وکیل جعل و کلاهبرداری تهران

وکیل جعل و کلاهبرداری تهران

وکیل جعل و کلاهبرداری تهران


امروز با موضوع وکیل جعل و کلاهبرداری تهران با شما خواهیم بود.

کلاهبردارهای جدید شیوه‌های نوین و جدیدی پیدا نموده و باندهای تبهکاری و کلاهبرداری، هر روز با هشیاری بیشتر و اشراف بیشتر به خلأهای قانونی، اقدام به ارتکاب جرم می‌نمایند.

یکی از جرایمی که معمولا با کلاهبرداری نیز همراه است، جرم جعل و استفاده از سند مجعول است تا با استفاده از مانورهای متقلبانه و اسناد نادرست، اقدامات تبهکارانه با دقت عمل بیشتری تحقق یابد.

موسسه حقوقی مهرپارسیان با همکاری وکیل جعل و کلاهبرداری در تهران و دفتر خدمات حقوقی گروه وکلای مهر، اقدام به انتشار مطالبی درباره نحوه عملکرد باندهای کلاهبرداری در صدور کارت های جعلی و غیرقانونی پایان خدمت نموده و در ادامه به معرفی وکیل جعل و کلاهبرداری تهران خواهیم پرداخت.

نکات مهم در معرفی وکیل جعل و کلاهبرداری تهران

جستجوی وکیل جعل و کلاهبرداری تهران چگونه قابل انجام است؟

بهترین راه دفاع در پرونده های جعل و کلاهبرداری تهران چیست؟

دفتر وکیل جعل و کلاهبرداری تهران چگونه قابل شناسایی است؟

شگرد باند‌های صدور کارت‌های جعلی و غیرقانونی پایان خدمت

در حقوق کیفری، جرایم بر اساس کیفیت و وسیله ارتکاب جرم به دسته‌های متنوعی تقسیم می‌شوند.

برای مثال برخی جرایم فیزیکی هستند: مانند سرقت یا آدم ربایی، و پاره‌ای نیز مبتنی بر اغفال و فریب هستند.

جرایم دسته اخیر که جرایم مبتنی بر حیله و تقلب نام گذاری شده اند، جرایمی هستند که روش ارتکاب آن‌ها استفاده به وسایل متقلبانه و اقدامات فریبنده است.

در قوانین جزایی، جرایمی از قبیل کلاهبرداری، فریب در ازدواج یا تقلب و دسیسه در امور نظام وظیفه از این دسته می‌باشند.

شکایت از دکتر زنان و ماما

جرم دسیسه و تقلب در امور نظام وظیفه که قانونگذار در ماده 79 قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح به آن پرداخته است.

شرایط جرم انگاری دسیسه و تقلب در امور نظام وظیفه

لازم است نتیجه مورد نظر، یعنی معافیت از خدمت فرد مشمول، حاصل جرم مذکور گردد.

هر چند که به موجب عمومات حقوق جزا، چنانچه نتیجه مورد نظر از جرم حاصل نشود لیکن اگر در فرآیند ارتکاب جرم مذکور، جرایم دیگری همانند جعل یا ارتشاء (رشوه گرفتن) صورت گیرد مرتکب یا مرتکبین این جرایم نیز قابل پیگرد خواهند بود.

اما جرم مذکور، هنگامی جرم تام است که اقدامات مجرمانه مباشر (انجام دهنده جرم)، به یکی از موارد مورد نظر قانونگذار یعنی معافیت مشمول از خدمت یا عدم اعزام وی به خدمت منجر گردد.

رفتار مادی جرم دسیسه و تقلب در امور نظام وظیفه: ارائه مدارک پزشکی جعلی و ارائه مدارکی که به موجب مقررات خاص برخی امتیازات را برای مشمولین مقرر نموده از طریق جعل یا صدور گواهی‌های خلاف واقع و حتی ارائه مدارک پزشکی یا کفالت متعلق به غیر.

نکته دیگری که در تعریف این جرم باید به آن اشاره نمود این است که قانونگذار در ادامه ماده، علاوه بر مباشرت فرد نظامی در فرآیند تقلب و دسیسه در امور نظام وظیفه، حالتی را بیان نموده که اگر فرد نظامی، شخصاً یا از طریق فرد دیگری اعم از نظامی یا غیر نظامی موجبات معافیت از خدمت مشمول را برخلاف مقررات از قبیل: صدور گواهی یا تصدیق نامه خلاف واقع فراهم نماید، مشمول مجازات مندرج در ماده مذکور خواهد شد.

دعوای الزام به فک رهن چیست؟

چنانچه اقدامات متقلبانه مأمور نظامی بر خلاف واقع منجر به اعزام مشمول به خدمت گردد نیز جرم مذکور نسبت به مرتکب محقق خواهد بود.

به بیان دیگر این ماده دو جنبه دارد. هم معافیت مشمول بر خلاف مقررات و هم اعزام به خدمت مشمولی را که نباید به خدمت اعزام شود، در برمی‌گیرد.

 

با توجه به این امر که بزه (جرم) مذکور جرمی مقید به نتیجه مجرمانه است لذا احراز سوء نیت عام و خاص در این جرم حائز اهمیت است.

تایید کننده این مطلب، آوردن لفظ فراهم نمودن موجبات ارتکاب جرم توسط مجرم در صدر ماده است که خود حاکی از این موضوع است که مرتکب جرم، نتیجه نهایی جرم یعنی معافیت مشمول از خدمت یا اعزام وی را بر خلاف مقررات قصد کرده باشد.

به بیان دیگر همانگونه که در ماده 144 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 آمده، در جرایم عمدی علاوه برعلم مرتکب به موضوع جرم باید قصد او در ارتکاب رفتار مجرمانه نیز احراز گردد و در جرایمی که وقوع آن‌ها بر اساس قانون، منوط به تحقق نتیجه است، قصد نتیجه با علم به وقوع آن نیز باید احراز گردد.

مفهوم مخالف این امر آن است که اگر احراز شود مرتکب جرم به نحو غیر عمد و به لحاظ عدم رعایت مقررات و غفلت موجبات معافیت مشمول یا اعزام وی را به خدمت بر خلاف قانون فراهم نماید، طبق این ماده نمی‌توان با وی رفتار نمود.

در جرم دسیسه و تقلب در امور نظام وظیفه برای مشمول چه عقوبتی در نظر گرفته شده است؟

قانونگذار وضعیت مشمولی را که با علم و اطلاع از غیر واقع بودن مدارکی که موجبات معافیت او را فراهم نموده، در تبصره یک ماده 79 قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح مشخص نموده است.

تصرف عدوانی مزاحمت ملکی و ممانعت از حق

بدین نحو که اگر ثابت شود مشمول با علم و اطلاع از ناصحیح بودن مدارکی که برای معافیت او فراهم شده از این مدارک استفاده یا از بابت آن امتیازی کسب نماید، مشمول مجازات مقرر در تبصره مذکور می‌گردد.

در تشریح این تبصره باید گفت، صرف ارائه مدارک و تصدیق نامه خلاف واقع توسط مشمول حتی اگر به مرحله معافیت از خدمت نرسد نیز موجب حدوث جرم مربوط می‌گردد.

همچنین اگر در اثر ارائه مدارک و استفاده از آن‌ها امتیازی کسب نماید که منشاء آن ارائه کارت معافیت بوده ضمن ابطال کارت، امتیازات مذکور نیز لغو می‌گردد.

به نظر می‌رسد حکم عام ماده 214 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 از حیث اموالی که در اثر ارتکاب جرم مذکور تحصیل می‌گردد در مانحن فیه جاری باشد.

پرداخت رشوه جهت دریافت کارت پایان خدمت

به موجب تبصره 2 ماده 79 قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح مرتکبان جرایم مذکور چنانچه برای انجام اعمال فوق، مرتکب جرم ارتشاء (رشوه گرفتن) نیز شده باشند به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شوند.

در تشریح این تبصره، نکته قابل ذکر آن است که تا قبل از تصویب قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 قاعده جمع مجازات نسبت به جرایم غیر مشابه جاری بود و چنانچه مرتکبین بزه (جرم) ماده 79 قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح در فرآیند ارتکاب آن، مرتکب جرم ارتشاء می‌شوند علاوه بر مجازات مندرج در ماده اخیرالذکر به مجازات مندرج در ماده 118 قانون مجازات جرایم نیرو‌های مسلح و مجازات راشی (رشوه دهنده) مندرج در ماده 592 و 593 قانون مجازات اسلامی (مصوب 1375) حسب مورد از باب تجمیع مجازات‌ها محکوم می‌شدند.

وکیل جرایم سایبری تهران

لیکن با تصویب قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 مفاد ماده 134 آن بر موضوع حاکم می‌باشد و فرد مرتکب صرفاً به مجازات جرمی که مجازات آن اشد (شدیدتر) است، محکوم می‌گردد.

مهمترین شگرد‌های تقلب و دسیسه در امور نظام وظیفه کدامند؟

در تکوین جرم مذکور به موارد ذیل می‌توان اشاره نمود: 1- جعل کارت پایان خدمت با استفاده از تجهیزات رایانه ای.

2- پیدا کردن واسطه در مراکز پزشکی ناجا مرتبط با معافیت از خدمت و تطمیع فرد آلوده.

3- نفوذ افراد غیر سازمانی در سامانه‌های رایانه‌ای سازمان نظام وظیفه یا سایر بخش‌های ناجا.

4- استفاده از مهر‌های تقلبی بیمارستان‌ها و پزشکان متخصص.

5- تطمیع پزشکان و یا افرادی که معتمد پزشک بوده و مهر پزشک را گاهاً در اختیار دارند.

6- جازنی افراد غیر به عوض مشمول در هنگام مراجعه به مراکز پزشکی یا کمیسیون‌های پزشکی مربوطه.

7- استفاده از کاربرگ‌ها و اوراق سازمان وظیفه عمومی.

8- جلب اعتماد مشمول در این مورد که کارت معافتی که قرار است ارائه شود جعلی نبوده و همراهی نمودن وی به واحد‌های مربوطه در حوزه نظام وظیفه و ایجاد ارتباط صوری با کارکنان.

کدام خلاء‌های قانونی باعث فراگیر شدن جرم دسیسه و تقلب در امور نظام وظیفه شده است؟

به نظر می‌رسد عدم اهمیت انجام خدمت سربازی نزد افکار عمومی در سال‌های اخیر به خصوص تسهیل خرید خدمت سربازی موجب شده تا برای فرار از خدمت، جرایمی، چون تقلب و دسیسه در امور نظام وظیفه امکان حدوث یابند.

به بیان دیگر، به نظر می‌رسد خلاء قانونی در ماهیت موضوع وجود ندارد.

وکیل جعل و کلاهبرداری تهران

برای مشاوره حقوقی درباره نحوه شکایت از جعل و کلاهبرداری تهران و همچنین انتخاب بهترین وکیل جعل و کلاهبرداری تهران، موسسه حقوقی بین المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با همکاری ده وکیل برتر ایران، اعلام آمادگی می‌نماید.

وکالت در دادسرای جرایم امنیت اخلاقی

شماره تماس دفتر وکیل جعل و کلاهبرداری تهران

جهت مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل پایه یک دادگستری جعل و کلاهبرداری تهران، مشاوره آنلاین با وکیل جعل و کلاهبرداری تهران، معرفی بهترین وکیل جعل و کلاهبرداری تهران، با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان تماس بگیرید.

در صورت ضرورت و فوریت موضوع و درخواست وکیل خارج از ساعات اداری با شماره همراه اعلامی تماس حاصل فرمایید.

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88799562

021-88795408

021-88796143

09120067665

گروه وکلای مهر

 

 

امتیاز دهی به مقاله

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *