وکیل تجدید نظر تعزیرات

وکیل تجدید نظر تعزیرات

وکیل تجدید نظر تعزیرات


سازمان تعزیرات حکومتی یک نهاد شبه قضایی است که امکان تجدیدنظر نسبت به آرای آن توسط وکیل تجدید نظر تعزیرات وجود دارد.

تعزیرات حکومتی به عنوان یک مرجع اختصاصی رسیدگی به برخی از تخلفات اقتصادی می‌باشد و رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی مانند مراجع قضایی شامل دو مرحله بدوی (نخستین) و تجدیدنظر خواهد بود.

شعب بدوی تعزیرات حکومتی در موارد ذیل شروع به رسیدگی می‌کنند:

گزارش سازمان‌های بازرگانی، گزارش اتحادیه و واحدهای بازرسی و نظارت مجامع امور صنفی، گزارش انجمن‌های حمایت از حقوق مصرف کنندگان، گزارش سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضایی، دولتی و انتظامی و شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی.

با توجه به درگیر بودن بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی با موضوعات مربوط به مواردی که در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است، لزوم مشاوره با وکیل تعزیرات به نظر از اساسی‌ترین نیازهای حقوقی است و تجدیدنظر فرصت طلایی‌ای برای احیای پرونده است.

در این انتهای نوشته پیش رو، نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی در سازمان تعزیرات حکومتی که توسط وکیل تجدید نظر تعزیرات موسسه حقوقی مهر پارسیان تنظیم شده است، جهت اطلاع عموم، آورده شده است.

اگر به دنبال بهترین وکیل تجدید نظر تعزیرات هستید با شماره‌های مندرج در انتهای این مقاله تماس بگیرید تا وکیل تجدید نظر تعزیرات و متناسب با مشکل شما و با سابقه وکالت در امور مربوط به سازمان تعزیرات معرفی گردد.

نکات مهمی که در این نوشته توسط وکیل تجدید نظر تعزیرات، بررسی خواهند شد:

آیا اعتراض به رای قطعی در سازمان تعزیرات حکومتی به دیوان عدالت اداری مانع اجرای احکام می‌گردد؟

وکیل تجدیدنظر تعزیرات در پاسخ به این سوال ابتدا به بررسی مراحل رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی پرداخت؛ مطابق قانون و رویه موجود رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی ابتدا در مرحله بدوی (نخستین) صورت خواهد گرفت و در مرحله تجدیدنظر به رای صادر شده در مرحله بدوی، می‌توان اعتراض کرد و به رای مرحله تجدیدنظر می‌توان در دیوان عدالت اداری اعتراض نمود.

رای صادر شده در مرحله بدوی قطعی نیست؛ یعنی قابلیت اجرا ندارد و در صورت اتمام مهلت بیست روزه اعتراض به رای و اعتراض نکردن به رای در این مدت، قطعی خواهد شد؛ این روند قطعی شدن رای در مرحله تجدیدنظر نیز به همین شکل است؛ حال وکیل تجدیدنظر تعزیرات، در پاسخ به سوال فوق که آیا اعتراض به رای در دیوان مانع اجرای حکم می‌شود یا خیر، بیان داشتند:

خیر، رای این شعبه قطعی است و دیوان عدالت اداری هیچ‌گاه رسیدگی ماهیتی یا محتوایی ننموده و فقط تشخیص انطباق یا عدم انطباق حکم با قوانین و مقررات ایجاد کننده حق به عهده شعب دیوان عدالت اداری قرار دارد.

دیوان عدالت اداری پس از نقض رای، رسیدگی مجدد را به شعبه هم عرض صادر کننده رای قطعی ارجاع می‌نماید.

رسیدگی‌کنند به اتهامات رؤسا و اعضای شعب سازمان تعزیرات حکومتی به شرح زیر است:

با توجه به مسئولیت رؤسا و اعضای شعب سازمان تعزیرات حکومتی در رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز و وصف قضایی موضوع و با توجه به صراحت مواد ۴۹ و ۶۰ قانون تعزیرات حکومتی مصوب ۱۳۹۲ بر اشتغال دارندگان پایه‌های قضایی در شعب مرقوم و انحصار صلاحیت دادسرا و محاکم کیفری مستقر در مرکز استان‌ در رسیدگی به موارد مذکور در ماده ۷۴ این قانون و با توجه به ادبیات اداری و شرایط مقرر برای اعضای شعب ویژه رسیدگی‌کننده به قاچاق کالا و ارز و دلالت «مرکز» به فرد اجلای آن یعنی مرکز کشور، رسیدگی به کلیه اتهامات رؤسا و اعضای شعب سازمان تعزیرات حکومتی که در مقام رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز مرتکب می‌شوند در صلاحیت دادسرا و دادگاه‌های تهران بوده و آراء شعب یازدهم و سی و هفتم دیوان عالی کشور که با این نظر انطباق دارند صحیح و قانونی تشخیص می‌گردند.

این رأی طبق ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری در موارد مشابه برای شعب دیوان عالی کشور، دادگاه‌ها و سایر مراجع اعم از قضایی و غیر آن لازم‌الاتباع است و باید اجرا گردد.

مرجع صلاحیت‌دار جهت تبدیل جزای نقدی به حبس در پرونده‌های قاچاق کالا و ارز صادره از شعب تعزیرات حکومتی:

وکیل تجدید نظر تعزیرات بیان داشتند منظور از صلاحیت این است که چه دادگاهی به موجب قانون باید به این پرونده رسیدگی نماید.

بنابراین مرجع صلاحیت‌دار جهت تبدیل مجازات در صلاحیت شعبه دادگاه موضوع تبصره یک ماده 60 قانون قاچاق کالا 92 است و عمومات آن مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری است.

اشخاص ذیل حق تجدیدنظرخواهی از آرای شعب بدوی (نخستین) را دارند:

  • روسای سازمان‌های حمایت و تعزیرات حکومتی.
  • اعضای کمیسیون هماهنگی امور سازمان تعزیرات حکومتی در استان و شهرستان مربوط.
  • شاکی (حقیقی – حقوقی) یا وکیل قانونی وی در صورت برائت یا منع پیگرد یا در مواردی که جبران خسارت واردشده در حکم لحاظ نشده باشد.
  • محکوم‌علیه (فردی که حکم به ضرر او صادر شده است اعم از اینکه فرد حقیقی باشد یا حقوقی) یا وکیل قانونی وی.
  • رییس انجمن‌های حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان مربوط در صورتی که مرجع شکایت انجمن باشد.
  • رییس شورای اصناف و رییس مجمع امور صنفی در صورتی که مرجع شکایت اتحادیه یا مدیر بازرسی و نظارت اصناف باشد.

مهلت تجدیدنظرخواهی برای محکوم‌علیه و شاکی ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ و نسبت به سایر اشخاص ۳ ماه از تاریخ ابلاغ است.

همچنین روسای سازمان‌های حمایت و تعزیرات حکومتی در مواردی که آرای قطعی را خلاف قانون بدانند، می‌توانند از وزیر دادگستری طرح موضوع را در شعب عالی تجدیدنظر تقاضا کنند.

محکوم‌علیه نیز در صورتی که میزان جریمه صادرشده بالاتر از ۲۰ میلیون ریال باشد، می‌تواند طرح موضوع در شعب عالی تجدیدنظر را تقاضا کند.

این مبلغ براساس نرخ تورم سالانه بنا به پیشنهاد وزارت بازرگانی و تایید هیات وزیران قابل تعدیل است.

افزون بر این، رئیس شورای اصناف کشور در مواردی که مرجع شکایت اتحادیه یا مدیر بازرسی و نظارت اصناف باشد و رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در مواردی که مرجع شکایت انجمن باشد، حق درخواست طرح موضوع در شعب عالی تجدیدنظر را خواهند داشت.

نمونه لایحه تجديدنظر تعزيرات حکومتی

رئيس و اعضای محترم شعب تجديدنظر تعزيرات حکومتی

با سلام؛ احتراماً اينجانب محکومٌ عليه کلاسة پرونده 90/38866 صادره از شعبه — بدوی تعزيرات حکومتی استان تهران ضمن تجديد نظر خواهی از دادنامه (حکم) اصداری (صادر شده) در مدت قانونی تقاضای رسيدگی و نقض دادنامة معترض عنه (مورد اعتراض) را داشته؛ اهّم موارد به شرح ذيل معروض مي‌گردد:

درتاريخ –/-/88 شاکی محترم آقای پ ضمن مراجعه به اينجانب و ارایه نمونه کالای مورد معامله از سوی ايشان (دوشی حمام با فيلتر دارای کربن و فيلتر مينرال) تقاضای خريد تعداد 000/10 عدد از اين نوع کالا را به بنده دادند.

ضمناً ايشان بارها تأکيد بر اين نکته داشتند که همين کالايي را که گفتم و به شما نشان داده‌ام برای من تهيه کن چرا که مي‌دانم مدل‌های خيلی گرانتر و دارای کارآيي بيشتر نيز از اين محصول موجود مي‌باشد اما من (شاکی) فقط همين مدل را لازم دارم !!!

ارایه شاهد بر مدعا

الف: با عنايت به اين نکته که اينجانب در حضور شهود که عندالاقتضاء (در صورت نیاز) تعرفه (معرفی) مي‌گردند بارها به مشارٌاليه (ایشان) گفته بودم که اين کالا تشابهاتی با کالاهای ديگر داشته اما از نظر کيفی با توجه به مبلغ آن از ساير کالاهای اين رده (سردوشی حمام) پايين‌تر و دارای کارآيي کمتری مي‌باشد که مشارٌاليه مؤکداً مي‌فرمودند من اين کالا را با اين مشخصات فروخته‌ام و شما به مسائل ديگرش کاری نداشته باش!!!

ضمناً همانگونه که در قرارداد فروش اينجانب نيز مضبوط (موجود) است بنده فيلتر دوش، دارای کربن اکتيو و فيلتر مينرال به ايشان فروخته‌ام و اصلاً نامی از ساير چيزهای ديگر نبرده‌ام امّا متأسفانه شاکی محترم به دلایل نامعلوم و انگيزه سودجویی در کاتالوگ‌های خود (به پيوست لايحه تقديم حضور است) اين دستگاه را کلرگير و حذف باکتري‌های مضر و تنظيم کنندة ph آب و حذف 98% کلر و… معرفی و به ديگران فروخته و هم اکنون نيز در حال فروش است.

ب: با توجه به اظهارات کذب شاکی محترم قابل ذکر است که ايشان در لحظه تحويل کالا کارشناسانی از طرف خود به همراه داشته‌اند که همگی نيز ذيل قرارداد را امضاء نموده‌اند و حتی در ظهر برگه مبايعه‌نامه نيز تعداد 10 عدد از کالای فوق را در تاريخ 4/3/88 جهت کارشناسی با خودشان برده‌اند حال چرا بدين شکل مدعی تقلب در معامله هستند خود جای تأمل داشته و دارد؛ چرا که آقای خ کارشناس تعرفه شده از ناحيه شخص ايشان بوده است و نه از طرف اينجانب!!!

ج: در پاسخ به قسمت ديگر از اظهارات مشارٌاليه (شاکی) برگ سبز گمرکی با بارنامه ارائه شده هيچ گونه مغايرتی ندارد.

تقاضای بررسی بيشتر در اين زمينه از دادگاه محترم را دارم.

د: قابل ذکر است که با بررسي‌های به عمل آمده مشارٌاليه (ایشان) قصد تقلب و کلاهبرداری و سودجویی داشته و با سوءنيت از ابتدا به قصد فريب اينجانب و ساير خريداران اين کالا را تهيه و خريداری نموده تا به قيمت غير واقعی و گران به مردم عرضه نمايد وگرنه اگر ايشان کالا را نفروخته است من حاضرم همة 000/10 عدد آن را يکجا خريداری و پول ايشان را عودت (بازگرداندن) دهم.

مغایرت تفهیم اتهام با حکم

ه: تفهيم اتهام صورت گرفته در شعبه — بدوی تعزيرات همان‌گونه که ملاحظه مي‌فرمايند (مدارک مضبوط پرونده) با حکم صادر شده؛ مغايرت داشته؛ توضيحاً اينکه تفهيم اتهام صورت پذيرفته مبنی بر گرانفروشی بوده است ولی حکم صادر شده مبتنی بر تقلّب بوده است.

در پايان ضمن نقض دادنامه (حکم) معترض عنه (مورد اعتراض) خواهشمند است موارد فوق‌الاشعار (اشاره شده) را بررسی و حکم برائت (بی‌گناهی) اينجانب را اعلام فرمايند.

با تجديد احترام

به رای بدوی سازمان تعزیرات حکومتی کجا می‌توان اعتراض کرد؟

در شعب تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی می‌توان اعتراض نمود.

رای قطعی سازمان تعزیرات حکومتی در کجا قابل اعتراض است؟

رای قطعی بدوی در شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی و رای شعب تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض خواهد بود.

 

وکیل تجدید نظر تعزیرات

در صورتی که نیاز به وکیل تجدید نظر تعزیرات دارید با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

 

وکیل تجدید نظر تعزیرات
وکیل تجدید نظر تعزیرات

راه‌های ارتباطی با دفتر وکیل محمد رضا مهری

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88795408

021-88796143

خدمات دفتر وکالت محمد رضا مهری وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره حقوقی در تمامی موضوعات قابل طرح در دادگاه های ایران

تهیه و تنظیم انواع دادخواست و لایحه برای دادگاه حقوقی

تهیه و تنظیم شکواییه و لایحه برای دادسراها و دادگاه های کیفری

مطالعه پرونده و تنظیم لایحه تخصصی تجدیدنظرخواهی

مطالعه پرونده و تنظیم لایحه تخصصی درخواست اعاده دادرسی کیفری و حقوقی

مطالعه پرونده و تهیه دادخواست یا درخواست فرجام خواهی به صورت تخصصی

تنظیم صورتجلسات در طلاق توافقی و سایر توافقات

تهیه و تنظیم سازش نامه توافق نامه و انواع قرارداد در حقوق داخلی

مشاوره حقوق بین الملل و حقوق مهاجرت

معرفی وکیل در سایر کشورها برای انجام موضوع اقامت و تابعیت اتباع ایرانی

قبول وکالت در پرونده های بین المللی

قبول وکالت در پرونده های داخلی

قبول وکالت در پرونده های ایرانیان مقیم خارج از کشور

قبول وکالت در پرونده های سرمایه گذاری در خارج از کشور به منظور اخذ اقامت

داوری در تمامی قراردادهای داخلی و بین المللی

اجرای رای داوری، قبول ابطال رای داوری در دادگاه های ایران و دادگاه های بین المللی

شماره موبایل وکیل تخصصی تجدیدنظر تعزیرات

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

درخواست وقت مشاوره با محمدرضا مهری، مدیر موسسه حقوقی مهر پارسیان، از طریق شماره های اعلامی امکان پذیر است.

نشانی دفتر وکالت تخصصی وکیل تجدید نظر تعزیرات

تهران- میدان ونک- گاندی جنوبی- خیابان 14- پلاک14- طبقه4- واحد 9- دفتر وکالت محمدرضا مهری

وکیل تجدید نظر تعزیرات

5/5 - (72 امتیاز)

4 دیدگاه

  • سلام
    ببخشید من یه قرارداد با شرکت سایپا دارم که شرکت سایپا به تعهدات خودش تو قرارداد عمل نکرد.
    رفتم تعزیرات شکایت کردم ولی تعزیرات پرونده رو بست و میگه در صلاحیت ما نیست.
    میتونم تو مرحله تجدید نظر خواهی در تعزیرات از دکتر مهری کمک بگیرم تا حقمو از شرکت سایپا بگیرم؟

    • سلام وقت به خیر
      با توجه به رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری، در هر صورت رسیدگی به اینگونه دعاوی در صلاحیت محاکم عمومی دادگستری می باشد.

      رسیدگی به شکایات از عدم انجام تعهدات قراردادی در صلاحیت شعب تعزیرات حکومتی نیست

      🔸رای وحدت رویه شماره ۱۴۲۰ الی ۱۴۲۳ مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ هیات عمومی دیوان عدالت اداری:

      …اولاً: «عدم ایفاء تعهد قراردادی» در غیر از موارد منصوص در قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان از جمله ماده ۱۸ همان قانون که در رأی شماره ۳۰۵۴-۱؍۱۱؍۱۳۹۸ وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری رسیدگی به آن در صلاحیت تعزیرات حکومتی است، از جمله تخلّفات موضوع مواد ۳ الی ۸ قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان مصوب سال ۱۳۸۸ محسوب نمی شود و سازمان تعزیرات حکومتی شایستگی رسیدگی به دعوای «عدم ایفاء تعهد قراردادی» را ندارد و ثانیاً: با لحاظ حکم مقرر در تبصره ماده ۱۹ قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان مبنی بر اینکه: «در صورتی که عرضه کنندگان کالا و خدمات از ایفاء هر یک از تعهدات خود در قبال خریدار خودداری کرده و یا آن را به صورت ناقص و یا با تأخیر انجام دهند مکلفند علاوه بر انجام کامل تعهد، خسارت وارده را جبران نمایند» مـوضوع واجـد جنبه مـدنی است و تخلّف قابل تعقیب در تعزیرات حکومتی محسوب نمی‌شود و به موجب آراء متعدد هیأت عمومی دیوان عدالت اداری از جمله آرای شماره ۳۳-۲۹؍۲؍۱۳۷۵، ۱۳۸-۱۲؍۴؍۱۳۷۹ و ۱۹۷-۲۰؍۶؍۱۳۷۹ رسیدگی به دعاوی با منشاء قرارداد در صلاحیت و شایستگی دادگاه های عمومی حقوقی است مگر اینکه خلاف آن محرز باشد و در موارد تردید باید به قدر متیقن اکتفا کرد.

      دفتر وکالت محمد رضا مهری
      وکیل پایه یک دادگستری

  • سلام آقای مهری من یک پرونده قاچاق کالاهای ارایشی دارم که به سازمان تعزیرات ارجاع شده و در تجدید نظر من محکوم شدم من میخواستم بدونم من اگر بخوام اعمال ماده 477 انجام بدم شما انجام میدید و روال کار به چه نحوی است؟

    • سلام وقت شما بخیر
      بله، وکالت در دعاوی قاچاق توسط آقای دکتر مهری پذیرفته می‌شود. برای اعاده دادرسی شما باید 2 درصد از بهای میزان محکومیت خود را در مرحله اول برای انجام اعمال ماده 477 به صندوق دادگستری واریز نمایید و چنانچه دادگاه صالح اعاده دادرسی را تجویز نمود، این مبلغ به شما مسترد می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *