وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری


وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری ، امکان دفاع از اتهام کلاهبرداری و طرح پرونده کلاهبرداری را دارد. دروغ، در هیچ یک از قوانین کیفری جرم انگاری نشده است. اما وقتی دروغ با بردن مال غیر، توام می‌شود، می‌تواند جرم کلاهبرداری را محقق نماید. وکیل کلاهبرداری ، امکان تشخیص وقوع کلاهبرداری یا سایر جرایم  و یا اینکه اصولا موضوع مطروحه، مشمول حکم کلاهبرداری قرار می گیرد یا خیر، مشاوره حقوقی ارائه می‌نماید.

در قوانین همه کشورهای دنیا، به نوعی، جرم کلاهبرداری ، تعریف شده و جرایمی هم در حکم کلاهبرداری قرار داده شده اند که از حیث مجازات، مانند کلاهبردار ، مجازات شوند. وکیل کیفری و وکیل کلاهبرداری، عموما، از یک جنس هستند و امکان ارائه مشاوره حقوقی درباره جرایم کیفری و تعریف و تشریح ارکان تشکیل دهنده هر جرمی را دارند. گاهی اوقات، تعریف کلاهبرداری بر عملی صادق است، اما نحوه عملکرد کلاهبردار، به نحوی است که از مفاد قانون جهت اجرای نقشه های کلاهبرداری خود استفاده نموده و از تعقیب کیفری و مجازات، رهایی می یابد.

مسائلی از قبیل، کلاهبرداری کارمندان دولت، کلاهبرداری سازمان یافته، کلاهبرداری اینترنتی، مجازات شروع به کلاهبرداری، مشارکت در کلاهبرداری، تفاوت کلاهبرداری با تحصیل مال نامشروع، در ادامه این مقاله خواهد آمد. سوالاتی درباره نحوه انتخاب وکیل کلاهبرداری، به موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی مهر پارسیان، واصل شده است، که توسط گروه وکلای مهر، پاسخ داده خواهد شد.

 

سوالات متداول نحوه انتخاب وکیل کلاهبرداری

 

آیا تحصیلات وکیل کلاهبرداری با سایر وکلا متفاوت است؟

انتخاب وکیل کلاهبرداری چگونه صورت می‌گیرد؟

مرجع صدور پروانه وکیل پایه یک دادگستری کجاست؟

جرم کلاهبرداری، شروع به کلاهبرداری و مشارکت در کلاهبرداری، چه تفاوت هایی دارند؟

نحوه اثبات جرم کلاهبرداری و درخواست تعقیب و مجازات کلاهبردار، چگونه است؟

 

وکیل تصادف رانندگی

 

گروه وکلای مهر، با مشاوره محمدرضا مهری، وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی جرم کلاهبرداری ، پاسخگوی سوالات عزیزان درباره وکیل کلاهبرداری خواهند بود.

 

اشکال مختلف جرم کلاهبرداری

کلاهبرداری ساده :

در کلاهبرداری ساده، اشخاص با وعده های واهی، اختیارات واهی و دروغ هایی مواجه می‌شوند که به قصد فریب آن‌ها و بردن مال، ابراز می‌شود. در این نوع کلاهبرداری، شخص با وعده های فریبنده و چرب زمانی طعمه های خود را فریفته و وجوه آن‌ها را از ان خود می کند.

کلاهبرداری سازمان یافته:

افراد با تشکیل شرکت های واقعی ولی با هدف بردن اموال مردم، اقدام به انتشار آگهی و یا اعلان عمومی مانند پیش فروش آپارتمان و یا پیش فروش اتومبیل یا فروش اقساطی به صورت گسترده می‌نمایند. در کلاهبرداری سازمان یافته، معمولا از عناوین شرکت بازرگانی و یا تهیه مسکن یا واردات خو درو و همچنین سرمایه گذاری با سود بالا، استفاده می‌شود.

کلاهبرداری کارکنان دولت:

در بسیاری از کلاهبرداری های سازمان یافته، ردی از کارکنان دولت هم پدیدار می‌شود. امکان ثبت شرکت بدون مجوزهای لازم، انتشار آگهی بدون مجوز لازم و اعلان عمومی کلاهبرداران، بدون دخالت کارکنان دولت در این گونه موارد وجود ندارد.

کلاهبرداری اینترنتی :

نوع خاصی از کلاهبرداری که در سالهای اخیر بسیار رواج یافته است، کلاهبرداری اینترنتی است. کلاهبرداری اینترنتی، از طریق فضاهای مجازی، اخذ اطلاعات بانکی افراد با فریب و حیله پذیرفته شدن در قرعه کشی و این گونه موارد اتفاق می افتد.

کلاهبرداری در ازدواج:

تدلیس در ازدواج و یا فریب در ازدواج، عنوان کلاهبرداری در ازدواج است که در گویش عامه، از ان نیز به عنوان کلاهبرداری یاد می‌شود. کلاهبرداری از هر نوعی که باشد، نیازمند مشاوره با وکیل کلاهبرداری و وکیل پایه یک دادگستری دارد. گاهی معانی کلاهبرداری با سایر جرایم، به قدری نزدیک و مشابه است که تفکیک جرم کلاهبرداری با تحصیل مال نامشروع را دشوار می‌نماید.

اعاده دادرسی فروش مال غیر

 

وکیل کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری

جرایم در حکم کلاهبرداری

بسیاری از جرایم که عنوان دیگری دارند، به خاطر استفاده از ضمانت اجرای مجازات سنگین کلاهبرداری، توسط قانون‌گذار، جرایم در حکم کلاهبرداری تعریف شده اند.

از جمله جرایم، فروش مال غیر، تبانی اشخاص در بردن مال غیر، معرفی ملک غیر به عنوان مال خود، اشخاصی که با تبانی به عنوان وارد ثالث، اقدام به طرح دعوا می کنند، انتقال گیرنده مال غیر در صورت علم و اطلاع، تحصیل انحصار وراثت بر خلاف واقع، تقسیم منافع موهوم شرکت، ثبت ملک توسط امین، جعل عنوان نمایندگی بیمه، فروش کالای تهیه شده با ارز دولتی به بهایی گرانتر، تقویم متقلبانه سهم الشرکه، فروش ارز دولتی در بازار آزاد، جرایم در حکم کلاهبرداری هستند.

 

مجازات جرم کلاهبرداری

در قانون مجازات اسلامی، قانون وکالت، قانون ثبت اسناد و املاک، قانون تجارت، قانون تعزیرات حکومتی و بعضی از قوانین خاص، مصادیق جرم کلاهبرداری، تعریف و شمرده شده است. قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری به عنوان قانون خاص، از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، و قانون انتقال مال غیر، مجازات های سنگینی را برای مرتکب جرم کلاهبرداری در نظر گرفته اند.

مجازات جرم کلاهبرداری قابل تعلیق و تبدیل به حبس کمتر از یکسال نیست. مجازات جزای نقدی به میزان دو برابر مال برده شده و رد مال در کلاهبرداری، از جمله مجازاتهای ارتکاب جرم کلاهبرداری می‌باشد. مشارکت در کلاهبرداری، معاونت در کلاهبرداری، سردستگی در کلاهبرداری، کارمند دولت بودن و شروع به جرم کلاهبرداری هر کدام، مجازات خاص خود را دارد که در قوانین قابل مطالعه است.

وکیل کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری

وکیل پایه یک دادگستری و متخصص جزا و جرم شناسی، امکان قبول پرونده به عنوان وکیل کلاهبرداری را دارد. گاهی اوقات مرز بین دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی، ان چنان باریک است که جز مشاوره با وکیل کیفری و متخصص کلاهبرداری، امکان یافتن راه حل مناسب جهت طرح دعوا، وجود ندارد.

فروش مشروبات الکلی توسط اقلیت های دینی

موسسه حقوقی و داوری بین‌المللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان، با مشاوره محمدرضا مهری، وکیل پایه یک دادگستری، دانش آموخنه حقوق کیفری و جرم شناسی و همچنین حقوق تجارت بین‌الملل، امکان تعیین وقت حضوری مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری و همچنین قبول پرونده‌های کلاهبرداری را در مقام شکایت کیفری و یا دفاع از اتهام کلاهبرداری دارد.

جهت تعیین وقت مشاوره حضوری با وکیل کلاهبرداری و وکیل پایه یک دادگستری ، با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید.

آدرس : تهران-گاندی 14 پلاک 14 واحد 9

شماره وکیل کلاهبرداری در تهران:

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88795408

021-88796143

 

5/5 - (9 امتیاز)

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *