امروز با معرفی وکیل طلاق با شما همراه خواهیم شد.
خانواده، اولین نهاد اجتماعی است که از زن و مرد و فرزندان تشکیل میشود.
نهاد خانواده، از نهادهای دیرپای اجتماعی است و استحکام و پایداری نهاد خانواده، به استحکام و قدرت جامعه کمک می کند.
عدم شناخت کافی در موقع ازدواج، باعث بروز اختلافاتی بین زوجین خواهد شد که در بعضی از موارد تنها راه حل مسائل و مشکلات، طلاق است.
اما در این بین، کارشناسان حقوقی زیادی، نظر بر طلاق قبل از ازدواج دارند.
طلاق قبل از ازدواج
طلاق قبل از ازدواج واژه جدیدی است که از سوی بعضی از صاحب نظران حقوق، مطرح شده است و به این معنی است که مسائل و مشکلات احتمالی که در آینده و در زندگی مشترک، پیش خواهد آمد؛ از سوی زوجین، قبل و حین خواستگاری و حین آشنایی و نامزدی بررسی، و درباره آنها اظهار نظر شود.
در مرحله خواستگاری، والدین و بزرگسالان فامیل با راهنمایی و بیان کردن تجارب خود از زندگی مشترک میتوانند کمک مؤثری به زوجین بنمایند.
یکی از دلایل عمده طلاق، عدم شناخت مناسب همسران نسبت به یکدیگر پیش از ازدواج است.
به گفته دیگر، خانواده و زوجین، نسبت به خصوصیات شخصیتی، فردی، دینی و یا حتی شرایط شغلی و مالی یکدیگر، لازم است شناخت کافی داشته باشند.
دلایل عمده مفارقت و جدایی زوجین
دلیل دیگر طلاق در جامعه ما، عدم تفاهم زوجین و عدم توانایی در برقراری ارتباط سالم کلامی بین زوجین میباشد.
طبق آماری که از سوی ادارات اجتماعی در ایران صادر شده است از هر 100 زوج کمتر از 20 زوج، توانایی گفتگو و حل مشکلات به طریق منطقی و با ادبیات مناسب را دارند.
دلایل عمده دیگری که به اختلافات جهت طلاق دامن می زند دخالت خانواده های طرفین است.
متأسفانه عده زیادی از زوجین، این اجازه را به خانواده ی خود می دهند که در مسائل و مشکلات پیش آمده بین زوجین دخالت مستقیم یا غیر مستقیم داشته باشند.
یکی از موارد دیگر که بین زوجین، ممکن است پیش آید اختلاف نظر در نوع تربیت فرزند میباشد.
هر یک از زوجین می خواهند نظر شخصی خود را درباره تربیت فرزند اعمال نمایند و چه بسا باعث بروز اختلافات شدید و حتی منجر به طلاق میشود.
نکات مهم در معرفی وکیل طلاق توافقی
- آیا واگذاری حق طلاق از سوی مرد به زن امکانپذیر است؟
- آیا حق طلاق فقط مختص مرد است؟
- در چه مواردی زوجه میتواند درخانواده، در پروندههای طلاق قبل از مطرح شدن پرونده است یا بعد از مطرح شدن پرونده می باشد؟
در صورتی که مرد متقاضی طلاق می باشد چه حقوقی به زوجه تعلق می گیرد؟
- در صورتی که زن متقاضی طلاق باشد چه حقوقی دارد؟
- آیا زمانی که زوج، وکالت در طلاق به زوجه میدهد زوجه امکان مطالبه مهریه را هم دارد؟
- در صورتی که زوجه، امکان مطالبه مهریه دارد، تا چه میزان از مهریه، قابل مطالبه است؟
- آیا طلاق خلع با طلاق بائن و رجعی فرق دارد؟طلاق توافقی چیست؟
- وکیل طلاق، چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
در صورت پیگیری پرونده طلاق توسط وکیل طلاق، چه مزایایی دارد؟
- زوجینی که به دلیل عدم تفاهم اخلاقی قصد طلاق توافقی دارند، چه مراحلی را باید طی کنند؟
- اگر زن وکالت در طلاق داشته باشد این به معنی حق طلاق است؟
- آیا زوجین متقاضی طلاق، یا یکی از زوجین متقاضی طلاق، الزام برای شرکت در داوری دارد؟
- آیا در طلاق توافقی، امکان مطالبه مبلغی از سوی مرد وجود دارد؟
- حق رجوع در طلاق چیست؟
- آیا با رجوع مرد به زن نیاز به عقد جدید می باشد؟
به تمامی این سؤلات احتمالی و مسائل مربوط به طلاق، وکیل طلاق، وکیل متخصص خانواده، موسسه حقوقی معتبر جهت معرفی وکیل طلاق و سایر سوالات شما در ادامه پاسخ داده خواهد شد.
طلاق
طلاق در لغت به معنی جدا شدن دو همسر از یکدیگر با شرایطی خاص میباشد.
طلاق نام یکی از آیات قران است و در اصطلاح حقوقی به آخرین راه حل اختلاف بین زوجین گفته میشود، که در آن یکی از زوجین یا هر دو بر جدا شدن از یکدیگر و خاتمه رابطه زناشویی رضایت می دهند. طلاق به دو نوع تقسیم میشود:
طلاق بائن و طلاق رجعی
طلاق بائن طلاقی است که برای مرد حق رجوع وجود ندارد و شامل موارد زیر میشود:
1) هروقت طلاق قبل از نزدیکی و رابطه ی جنسی بین زوجین، واقع شود، این طلاق، بائن است.
2) طلاق زنی که به سن یائسگی رسیده باشد، طلاق بائن محسوب میشود.
3) طلاق های خلع و مبارات مادامی که زوجه به عوضی که بذل کرده است، رجوع نکرده باشد.
4) طلاقی که بعد از سه طلاق متوالی و سه وصلت متوالی انجام شود، اعم از اینکه وصلت در نتیجه رجوع باشد یا در نتیجه عقد نکاح جدید واقع شده باشد به عنوان یکی از طلاق های بائن شناخته میشود.
پس، طلاق بائن طلاقی است که در ان مرد حق رجوع به همسرش پس از طلاق بدون عقد جدید، نخواهد داشت.
طلاق خلع
زمانی که زن نسبت به شوهرش حس نفرت و کراهتی دارد، میتواند در مقابل مالی که به شوهرش می بخشد، درخواست طلاق نماید. مالی که مورد بخشش قرار می گیرد میتواند مهریه، معادل مهریه و یا کمتر از مهریه باشد.
در این حالت با توافق زوج، طلاق واقع میشود و این طلاق در عرف قضایی ایران با عنوان طلاق توافقی معروف شده است.
اما در طلاق توافقی تا زمانی که زن به مهریه یا مالی که بخشیده شده است رجوع ننماید مرد حق رجوع به زن پس از طلاق را ندارد.
در صورتی که زن به مالی که بخشیده رجوع نماید حق رجوع به زوجه یا زن، برای مرد هم به وجود خواهد آمد.
طلاق مبارات
طلاق مبارات در صورتی است که تنفر و کراهت از سوی طرفین باشد در این صورت عوضی که به مرد پرداخت میشود نمیتواند از مهریه زن بیشتر باشد.
در طلاق مبارات هم، تا زمانی که زن به مالی که بخشیده است رجوع ننماید، مرد حق رجوع ندارد و در صورتی که زن هیچگاه رجوع ننماید مرد هم حق رجوع نخواهد داشت.
طلاق رجعی
سایر موارد طلاق که در طلاق بائن ذکر نشده است، طلاق رجعی است و برای شوهر در مدت عده، حق رجوع به همسر وجود دارد.
رجوع با هر لفظی که نشان دهنده رجوع مرد به زن باشد به شرط اینکه قصد رجوع هم در بین باشد اثبات میشود. نکته قابل ذکر این است که عده طلاق و عده فسخ نکاح 3 ماه میباشد.
اما برای زنان یائسه عده طلاق و فسخ نکاح وجود ندارد.
طلاق توافقی
همانطور که در بالا ذکر شد اگر طرفین قصد طلاق داشته باشند و در انجام طلاق به توافق رسیده باشند، در تهران و مراکز استان ها با مراجعه به یکی از دفتر خدمات قضایی، دادخواست طلاق توافقی خود را ثبت مینمایند.
وکیل زوجین، نیز میتواند از طرف آنها درخواست طلاق توافقی را ثبت نماید.
دادخواست طلاق توافقی به دادگاه ارسال شده و در جلسه اداری، پرونده به داوری و مشاوره ارجاع میشود.
پس از انجام داوری و مشاوره و در صورت عدم رضایت زوجین به ادامه زندگی مشترک، پرونده به شعبه دادگاه باز می گردد و در جلسه دادگاه، گواهی عدم امکان سازش صادر میشود.
با توجه به توافق طرفین و اعطاء وکالت به وکیل طلاق، این رأی، قابل تجدید نظر خواهی و قابل اعتراض نیست.
در همان جلسه دادرسی رأی، گواهی عدم امکان سازش، صادر و قطعیت ان توسط دفتر شعبه تأیید میشود.
پس از اخذ گواهی عدم امکان سازش، وکیل طلاق، در صورتی که حق اجرا و ثبت صیغه طلاق را داشته باشد، با مراجعه به یکی از دفاتر رسمی طلاق، نسبت به اجرای صیغه طلاق، ثبت طلاق و اخذ طلاق نامه اقدام خواهد نمود.
دقت بفرمایید در صورتی که وکیل طلاق پرونده ی شما را پذیرفته باشد، هیچ الزامی جهت حضور شما در مراحل دادرسی و ثبت طلاق وجود ندارد.
وکیل طلاق، امکان تقدیم داخواست طلاق توافقی، شرکت در جلسات دادگاه طلاق توافقی، اخذ گواهی قطعی عدم امکان سازش در طلاق توافقی و اجرا و ثبت صیغه طلاق در دفتررسمی طلاق را دارد.
طلاق از طرف مرد
طبق قانون مدنی ایران، مرد هر زمان میتواند همسر خود را طلاق دهد اما به محض تقدیم دادخواست طلاق از سوی مرد از طرف وکیل مرد در تهران و مراکز استان ها، به یکی از دفاتر خدمات قضایی و در شهرستان ها به داگاه خانواده، دادکاه با تعیین وقت رسیدگی زوجه را به دادرسی دعوت مینماید.
در این مرحله زوجه میتواند وکیل طلاق معرفی نماید و یا اینکه شخصا در جلسه رسیدگی، حضور پیدا کند.
پس از اولین جلسه رسیدگی، پرونده طلاق به داوری ارجاع میشود و هریک از زوجین مکلفند داور خود را به دادگاه معرفی نمایند.
پس از معرفی داور، طلاق که شرایط خاصی در قانون حمایت خانوداه برای وی قید شده، داوران ظرف یک هفته نظر خود را به دادگاه مبنی بر سازش و یا عدم سازش زوجین، اعلام مینمایند و پس از ان دادگاه، تکلیف حقوق مالی زوجه را روشن خواهد نمود.
اگر درخواست طلاق از طرف وکیل مرد باشد، مرد ملزم است تمامی حقوق زوجه را پرداخت نماید. این حقوق مالی اعم از نفقه ی ایام گذشته، اجرت المثل، نحله و مهریه می باشد که باید به صورت نقد به زن پرداخت شود و یا مرد بتواند اعسار خود را اثبات نماید.
در صورت توافق طرفین مبنی بر پرداخت اقساطی مهریه و یا هر توافق دیگری، دادگاه به توافق طرفین توجه خواهد نمود و در حکم طلاق قید خواهد شد.
در طلاق یک طرفه از طرف مرد، هم نیاز به حضور مرد در جلسات رسیدگی نیست ولی زوجه یا وکیل وی مکلف به حضور در جلسات رسیدگی میباشد.
درخواست طلاق از طرف زن
در صورتی که یکی از شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه که توسط زوجین امضاء شده باشد، تحقق یابد، وکیل زن میتواند درخواست طلاق یک طرفه از طرف زن به دادگاه ارائه نماید.
در صورت اثبات تخلف مرد از شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه، که به امضاء طرفین رسیده باشد حکم طلاق صادر شده و زن حق مطالبه مهریه و سایر حقوق خود را دارد و در صورت عدم اثبات احراز تخلف زج، درخواست زوجه رد خواهد شد.
دادخواست طلاق از طرف زوجه در تهران و مراکز استان ها در دفاتر خدمات قضایی که نشانی آنها در وب سایت موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان درج شده است، تقدیم، و در شهرستان ها مستقیما به دادگاههای خانواده تقدیم میشود.
وکالت زوجه در طلاق
گاهی اوقات، زوج با حضور در دفتر اسناد رسمی، وکالت بلاعزل طلاق به زوجه یا شخص ثالثی اعطاء مینماید در این حالت وکیل قائم مقام موکل شده و امکان اعمال حق طلاق از طرف موکل را دارد.
این وکیل، میتواند زوجه و یا شخص ثالثی باشد در این صورت زوجه مکلف است وکیل رسمی طلاق از طرف زوج با توجه به وکالت نامه رسمی محضری، تعیین نماید که این وکیل، وکیل دادگستری متخصص در طلاق میباشد.
پس از آن، وکیل زوجه و وکیل تعیین شده به قائم مقامی از زوج مشترکا دادخواست طلاق توافقی به دادگاه ارائه مینمایند و امکان مطالبه مهریه و سایر حقوق مالی از طرف زن به وکالت از مرد وجود دارد.
دقت داشته باشید در صورتی که وکالت بلاعزل و یا وکالت تام الاختیار در طلاق به زوجه یا شخص ثالثی اعطاء نمایید، طبق این وکالت حقوق شما به شخص جدید تفویض و منتقل شده و میتواند از طرف شما هر تصمیم و یا هر توافقی را با زوجه امضاء نماید.
لزوم شرکت در جلسه داوری یا مشاوره
هر یک از زوجین که در غیر از موارد طلاق توافقی که طرفین توافق در نوع طلاق و شرایط توافق شده فی ما بین را دارند در طلاق های توافقی، الزامی به حضور خوانده در جلسه های داوری و جلسه های مشاوره نیست و دادگاه با توجه به استنکاف طرف مقابل از حضور در جلسات داوری یا مشاوره، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد کرد.
عدم شرکت در جلسات داوری و مشاوره ی ارجاع شده از طرف دادگاه مانع رسیدگی و اتخاذ تصمیم و صدور حکم طلاق از طرف دادگاه نمیباشد.
مزایای انجام پرونده طلاق توسط وکیل طلاق
1-اولین مزیتی که ممکن است در پیگیری پرونده طلاق توسط وکیل طلاق به ذهن متبادر گردد، صرف زمان کم تری در تهیه و تقدیم دادخواست و تشخیص دادگاه صالح جهت حضور زوجین در طلاق میباشد.
2-دومین مزیت حضور وکیل طلاق در پرونده، عدم حضور زوجین در دادگاه و سایر مراجع قانونی و قضایی میباشد.
3-عدم نیاز به حضور زوجین در جلسه مشاوره و داوری و جایگزین کردن وکیل طلاق به جای آنها در جلسات مشاوره داوری.
4-اگر طلاق بر مبنای توافقات طرفین باشد وکیل طرفین طبق صورتجلسه ای که از قبل تنظیم و به دادگاه تقدیم مینماید، میتواند درخواست صدور حکم بر مبنای صورتجلسه ی تنظیم شده داشته باشد.
5- در صورتی که وکیل طلاق اختیار اجرای صیغه طلاق را داشته باشد، اجرا و ثبت صیغه طلاق هم بدون حضور زوجین انجام خواهد شد.
شرط تنصیف دارایی در طلاق
اگر درخواست طلاق از سوی مرد باشد و علت درخواست طلاق، عدم تمکین یا تخلفات زن از زندگی زناشویی نباشد، مرد باید نصف دارایی خود را که در حین ازدواج به دست آورده مجاناً به زن تملیک نماید.
این تنصیف دارایی شامل ارثیه و اموالی که مرد قبل از ازدواج به دست آورده نمیشود.
حال سوالی که ممکن است از طرف شما مطرح شود این است که در صورتی که زوجه وکالت طلاق داشته باشد و درخواست طلاق را نماید آیا باز هم نصف دارایی مرد به وی منتقل میشود یا خیر؟
پاسخ این سوال مثبت است. زمانی که زوجه، وکیل طلاق از طرف مرد است، در واقع قائم مقام زوج در طلاق می باشد و تمامی شرایط طلاق از طرف زوج در این موضوع بار میشود.
چه بسا زن با تفویض وکالت به وکیل دادگستری، از وکیل دادگستری درخواست نماید که از طرف موکل درخواست طلاق نماید. دقت داشته باشید در این گونه موارد هم امکان دریافت نصف دارایی مرد وجود دارد.
توضیحات تکمیلی این موضوع را از طریق مشاوره های آنلاین موسسه حقوقی و داوری بینالمللی طلیعه عدالت و مهر پارسیان دریافت نمایید.
مدارک لازم جهت تعیین وکیل طلاق
- اصل سند ازدواج
- اصل شناسنامه
- کپی کارت ملی
در صورتی که اصل سند ازدواج نزد شما نیست و یا مفقود شده است میتوانید از طریق مراجعه به دفتری که در آن عقد ازدواج ثبت شده درخواست رونوشت عقدنامه بنمایید.
مراحل تعیین وکیل طلاق
در صورتی که شما تصمیم به انجام پرونده طلاق خود دارید میتوانید با تماس با دفتر وکلا و تعیین وقت مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین، وکیل متخصص طلاق استخدام نمایید.
پس از اخذ مشاوره حقوقی حضوری و یا آنلاین از طریق وب سایت، مدارک خود را تحویل وکیل می فرمایید و نسبت به عقد قرارداد وکالت و تعیین وکیل برای خود یا همسرتان و یا در طلاق های توافقی برای هر دو نفر اقدام بفرمایید.
وکیل طلاق و موسسه حقوقی معتبر جهت معرفی وکیل طلاق
تمامی وکلای پایه یک دادگستری در سطح کشور امکان انجام مشاوره حقوقی حضوری جهت تعیین وکیل طلاق و یا سایر امور خانواده را دارند.
نشانی دفتر وکالت وکیل طلاق در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری متانکلائی) در تهران
تماس با دفتر موسسه مهر پارسیان خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت موسسه مهر پارسیان – محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری
خدمات موسسه حقوقی بین المللی محمدرضا مهری متانکلائی
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
1 دیدگاه