواهید. از بابت تاخیر در تحویل ملک می‌توانید خسارت هم مطالبه کنید. دادگاهی که صالح به رسیدگی در این مسئله، دادگاه محلی است که ملک در آن جا واقع است. برای طرح دعوای الزام به تحویل ملک، لازم است که سند مبایعه نامه را پیوست کنید. همچنین سندی را هم که نشان می‌دهد شما پول معامله را پرداخت کرده‌اید پیوست کنید که دادگاه طبق مفاد قرارداد در این مسئله حکم صادر می کند. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی و قراردادی با شماره 02188663926 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام و وقت بخیر، بنده یک خانه ی ویلایی در یک محله ی قدیمی تهران خریده ام و قصد ساخت و ساز دارم، بعد از خرید متوجه شدم که قسمتی از ملک در طرح شهرداری است، آیا این مورد باید در قرارداد فروش ذکر می‌شد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • سلام دوست عزیز
      خرید و فروش مقدار واقع در طرح‌های شهرداری که در میان مردم به عقب ‌نشینی معروف است بستگی به توافق افراد دارد، هرچند در سند رسمی ملک متراژ مشخص است، ولی معمولاً افراد این میزان را از متراژ کل ملک کسر کرده و مبلغ باقیمانده را به فروشنده پرداخت می‌کنند. همچنین در صورتی که خریدار موقع معامله نسبت به این موضوع بی اطلاع باشد حق فسخ و مطالبه خسارت خواهد داشت. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 02188663925 تماس حاصل فرمایید.

  • پدر ما 15 سال پیش، حدود 2هکتار زمین کشاورزی دیم، را در دفترخانه ای حاضر و سند را به نام ما سه برادر امضاء و انتقال داده ولی فقط یکی از برادران امضاء نموده و دو برادر دیگر حضور نداشته ایم و امضا نکردیم، ولی اسم هر 3 برادر به ثبت رسیده، بعد از چند سال پدرمان فوت و قضیه به دست فراموشی سپرده می‌شود، حال پس از گذشت این چند سال وضعیت، ادامه قانونی کار به چه نحوی می‌باشد. آیا انتقال مالکیت به قوت خودش باقی ست و ما دو برادر که امضا نکرده ایم، می‌توانیم آن را امضا و سند را تحویل بگیریم یا خیر؟

    • سلام دوست عزیز
      بله، انتقال مالکیت محقق شده است و شما سه برادر مالک هستید، البته اگر انتقال قطعی بوده باشد. مدارک و مستندات شما نیازمند، بررسی بیشتر توسط وکیل متخصص امور قرارداد و ملکی را دارد، تا به صورت قطعی پاسخ داده شود. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 09120067664 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام. من مالک 3 هکتار از یک ملک کشاورزی هستم. قصد فروش 1 هکتار از زمین کشاورزی خود را دارم. میخواستم بدانم که، چگونه میتونم ملک خود را به فروش برسانم که مشکلی پیش نیاد؟

    • سلام دوست عزیز
      شما می‌توانید برای فروش ملک غیر قابل افراز، دستور فروش بگیرید که خارج از نوبت به آن رسیدگی خواهد شد، لذا تقسیم زمین دارای اعتبار بوده و به قوت خود باقی است. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل ملکی با شماره 09120067664 تماس حاصل فرمایید.

  • باسلام و وقت بخیر. بنده سوالی داشتم از خدمتتون، در ملک مشاع و قابل افرازی که به دلیل تخلفات ساختمانی درمستحدثات جدید، پرونده آن درکمیسیون ماده 100 شهرداری، تحت رسیدگی است، آیا نداشتن پایانکار باعث رای به عدم افراز ملک و نهایتا درخواست فروش املاک مشاع خواهد شد؟ یعنی تاخیردرصدور پایان کار در رای صلاحیت افراز یا عدم افرازملک موثراست؟

    • سلام دوست عزیز
      املاکی که ثبت شده باشند، در جهت افراز از شهرداری قابلیت افراز یا عدم آن وفق مقرارت شهرسازی استعلام می‌شود و ارجاع موضوع به ماده 100 مانع ارسال پاسخ استعلام فوق نمی‌باشد، ولی شهرداری ها عملا در صورت وجود تخلف تا زمان رسیدگی به تخلف از پاسخ به استعلام خودداری می‌نمایند. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 02188663926 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام و وقت بخیر. بنده 1 سال پیش آپارتمان تازه ساخت و کیلید نخورده را در منطقه 22 تهران خریداری کردم. ملک به صورت قولنامه ای و با مبایعه نامه خریداری شد، و قرار شد که سند رسمی در مدت کوتاهی به نام بنده زده شود. الان بعد از مدت 1 سال مالک اولیه ملک به دلیل بالا رفتن قیمت ملک میگوید که باید مبلغ 200 میلیون دیگر پرداخت کنم که سند را به نام من بزند. سوال بنده این است که اگر بین مبایعه‌نامه و انتقال سند، فروشنده قیمت را بالا ببرد، چه ‌کاری می‌توان کرد؟

    • سلام وقت به خیر
      فروشنده بعد از امضای مبایعه نامه و اسقاط خیارات نمیتونه به بهانه افزایش قیمت ملک، مطالبه مبلغ مازاد بر قرارداد داشته باشه.
      شما میتونین با طرح دادخواست الزام به ایفای تعهدات و الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی، نسبت به الزام ایشون به انجام تعهدات اقدام کنید.
      موسسه حقوقی بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان

  • سلام اقاي وكيل خسته نباشيد. اگر من و دوستم به صورت شراكتي ملك بزرگي رو بخريم.
    وهر كدوممون به اندازه سهمي كه دارين در ساختمون شريكيم. سوالم اينه امكان تصرف در قسمت هايي از ساختمون به اندازه سهم خودم بدون اجازه دوستم هست؟

    • سلام وقت به خیر
      تا زمانی که رضایت شریک نباشه نمیتونین سهم اختصاصی رو تصرف کنید و قطعا نیاز به اذن شریک مال مشاعی دارید.

  • سلام اقاي وكيل خسته نباشيد. اگر من و دوستم به صورت شراكتي ملك بزرگي رو بخريم.
    وهر كدوممون به اندازه سهمي كه دارين در ساختمون شريكيم. سوالم اينه امكان تصرف در قسمت هايي از ساختمون به اندازه سهم خودم بدون اجازه دوستم هست؟

    • سلام دوست عزیز
      خير، امكان ندارد. هيچ كدام از شما دو شريك مطابق ماده ٥٨١ و ٥٨٢ قانون مدني، بدون اجازه شريك ديگر نمي‌توانید بخش‌هاي اشتراكي ساختمان را تصرفي نمايید، زيرا هر دو نفر در همه اجزاي ملك شريك مي‌باشید و بايد شرايط احكام معامله فضولي اجرا گردد.

  • با سلام و وقت بخیر. بنده 1 سال پیش آپارتمان تازه ساخت و کیلید نخورده را در منطقه 22 تهران خریداری کردم. ملک به صورت قولنامه ای و با مبایعه نامه خریداری شد، و قرار شد که سند رسمی در مدت کوتاهی به نام بنده زده شود. الان بعد از مدت 1 سال مالک اولیه ملک به دلیل بالا رفتن قیمت ملک میگوید که باید مبلغ 200 میلیون دیگر پرداخت کنم که سند را به نام من بزند. سوال بنده این است که اگر بین مبایعه‌نامه و انتقال سند، فروشنده قیمت را بالا ببرد، چه ‌کاری می‌توان کرد؟

    • سلام دوست عزیز
      شما می بایست با توجه به تعهدی که در مبایعه نامه دارید اقدام نمایید و چنانچه فروشنده اقدام به تنظیم سند به نام شما ننماید، نسبت به ایشان طرح دعوا نمایید. ضمنا جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 02188663927 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام و احترام. بنده واحدی رو در پرند تهران خریداری کردم. و 90 درصد مبلغ واحد را به ایشان پرداخت نموده، متاسفانه با ایشان به مشکل مالی و انتقال سند برخوردیم، ملک زمان خرید مستاجر داشت، مستاجر با ایشان تسویه کرده و ملک را تحویل او داده بود و ایشان مجددا ملک را به مستاجر جدیدی اجاره داده است، آیا عمل ایشان انتقال مال غیر محسوب می‌شود؟ بنده می‌توانم از ایشان تحت عنوان انتقال مال غیر شکایت کنم ؟

    • سلام وقت شما بخیر
      بله، اگر ملک فروخته شده و مبلغ ثمن نیز پرداخت شده است، ایشان نمیتوانند ملک را اجاره بدهند. صد درصد جرم انتقال مال غیر است و مجازات حبس خواهد داشت. شما میتوانید برای تنظیم شکوایه و همچنین مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 02188663926 تماس حاصل فرمایید.

  • ملکی را حدود بیست سال است که با برادرم شریک هستم ولی سند به صورت کامل، شش دانگ و رسمی به نام برادرم است، ثبت دو دانگ من به صورت رسمی برای ما مقدور نیست، به علت هزینه زیاد آن، فردی پیشنهاد کرد از طریق دریافت اقرارنامه ملکی از برادرم مشکل را حل کنم ولی متوجه شدم در صورت فوت یکی از طرفین اقرارنامه به عنوان سند اثبات مالکیت بی ارزش می‌شود، پس به جز اقرارنامه و ثبت سندی چه راه حلی وجود دارد که مالکیت من بر آن دو دانگ در هر شرایطی قابل اثبات باشد؟ ممنون میشم راهنمای بفرمایید.

    • سلام وقت شما بخیر
      جنابعالی میتوانید درخواست انتقال دو دانگ سند و انتقال دو دانگ در دفترخانه اسناد رسمی، به نام خود دهید. هزینه زیادی ندارد و بهترین راه حل همین مورد میباشد. همچنین میتوانید صلح نامه یا هبه نامه در دفترخانه تنظیم نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 02188663925 تماس حاصل فرمایید.

  • سلام
    ببخشید سوالی داشتم. ما یک واحد اپارتمان رو از یک سازنده تومنطقه ۲۱ تهران خریداری کردیم و الان متوجه شدیم صاحب زمین اطلاع نداشت و این واحد از واحد های متعلق به مالک زمین هست. تکلیف معامله ما چیه؟ 

    • سلام وقت شما بخیر
      چنین معاملهای غیرنافذ (صحیح نیست و باطل هم نمیباشد) میباشد و در صورت تنفیذ (تایید) مالک واقعی مال، معامله صحیح میباشد، و در صورت عدم تایید مالک، معامله باطل میگردد.

  • سلام روزتون پر از خیر و برکت
    من ۲ ماه گذشته اقدام به خرید یک ملک کردم و الان متوجه شدم همون ملک اون فروشنده به یک نفر دیگه با فاصله ۱ ماه فروخت میخواستم بدونم مجازات این فرد چیه ؟

    • سلام وقت شما بخیر
      ماده ۱۱۷ قانون ثبت اسناد و املاک در خصوص معامله معارض بیان میدارد که: (هر کس به موجب سند رسمی یا عادی نسبت به عین یا منفعت مالی اعم از منقول یا غیر منقول، حقی به شخص یا اشخاصی داده و بعد نسبت به همان عین یا منفعت به موجب سند رسمی معامله یا تعهدی معارض با حق مزبور کند به زندان با اعمال شاقه از ۳ تا ۱۰ سال محکوم خواهد شد.)

  • با سلام و وقت بخیر . بنده یک واحد آپارتمان در محدوده ی نیاوران خریداری کردم. کل مبلغ واحد 12 میلیارد است و من مبلغ 10 میلیارد آن را پرداخت کردم، و ما بقی بعد از دریافت سند پرداخت می‌شود، به تازگی متوجه شدم که این ملک در تصرف بانک است برای یک وام 20 میلیاردی که متاسفانه بازپرداخت آن هم به تعویق افتاده . آیا بنده میتوانم این قولنامه و قرارداد را فسخ کنم ؟ میتوانم از ایشان شکایت کنم ؟

    • سلام وقت شما بخیر
      اگر ملکی در بازداشت و یا رهن بوده باشد، طبق ماده 56 و 57 قانون اجرای احکام مدنی این انتقال باطل و بلا اثر است.
      ماده ۵۶ مقرر داشته است: (هرگونه نقل و انتقال اعم از قطعی و شرطی و رهنی نسبت به مال توقیف شده باطل و بلااثر است.) و در ماده ۵۷ بیان شده است: (هرگونه قرارداد یا تعهدی که نسبت به مال توقیف شده بعد از توقیف به ضرر محکوم له منعقد شود نافذ نخواهد بود مگر اینکه محکومله کتباً رضایت دهد.) شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص در امور ملکی با شماره 09120067664 تماس حاصل فرمایید.

  • سلام روز شما بخیر
    اگر مالکی ملک خودش رو هم زمان به دونفر بفروش و یک نفر دربنگاه قولنامه داره ولی دیگری به نامش سند رسمی خورده از فرد خاطی تحت چه عنوانی می‌توان شکایت کرد؟ حکمش چیه؟

    • سلام وقت شما بخیر
      این مورد معامله معارض است و ماده ۱۱۷ قانون ثبت اسناد و املاک مقرر داشته است: هر کس به موجب سند رسمی یا عادی نسبت به عین یا منفعت مالی اعم از منقول یا غیر منقول، حقی به شخص یا اشخاصی داده و بعد نسبت به همان عین یا منفعت به موجب سند رسمی معامله یا تعهدی معارض با حق مزبور کند به مجازات حبس محکوم خواهد شد.

    • اگر ملکی توی رهن بانک باشه با مبایعنامه ای که داریم می تونیم دادخواست تنظیم سند رسمی را بدیم

  • سلام و عرض ادب
    من کار آموز وکالت هستم ویک سوال از آقای دکتر داشتم
    پرونده ای دارم که فردی یک ویلا در شمال رو با دو قولنامه به دو فرد فروخت آیا برای این مورد امکان شکایت معامله معارض وجود دارد و یا عنوان دیگری باید مطرح شود؟ 

    • سلام وقت شما بخیر
      امکان طرح معامله معارض وجود ندارد، به این دلیل که مستفاد از ماده ۱۱۷ قانون ثبت اسناد و املاک برای تحقق جرم معامله معارض سند دومی که ملک به وسیله آن انتقال میگردد، باید سند رسمی باشد. برای تعیین دقیق عنوان مجرمانه نیاز به بررسی دقیق مدارک میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 09120068663 تماس حاصل فرمایید.

  • با سلام ووقت بخیر، من و خواهرم مشترکا مالک یک ملک هستیم، و ملک به صورت قولنامه ای بوده ، این ملک از پدرم به ما ارث رسیده . ما هنوز انحصار وراثت انجام ندادیم. من می‌خوام تقاضای افراز بدم برای 3 دانگ خودم . من کجا باید درخواستم رو مطرح کنم؟

    • سلام وقت شما بخیر
      شما ابتدا درخواست انحصار وراثت بدهید و به دلیل اینکه ملک سند ثبتی ندارد، دادخواست باید به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم شود. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل متخصص ملکی با شماره 09120067661 تماس حاصل فرمایید.

  • سلام ببخشید اگر ملک پایان کار نداشته باشه میتونیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *